Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

Gavau "Kuždesių salą". Na, trumpam jus paliksiu ir įjungsiu mąstymą lotuliukas.gif
Atsakyti
Buvau ilindus i S.E.Philips internetini puslapi, tai jau greitai turetu pasirodyti jos nauja knyga "CALL ME IRRESISTIBLE" thumbup.gif . Kiek skaiciau ji bus apie T. Bodina (kur jis buvo "Ledi buk gerute" jaunas vaikinukas tik), o dabar jau bus visas vyras mirksiukas.gif wub.gif Dabar reikia tiketis kad ir LT ji pasirodys. Yra daug sios autores knygu, tik gaila kad ne pas mus. Ir jau galetu nauja kokia isleisti, kazkaip pasiilgau as jos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 15 lapkričio 2010 - 14:37
daug knygų galėtų išleisti LT kalba... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 15, 15:39)
daug knygų galėtų išleisti LT kalba...  blush2.gif

Pritariu cool.gif
Atsakyti
Parasiau i svajoniu romanu leidykla, dabar lauksim ir ziuresim ka atrasys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 15, 16:01)
Parasiau i svajoniu romanu leidykla, dabar lauksim ir ziuresim ka atrasys smile.gif

Netikiu, kad atrašys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 11 15, 18:01)
Netikiu, kad atrašys  schmoll.gif

Kodėl? g.gif

Aš pabaigiau skaityti Braun "Mirtinos paslaptys". Skaičiau lėtai, vis pailsėdama, neskubėdama - tai visai gerai skaitėsi tongue.gif Kai kurie Braun romanai-detektyvai man nelabai, bet šis tiko blush2.gif Žodžiu patiko thumbup.gif
Atsakyti
Aš manau, kad Brown detektyvus skaitant reikia bųtu tam tikros nuotaikos ax.gif g.gif Aš pvz juos skaitau kai bloga nuotaika ir viskas įgrisę, net nžn kodėl tada bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Na va, pradesiu skaityti Atleisk man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 15, 21:08)
Na va, pradesiu skaityti Atleisk man  wub.gif

Kas rašytoja? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Melissa Hill
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 11 15, 18:01)
Netikiu, kad atrašys  schmoll.gif

Niu va, atrase is Svajoniu romanu "Tikrai išleisime dar vieną SEP knygą, bet šį kartą kitų metų sausio vasario mėnesį. Teks šiek tiek palaukti. " smile.gif
Ilgai laukus dar palauskim.
Tai ne ta Alma littera, siandien jau parasiau trecia zinute ar nezada leisti pakartotinai "Tobula", o is ju nieko, tyla bash.gif . jauciu kita karta reikes telefonu skambinti ir teirautis, nes su jais kitaip nieko nebus g.gif ...
Atsakyti