QUOTE(Simbulis @ 2010 10 29, 07:16)
O tu vilniete? Kiek zinau uz siuntima lygtai nereikia moketi jei siuntinio kaina virs 50 litu ar klystu? Na man idomiau nueiti ir paciai pamatyti kokiu knyguciu pas juos yra, vakar rinkausi kur meiles sausainukai 2in1 antra romana, kad butu neskaitytas, o kai ideda leidykla tai jau gali papulti ir skaitytas
Taip, aš vilnietė. Tai, kad anksčiau reikėdavo mokėt, atsižvelgiant į svorį

Nebent kokia akcija būdavo, kai nemokamas pristatymas buvo. O daug buvo iš ko pasirinkt tų 2in1? užsisakant aš 2in1 niekada neėmiau, dėl tos pačios priežasties, kad nepasirinksi
o pas juos tai 1 kartą buvau, kai laimėjau konkursą, tai ėjau atsiimt dovanų, bet tai ten užsivertusios darbais jos buvo, knygų mugei ruošėsi, tai kažkaip nesinorėjo ilgai jų gaišint ir vartinėt tas knygutes
QUOTE(Echunia @ 2010 10 29, 07:58)
Aš tai irgi iš leidyklos imu... tik ne visada visas - jei leidžia kokią seriją (Pvz. Milijonieriai, Draugai ar kt.) tai pirma sulaukiu kol ji pasibaigs (uij, kaip sunku būna iškęst nepagriebus

) o tada perku visas iškart. Va, šykart pasiėmiau visas "Nirolio" knygutes. Bo mėgstu skaityt viską ir iškart, o ne 2 mėnesius kankintis "o kaip toliau"
o tai nuėjus į leidyklą būtų visą serija? aš galvojau, gal sandėliuoja kažkur kitur, o laiko vietoj paskutines kokias