Agnuzeb, priimk virtualią gėlių puokštę. Smagios gimtadienio šventės.

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 08 29, 23:37)
Beje, filmus žiūrėti aš nelabai mėgstu. Mano pačios susikurti vaizdeliai man daug labiau patinka
Tai aš, vadinasi, nepataisoma svajotoja esu 

SOFIJA5, ir aš su tavim. Filmus žiūrėti ne taip įdomu, kaip skaityti knygas. Kartais pritrūksta juose fantazijos

Agnuzeb, sveikinu gimtadienio proga.

QUOTE(luiziana @ 2010 08 29, 22:04)
Noriu paklausti ar kas zinot toki rasytoja Bredley ?nezinau kaip rasosi,parasiau taip kaip tariasi. 

Tai gal turėjau omeny Bradley ??? Nes yra porą rašytojų tokia pavarde

Agnuzeb su gimtadieniu

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 08 29, 17:15)
Būtų įdomi ir kitų merginų nuomonė

Aš iš tų kur visai visai nepatinka. Argumentas vienas- visose man trūksta logikos. Net visų išgirtoje "Sarasvati upės smėlis" man būtent kliuvo logikos trūkumas nuo pirmo puslapio.
QUOTE(klopedija @ 2010 08 29, 22:35)
SOFIJA5, viena iš mano hipotezių apie polinkį į fantastiką: emocingi, lakios vaizduotės žmonės ją mėgsta labiau, nei užkietėję realistai, kokia aš save laikau. Realistams reikia, kad "pervažiuotų volas" - štai tada jie pajunta efektą
. Gal dėl to ir nemėgstu "paprastų stebuklų", man turi kažkas trinktelt makaulėn. 

Sugriausiu tavo teorija vienu mostu. Esu baisiai emocionali, lakios vaizduotės, vis gi meno žmogus esu, bet fantastikos būtent dėl to ir nemėgstu. Atsvaros reikia. Taip, kad man skaitomose knygose turi viskas būti baisiai logiška ir konstruktyvu. Prifantazuot aš ir pati galiu, kam man skaityt kitų fantazijas

Iš savo pažįstamų menininkų rato, nežinau nei vieno kuris mėgtų skaityt fantastiką. Gal kaip tik ją mėgsta mažiau lakios fantazijos žmonės

Agnuzeb, geros tau šventės

agnuzeb, su gimtadieniu

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 08 30, 09:51)
Gal,viena jau zinau,imete kitoje temoje,o koks kitas?
QUOTE(luiziana @ 2010 08 30, 09:28)
Gal,viena jau zinau,imete kitoje temoje,o koks kitas?
Žiūrėk kiek aš radau rašytojų tokia pavarde, gal rasi tą, kurį ieškojai
BRADLEY
Tiesa, kaunietės jau sužinojau, kad man paskaita bus antradieniais 12.30. Tai galbūt galėtume susibėgti dar kitą antradienį (rugsėjo 14d)?
Perskaiciau jusu diskusija apie fentezi, fantastika ir dabar galvoju, prie kurios cia grupes man slietis
Ko gero artimesni man megejai. Zaviuosi Tolkienu, laisvalaikiu Frajus patinka, Semionovos ''Volkodav'' serija suskaiciau uzgniauzus kvapa. Geros mokslines fantastikos neskaiciau nuo vaikystes, kai rijau Ziuli Verna
Vis ruosiuosi susipazinti su Strugackiais, Lemu, Pratchetu, bet kol kas viskas ateity.
O dabar esu pasinerusi i detektyvus. Per pusantros dienos iveikiau ''Kuzdesiu sala''. Visai neblogas detektyviukas. Tiek pat laiko uztruko ''susidorojimas'' su T. Gerritsen ''Dingusios''. Pries tai buvau skaiciusi tik ''Chirurga'', tai siek tiek jauciasi, kad praleidau viena ar kelias knygas is Riccoli serijos, bet neypatingai.
Dabar manes jau laikia isgirtoji ''Rivertono dvaro paslaptis''. Tikiuosi, spesiu per sia paskutine tinginiavimo savaite
Agnuzeb, spejai gimt pacioje vasaros pabaigoje
Sveikinu gimtadienio proga ir linkiu, kad tie paskutiniai vasaros spinduliai sildytu tave ir niuru rudeni, ir saltomis ziemos dienomis iki pat kitos vasaros

O dabar esu pasinerusi i detektyvus. Per pusantros dienos iveikiau ''Kuzdesiu sala''. Visai neblogas detektyviukas. Tiek pat laiko uztruko ''susidorojimas'' su T. Gerritsen ''Dingusios''. Pries tai buvau skaiciusi tik ''Chirurga'', tai siek tiek jauciasi, kad praleidau viena ar kelias knygas is Riccoli serijos, bet neypatingai.
Dabar manes jau laikia isgirtoji ''Rivertono dvaro paslaptis''. Tikiuosi, spesiu per sia paskutine tinginiavimo savaite

Agnuzeb, spejai gimt pacioje vasaros pabaigoje

Agnuže, siunčiu dovanų

Agnuzeb, su Gimtadieniu!

Agnuzeb, su Gimtadieniu!

Noriu pasidalinti džiaugsmu. Skaitau Kas nuostabu ir išmintinga. Jausmas toks, kaip vaikystėje, kai norėdavosi greičiau viską padaryti, kad galėčiau ramiai vakare prieš miegą sėsti skaityti įdomios knygos, spurda širdelė pagalvojus, kad va vėl ją skaitysiu. Taip gera širdy tokias knygas skaitant