Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

Labas rytas. Aš tik už popierinį knygos variantą thumbup.gif
Atsakyti
Kazko cia tylu smile.gif. Matyt visos palinde po antklodem ir kremta romaniukus. Sakykit naujausia S. Brown knygute "Nutyleta tiesa" nera labai graudi. Ten apie mirusi vaika kalbama, (bet kadangi pas pacia tokia patirtis buvo tai bijau kad bus skaudu skaityti) verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 23 spalio 2010 - 19:51
Simbuli 4u.gif nera ji lb graudi, keliose vietose gal......bet tikrai nedaug uzsiemenama apie tai 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciau Nutyleta tiesa.Nepasakyciau, kad knyga suzavejo mane.Siuzetas neiprastas,idomus,bet sirdies nesuvirpino tikrai.Beje ten kur apie ta vaika uzsimenama man labai graudu buvo.Vienoj vietoj vos ne iki asaru.Nemegstu as tokiu dalyku,nes nebegaliu paskui nusiteikti skaityti apie meile,aistra ir pan. Vis graudinuosi,susimastau ir pan.
Nors skaitosi gan lengvai.Gal kada pakartosiu,nors abejoju.

Reikia eiti svajoniuku uzsisakyti biggrin.gif
Atsakyti
As ir sia savaite eisiu leidykla pasiimti knyguciu smile.gif. Laukia ilgas savaitgalis, tai reik apsirupinti artilerija biggrin.gif
Atsakyti
Radau dar vieną gerą svetainę, iš kur galima parsisiųsti nemokamų meilės romanų bigsmile.gif Va čia smile.gif Prisisiunčiau nemažai knygų, eisiu skaityt lotuliukas.gif

Papildyta:

Beveik visos ištraukos sad.gif Nusivyliau... Reiks tuomet ieškoti torentuose ar mobileread forume..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 25 spalio 2010 - 17:01
QUOTE(mikki @ 2010 10 25, 11:59)
Perskaiciau Nutyleta tiesa.Nepasakyciau, kad knyga suzavejo mane.Siuzetas neiprastas,idomus,bet sirdies nesuvirpino tikrai.Beje ten kur apie ta vaika uzsimenama man labai graudu buvo.Vienoj vietoj vos ne iki asaru.Nemegstu as tokiu dalyku,nes nebegaliu paskui nusiteikti skaityti apie meile,aistra ir pan. Vis graudinuosi,susimastau ir pan.
Nors skaitosi gan lengvai.Gal kada pakartosiu,nors abejoju.

Reikia eiti svajoniuku uzsisakyti  biggrin.gif

o mane kaip tik labai suzavejo si knyga.Gal dėlto,kad paskutiniu metu tik svajonių romanus ir teskaičiau biggrin.gif ir nepasakyčiau, akd lb ten graudinausi toje kntgoje, nes daugiau rašoma apie tos moters jausmus naujam vyrui ir jos baimes dėl paslapties blush2.gif bet juk kiek skaitytojų tiek nuomonių mirksiukas.gif biggrin.gif
aš penktad užsisakiau naujus romaniukus, bet jaučiu iki savaitės galo neateis unsure.gif
Atsakyti
tai niekas nenori per pusę pirkti naujas knygas, o tada apsikeisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 10 26, 10:12)
tai niekas nenori per pusę pirkti naujas knygas, o tada apsikeisti?  g.gif

Noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 10 26, 10:13)

oarašiau až wink.gif

kaip kalėdų proga man atrodo visos knygos tokios šiltos ir romantiškos bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 10 25, 12:03)
As ir sia savaite eisiu leidykla pasiimti knyguciu smile.gif. Laukia ilgas savaitgalis, tai reik apsirupinti artilerija  biggrin.gif

o gal gali paziuret ar leidykloje yra praejusiu menesiu romanai? 4u.gif
Atsakyti
O kokiu butent? Cia is tu plonuciu rugsejo menesio? Eisiu ketvirtadieni arba penktadieni, paziuresiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 26 spalio 2010 - 12:44