Labas rytas. Aš tik už popierinį knygos variantą

Kazko cia tylu
. Matyt visos palinde po antklodem ir kremta romaniukus. Sakykit naujausia S. Brown knygute "Nutyleta tiesa" nera labai graudi. Ten apie mirusi vaika kalbama, (bet kadangi pas pacia tokia patirtis buvo tai bijau kad bus skaudu skaityti)

Simbuli
nera ji lb graudi, keliose vietose gal......bet tikrai nedaug uzsiemenama apie tai

Perskaiciau Nutyleta tiesa.Nepasakyciau, kad knyga suzavejo mane.Siuzetas neiprastas,idomus,bet sirdies nesuvirpino tikrai.Beje ten kur apie ta vaika uzsimenama man labai graudu buvo.Vienoj vietoj vos ne iki asaru.Nemegstu as tokiu dalyku,nes nebegaliu paskui nusiteikti skaityti apie meile,aistra ir pan. Vis graudinuosi,susimastau ir pan.
Nors skaitosi gan lengvai.Gal kada pakartosiu,nors abejoju.
Reikia eiti svajoniuku uzsisakyti

As ir sia savaite eisiu leidykla pasiimti knyguciu
. Laukia ilgas savaitgalis, tai reik apsirupinti artilerija

QUOTE(mikki @ 2010 10 25, 11:59)
Perskaiciau Nutyleta tiesa.Nepasakyciau, kad knyga suzavejo mane.Siuzetas neiprastas,idomus,bet sirdies nesuvirpino tikrai.Beje ten kur apie ta vaika uzsimenama man labai graudu buvo.Vienoj vietoj vos ne iki asaru.Nemegstu as tokiu dalyku,nes nebegaliu paskui nusiteikti skaityti apie meile,aistra ir pan. Vis graudinuosi,susimastau ir pan.

o mane kaip tik labai suzavejo si knyga.Gal dėlto,kad paskutiniu metu tik svajonių romanus ir teskaičiau

aš penktad užsisakiau naujus romaniukus, bet jaučiu iki savaitės galo neateis

tai niekas nenori per pusę pirkti naujas knygas, o tada apsikeisti?

QUOTE(Isila @ 2010 10 26, 10:12)
Noriu

QUOTE(Coxe @ 2010 10 26, 10:13)
oarašiau až

kaip kalėdų proga man atrodo visos knygos tokios šiltos ir romantiškos bus

QUOTE(Simbulis @ 2010 10 25, 12:03)
As ir sia savaite eisiu leidykla pasiimti knyguciu
. Laukia ilgas savaitgalis, tai reik apsirupinti artilerija 

o gal gali paziuret ar leidykloje yra praejusiu menesiu romanai?

O kokiu butent? Cia is tu plonuciu rugsejo menesio? Eisiu ketvirtadieni arba penktadieni, paziuresiu