Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

Aš taip pat netrukus pradėsiu dovanėles gaminti smile.gif tik dar reikia konkrečiau apgalvoti kam kokią g.gif
Atsakyti
As jau pora dovanu irgi turiu ax.gif
Atsakyti
As perku anksciau, kad nereiketu paskutine minute smile.gif
Atsakyti
aš dar ne, bet jau galvoju ką čia nupirkus smile.gif
Atsakyti
aš jau irgi galvoju, bet dar nepirksiu, anksti dar, paskui rast gali, geriau gruodzio menesi ax.gif
Atsakyti
Visai nebloga mintis iš anksto pasirūpint dovanomis, teks ir man taip padaryt...va praleisiu spalio vidury mažosios dukrytės gimtadienį ir tada jau pradėsim apie kalėdas svajot... 4u.gif
Atsakyti
Man tai nepatinka pirkti dovanas is anksto, tuomet nejauciu jokios Kaledines dvasios ir dovanu pirkimo malonumo..
Atsakyti
man kaledu dvasia atsiranda lapkricio antraji sekmadieni, tada as jau pasipuosiu namus, ir pradedu visus kitus po truputi uzkretineti, klausomes kalediniu muziko ziurim kaledinius filmu
zodziu man kaledos galetu but visus metus clap.gif newyear.gif wink_3.gif
Atsakyti
Sveikutes. po truputi pradedu planuoti, ziuriu ko kam reikia. Pirksiu tik praktiskas dovaneles.Patinka is anksto pirkti, nereikia paskutinemis dienomis grustis parduotuvese ir ieskoti dovanu mirksiukas.gif
Atsakyti
o as siais metais nusprandziau irgi anksciau kaledoms ruostis mirksiukas.gif
vaikams jau nupirkai.
o kitiems artimiesiems dairausi. planuoju iki gruodzio ir apsirupint.
tas laikas taip greit bega, kad paskui tenka skubotai ir vos ne bet ka pirkt doh.gif
Atsakyti
O aš nelaužau tradicijų - kiekvienais metais Kalėdoms pradedu ruoštis iš anksto.. Iš pradžių parengiamieji darbai biggrin.gif Sudarinėju sąrašiuką, kas kam tiktų ir patiktų. Tada po truputį žvalgausi ir nuperku tai vieną, tai kitą daikčiuką. Šiais metais pradėjau ruoštis jau rugsėjį biggrin.gif Gruodžio viduryje viskas jau gražiai supakuota ir sudėliota. Tada galiu ramiai valgyt mandarinus, vaikščioti po miestą ir ieškoti dovanėlės savęs palepinimui biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi sutinku, kad jau verta pamąstyti kokias dovanas pirkti. Nes labai nemėgstu lakstyti paskutinę minutę po parduotuves ir galiausiai nupirkti bet ką schmoll.gif
Atsakyti