QUOTE(Jureja @ 2007 08 23, 17:38)
Tikrai nedaug, bet vis tiek nuėjau šiandien pas ginę tai vaistukų išrašė, tikiuosi padės.
O apie sėlenas iš vis pamiršau, reiks lėkti į parduotuvę nusipirkti.

Pasiguosiu, kiek ko bandau valgyti, niekas man nepadeda

QUOTE(Kamane82 @ 2007 09 04, 15:18)
Pasiguosiu, kiek ko bandau valgyti, niekas man nepadeda
Kivi pakęsti negaliu, pieniškų produktų man nevirškina, tai negaliu valgyti.. Esu nevilty, nes visa šita problemėlė kelia didelį skausmą 

O tu pamėgink nusipirkti MUCOFALK. Tai augalinės kilmės preparatas. Galima gerti iki 6 pakelių. Vieną ryte, vieną vakare. Mano ginė sakė reikia tik atrasti kiek tų pakelių reikia. Be to ir veikimas nėra iš karto , o veikia iš lėto.
QUOTE(rimulia12 @ 2007 09 05, 09:29)
O tu pamėgink nusipirkti MUCOFALK. Tai augalinės kilmės preparatas. Galima gerti iki 6 pakelių. Vieną ryte, vieną vakare. Mano ginė sakė reikia tik atrasti kiek tų pakelių reikia. Be to ir veikimas nėra iš karto , o veikia iš lėto.
Ir as isbangziau ivairiu priemoniu (isskyrus vaistus), jogurtas, kefyras, dziovintos slyvos, dziovitni abrikosai, kol galu gale nepabandziau rytais atsikelus ant tuscio skrandzio isgerti stikline vandens, po to salto spaudimo semenu alieju (jis lb neskanus), bet... viskas susitvarke, pilvo nepucia, tustintis didelio einu kiekviena diena - jauciuosi lux
QUOTE(rimulia12 @ 2007 09 05, 10:29)
Reikės kažką daryt, o tai jau su kraujais pareina..

QUOTE(panterele35 @ 2007 09 05, 11:09)
Ir as isbangziau ivairiu priemoniu (isskyrus vaistus), jogurtas, kefyras, dziovintos slyvos, dziovitni abrikosai, kol galu gale nepabandziau rytais atsikelus ant tuscio skrandzio isgerti stikline vandens, po to salto spaudimo semenu alieju (jis lb neskanus), bet... viskas susitvarke, pilvo nepucia, tustintis didelio einu kiekviena diena - jauciuosi lux
Apie aliejų net pagalvojus bloga darosi, o tai jeigu dar ir išgerčiau, tai vemčiau toliau nei matau

QUOTE(Kamane82 @ 2007 09 05, 15:26)
Reikės kažką daryt, o tai jau su kraujais pareina..
Apie aliejų net pagalvojus bloga darosi, o tai jeigu dar ir išgerčiau, tai vemčiau toliau nei matau

Rinktis jums, jei norit kankintis, kankintes
man geriau alieju 1 arbatini sauksgteli isgert nei virskinimo problemu turet
as irgi, mergaites, prie jusu prisidedu. jau beveik savaite neinu didelio, tai jau emiau panikuot. O siandien dar ir kraujuko pastebejau. Net nezinau, koki cia preparata extra atvejui pasirinkt, nes pas gydytoja tik antradieni eisiu...
Mums tik 9 savaites, o jau su viduriukais vien problemos...
Mums tik 9 savaites, o jau su viduriukais vien problemos...
Man jau kažkaip susitvarkė. Dažniausiai gerai gaunasi, kai būnu patyrusi didelį stresą. Tai nėra naudinga mano
bet jau taip palengvėja...
O pastaruoju metu nesakau, kad viskas kaip prieš
, bet ir didelių užlaikymų bebėra
Maisto nekeičiau ir vaistų jokių negėriau..

Man irgi kazkuri laika buvo tokia problemele, bet po to pradejau gerti magni, bet ne tabletem o milteliais, kuriuos reik istirpdyt vandenuke(siap man ji patare gerti, nes meslungis labai trauke kojas)- ir ant pakuote buvo parasyta, kad jei viduriai uzkietele gerti is ryto-ir man padejo isgeriu kiekviena ryta ir kiekviena diena einu ant rimto

Na pasigirti, kad kiekviena diena su rimtu reikaliuku einu negaliu, bet problema pradzioje turejau uch kokia rimta, kad net zvakuciu griebiausi - jos aisku padejo tam sykiui, zodziu poveikis momentinis, o paskui vel tas pats. Tai atradau as selenu dribsnius (Bona vita firmos berods) - kiekviena ryta su pienu pasidarau, sulapnoju ir rezultatas tikrai yra

QUOTE(panterele35 @ 2007 09 05, 11:09)
Aciu tau labai uz recepta!!! Turiu tokia pat problema, kaip ir kitos mamytes, ko tik nebandziau, pradejau jau ir vaistus gerti, bet poveikis tikrai tik momentinis - tam kartui. Kankinausi ziauriai, kol neisbandziau nurodytos recepturos - ryte stikline vandens ir saukstas semenu aliejaus, poveikis garantuotas

Tikrai kiekvienai rekomenduoju, o tas aliejus nieko baisaus, truputi kartus ir tiek.
Geriau jau taip, negu ryti vaistus arba ketvirta menesi atrodyti, kaip devinta