Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas 69 tema

QUOTE(klopedija @ 2010 08 31, 18:08)

Kaip sakoma, žmogus negali sugtalvoti to, ko negali būti.  cool.gif

Neskaičiau.
O pagal svorio kategoriją ji man tinka?  g.gif  lotuliukas.gif

tiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2010 08 31, 18:15)
aciuks.gif box.gif
Atsakyti
Mergaites, aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Agnuzeb, su gimtadieniu 4u.gif Geru knygu ir gero kalvadoso ilgais rudens vakarais 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labas,atsiprasau,kad isikisau i jusu pasnekesius,bet gal galit rekomenduot gera knyga,panasia i ,,Tik su dukra,, ,,Geliu kraujas,,.Sitos knygos man labai paliko ispudi,noreciau dar ka panasaus paskaityt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 08 31, 21:10)
Agnuzeb, su gimtadieniu  4u.gif  Geru knygu ir gero kalvadoso ilgais rudens vakarais  4u.gif

user posted image

Oi, aciu, saintlina uz palinkejimus 4u.gif Vakar kaip tik su kolegem jau perejom prie stipresniu gerimu biggrin.gif

Ai nepasigyriau, kad is kolegiu gavau ceki Pegase, o is Pegaso 20% nuolaida vienai knygai biggrin.gif Tai jau savaitgali jau siausiu knygyne biggrin.gif Idomu bus kokiu nuolaideliu rugsejo men. g.gif Zinau tikrai, kad imsiu Meslo ketvirta dali. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuzeb: 31 rugpjūčio 2010 - 20:41
QUOTE(agnuzeb @ 2010 08 31, 20:36)
Vakar kaip tik su kolegem jau perejom prie stipresniu gerimu  biggrin.gif

Ai nepasigyriau, kad is kolegiu gavau ceki Pegase, o is Pegaso 20% nuolaida vienai knygai  biggrin.gif

thumbup.gif O as vis vyno negaliu atsisakyt blush2.gif

Kaip smagu gaut ceki knygoms wub.gif Koks malonumas rinktis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(matux @ 2010 08 31, 20:32)
Labas,atsiprasau,kad isikisau i jusu pasnekesius,bet gal galit rekomenduot gera knyga,panasia i ,,Tik su dukra,, ,,Geliu kraujas,,.Sitos knygos man labai paliko ispudi,noreciau dar ka panasaus paskaityt.

man kazkaip siuo metu tik W. Dirris 'Dykumu gele' ateina i galva.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 08 30, 22:39)
Noriu pasidalinti džiaugsmu. Skaitau Kas nuostabu ir išmintinga. Jausmas toks, kaip vaikystėje, kai norėdavosi greičiau viską padaryti, kad galėčiau ramiai vakare prieš miegą sėsti skaityti įdomios knygos, spurda širdelė pagalvojus, kad va vėl ją skaitysiu. Taip gera širdy tokias knygas skaitant wub.gif

Iš tiesų nuostabi knyga. wub.gif wub.gif Pasiilgau "šiltos" knygos, tai išsitraukiau Tevers "Merę Popins". rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(matux @ 2010 08 31, 21:32)

Sveika. Jei patiko "Tik su dukra", tai gal tiks ir visos kitos su akimis ant viršelio:
user posted image
Ir:
user posted image

O šiaip, tai mūsų Forget labai gerai žino visą sąrašą - palauk rytojaus, tikrai pagarsins dar kartą mirksiukas.gif
Atsakyti
martux, atėmei iš Forget galimybę dar kartą atsakyti į šį klausimą biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 08 31, 21:02)
Iš tiesų nuostabi knyga.  wub.gif  wub.gif Pasiilgau "šiltos" knygos, tai išsitraukiau Tevers "Merę Popins".  rolleyes.gif

Norėčiau ir aš ją paskaityti. Dar man šilta ir kažkuo panaši į Kas nuostabu ir išmintinga yra Knyga apie San Mikelę.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 08 31, 22:19)
Norėčiau ir aš ją paskaityti. Dar man šilta ir kažkuo panaši į Kas nuostabu ir išmintinga yra Knyga apie San Mikelę.

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif: thumbup.gif
Atsakyti