As paskutiniu filmu irgi nesu maciusi, ir knygu nesu skaicius

La. Baigiau "Kalėdų staigmena" ir "Mano Valentinas". Eilinės, mielos knygos

Man ir sios ispudzio nepaliko. Dabar skaitau Roberts is pirmo zvilgsnio. kazkaip ant jos pasinesiau
ir sios knygos nebuvau skaicius dar

Skaičiau IŠ PIRMO ŽVILGSNIO
Tokia nebloga
įdomi, bet nėra kad būtų WOW

As kazko dabar pasinesus ant Roberts

QUOTE(Simbulis @ 2010 11 12, 14:18)
Man ir sios ispudzio nepaliko. Dabar skaitau Roberts is pirmo zvilgsnio. kazkaip ant jos pasinesiau
ir sios knygos nebuvau skaicius dar

skaičiau, nieko neprisimenu, vadinasi - nieko įspūdingo

perskaičiau Salivano moteris.. ne nu.. viena prasčiausių
paskui skaičiau tą.. net pavadinimas užkrito.. ji lilionierius, jji pasirašo būt meiluže.. ai Meilė neperkama - toks jausmas skaičiau, tik vardai kiti
ir šiaip nevylė

paskui skaičiau tą.. net pavadinimas užkrito.. ji lilionierius, jji pasirašo būt meiluže.. ai Meilė neperkama - toks jausmas skaičiau, tik vardai kiti

Kad paskutiniu metu is knygu kuriais skaiciau, irgi suidares ispudis, kad esu skaicius tik su kitais veikeju vardais, ypac ten kur tie italai, graikai milijonoeriai ir pan. Jokio isskirtinumo
. Toks jausmas kad autorems jau nebera apie ka rasyti, ir raso tik kad butu parasyta, jokios vertes, jokio isskirtinumo nebera, ta prasme perskaitai ir uzmirsti...

Aš dabar skaitau "Ieškau mylimosios" Nu man patinka

QUOTE(Coxe @ 2010 11 13, 22:30)
šitas ir man patiko

vat atkreipiau dėmesį, kad milionierių seriją rašė skirtingos autorės... kaži kodėl?
Sveikos
manau, siek tiek isipaisysiu i jusu tema. sia savaite surijau Susan Mallery serija apie maiste ir meile - 'Gavau darba, ieskau meiles', 'Kaimynas is gretimo buto', 'Cukraus-pagal skoni', 'Kiekvienos moters svajone'. visos super
kaip tik tokiais niuraus rudens vakarais tinkamos, kai nieko rimto nesinori. labai patiko. nugriebiau is sena.lt Krautuvele gerliu gatveje ir Geri siulai bei Saldumynu karaliene, lauksiu, kol atsius
o jus keiciates knygom? kur perkat, kur pigiau randat?

manau, siek tiek isipaisysiu i jusu tema. sia savaite surijau Susan Mallery serija apie maiste ir meile - 'Gavau darba, ieskau meiles', 'Kaimynas is gretimo buto', 'Cukraus-pagal skoni', 'Kiekvienos moters svajone'. visos super

o jus keiciates knygom? kur perkat, kur pigiau randat?
perkam viena iš kitos arba sena.lt
na va, perskaičiau knygutes, vėl nebeturiu, ką skaityt, kas nori - galiu perleisti:
Krautuvėlė gėlių gatvėje, Geri siūlai, Neilė neperkama, Meilė per atstumą, Salivano moteris, Nesuvaldoma aistra, Žiemos duetas, Deimantinė imperija

na va, perskaičiau knygutes, vėl nebeturiu, ką skaityt, kas nori - galiu perleisti:
Krautuvėlė gėlių gatvėje, Geri siūlai, Neilė neperkama, Meilė per atstumą, Salivano moteris, Nesuvaldoma aistra, Žiemos duetas, Deimantinė imperija