Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

QUOTE(Simbulis @ 2010 10 26, 12:42)
O kokiu butent? Cia is tu plonuciu rugsejo menesio?  Eisiu ketvirtadieni arba penktadieni, paziuresiu smile.gif

aha, situ rugsejo-spalio men. 4u.gif
Atsakyti
Gavau šiandien svajonių romaniukus thumbup.gif kaip greitai atėjo bigsmile.gif ir dar vieną dovanų pridėjo, bet, kad skaityta jau D.Makomber "Geri siūlai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 10 28, 14:28)
Gavau šiandien svajonių romaniukus thumbup.gif  kaip greitai atėjo bigsmile.gif  ir dar vieną dovanų pridėjo, bet, kad skaityta jau D.Makomber "Geri siūlai"  smile.gif

O kada mokėjai? Gal ir maniškiai jau bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2010 10 28, 14:28)
Gavau šiandien svajonių romaniukus thumbup.gif  kaip greitai atėjo bigsmile.gif  ir dar vieną dovanų pridėjo, bet, kad skaityta jau D.Makomber "Geri siūlai"  smile.gif

ooooo, normaliai. Nesitikėjai šią savaitę lotuliukas.gif

Artėjančių kalėdų proga dovanos, matyt mirksiukas.gif

Pranešk kokios knygos buvo kur buvo 2 už 1 kainą blush2.gif
Atsakyti
As siandien gavau savo siuntinuka.O uzsisakiau pirmadieni biggrin.gif Man ir atejo dovana-Krautuvele geliu gatveje.As neskaiciusi,tai bus ka skaityti biggrin.gif Beje prie Nesuvaldoma aistra (2in1)gavau Salivano moteris.Valioo neskaityta.Is tikro tu 2in1 is leidyklos as neusisakau niekada,kad negauciau skaitytos kokios.Bet si karta tiesiog sugalvojau pazaisti biggrin.gif Jau liko visai nedaug neskaitytu knyguciu rolleyes.gif
Atsakyti
Niu as neuzsisakinejau, o tiesiog nuejau i leidykla ir nusipirkau vietoje smile.gif . tai per ilgaji savaitgali assa.gif
Uogelle rugsejo-spalio menesio romaniukai pas juos yra siuo metu :

Raye Morgan "Mano princas"
Lucy Monroe "Asmenines priezastys"
Melanie Milburne "Rafaelis turi vesti"
Paula Roe "Meilios intrigos"
Maureen Child "Zavioji Mora"
Elizabeth Bevarly "Vedes versla"
2in1 Nina Harrington "keliones pradzia"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 28 spalio 2010 - 20:41
QUOTE(Simbulis @ 2010 10 28, 20:40)
Niu as neuzsisakinejau, o tiesiog nuejau i leidykla ir nusipirkau vietoje  smile.gif . tai per ilgaji savaitgali assa.gif
Uogelle rugsejo-spalio menesio romaniukai pas juos yra siuo metu :

Raye Morgan "Mano princas"
Lucy Monroe "Asmenines priezastys"
Melanie Milburne "Rafaelis turi vesti"
Paula Roe "Meilios intrigos"
Maureen Child "Zavioji Mora"
Elizabeth Bevarly "Vedes versla"
2in1 Nina Harrington "keliones pradzia"

dekui 4u.gif

galvoju ar eit pas juos, ar uzsisakinet i namus g.gif kazkaip sunku prisiruost biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 10 28, 13:29)
O kada mokėjai? Gal ir maniškiai jau bus rolleyes.gif

penktadienį 4u.gif

QUOTE(Coxe @ 2010 10 28, 14:07)
ooooo, normaliai. Nesitikėjai šią savaitę  lotuliukas.gif

Artėjančių kalėdų proga dovanos, matyt  mirksiukas.gif

Pranešk kokios knygos buvo kur buvo 2 už 1 kainą  blush2.gif

aha nesitikėjau biggrin.gif aš pirkau tik vieną 2in1 kainą.Tai prie "Nesuvaldoma aistra" buvo pridėta "Bausmė-vedybos", net nepisimenu ar ši skaityta blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2010 10 28, 22:08)
dekui  4u.gif

galvoju ar eit pas juos, ar uzsisakinet i namus  g.gif kazkaip sunku prisiruost  biggrin.gif

O tu vilniete? Kiek zinau uz siuntima lygtai nereikia moketi jei siuntinio kaina virs 50 litu ar klystu? Na man idomiau nueiti ir paciai pamatyti kokiu knyguciu pas juos yra, vakar rinkausi kur meiles sausainukai 2in1 antra romana, kad butu neskaitytas, o kai ideda leidykla tai jau gali papulti ir skaitytas smile.gif
Atsakyti
Aš tai irgi iš leidyklos imu... tik ne visada visas - jei leidžia kokią seriją (Pvz. Milijonieriai, Draugai ar kt.) tai pirma sulaukiu kol ji pasibaigs (uij, kaip sunku būna iškęst nepagriebus doh.gif ) o tada perku visas iškart. Va, šykart pasiėmiau visas "Nirolio" knygutes. Bo mėgstu skaityt viską ir iškart, o ne 2 mėnesius kankintis "o kaip toliau" ax.gif
Atsakyti
kaži kada aš gausiu.. nesitikiu greitai, bet taaaaaaaip norėtųsi. Nors tikrai yra ką veikti be knygučių skaiytmo, bet jau labai norisi paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 10 29, 07:16)
O tu vilniete? Kiek zinau uz siuntima lygtai nereikia moketi jei siuntinio kaina virs 50 litu ar klystu? Na man idomiau nueiti ir paciai pamatyti kokiu knyguciu pas juos yra, vakar rinkausi kur meiles sausainukai 2in1 antra romana, kad butu neskaitytas, o kai ideda leidykla tai jau gali papulti ir skaitytas  smile.gif

Taip, aš vilnietė. Tai, kad anksčiau reikėdavo mokėt, atsižvelgiant į svorį g.gif Nebent kokia akcija būdavo, kai nemokamas pristatymas buvo. O daug buvo iš ko pasirinkt tų 2in1? užsisakant aš 2in1 niekada neėmiau, dėl tos pačios priežasties, kad nepasirinksi biggrin.gif
o pas juos tai 1 kartą buvau, kai laimėjau konkursą, tai ėjau atsiimt dovanų, bet tai ten užsivertusios darbais jos buvo, knygų mugei ruošėsi, tai kažkaip nesinorėjo ilgai jų gaišint ir vartinėt tas knygutes doh.gif

QUOTE(Echunia @ 2010 10 29, 07:58)
Aš tai irgi iš leidyklos imu... tik ne visada visas - jei leidžia kokią seriją (Pvz. Milijonieriai, Draugai ar kt.) tai pirma sulaukiu kol ji pasibaigs (uij, kaip sunku būna iškęst nepagriebus  doh.gif ) o tada perku visas iškart. Va, šykart pasiėmiau visas "Nirolio" knygutes. Bo mėgstu skaityt viską ir iškart, o ne 2 mėnesius kankintis "o kaip toliau"  ax.gif

o tai nuėjus į leidyklą būtų visą serija? aš galvojau, gal sandėliuoja kažkur kitur, o laiko vietoj paskutines kokias g.gif

Atsakyti