Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

QUOTE(wai2te_m @ 2009 10 02, 00:43)
As perku anksciau, kad nereiketu paskutine minute  smile.gif

Aš taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš jau irgi pradėjau galvoti kam ką padovanosiu g.gif
Dažniausiai dovanas nupirkdavau per Kūčias doh.gif
Vis planuodavau ir planuodavau kada pirksiu,o gaudavosi paskutinę minutę..
Todėl šiemet sumąsčiau,kad pasirūpinsiu anksčiau... rolleyes.gif Beto krizė ir nenoriu,kad taip staigiai piniginei atsilieptų,kurioj ir šiaip pusiau vėjai švilpia doh.gif
Dabar intensyviai ieškau ir tikiuosi pačiupti Ryanair bilietą į Londoną,kai būna po 5 svarus ar po 15 lt parduoda su visais mokesčiais...
Nes labai norėčiau parduotuves pasivaikščiot ten.. biggrin.gif
Atsakyti
As dovanas perku istisus metus, kai tik randu koki faina daikta ir pagalvoju: "o, va cia tai kaip tik mamai", arba: "nu jau tai draugei tai geresnio nerasciau daiktelio", arba " o, maniskis visa gyvenima apie tokius dalykus kliedejo, o cia va - ir nebrangu ir "crazy"... tai tokiu atveju staigiai ir perku, nesvarbu kad geguzes menuo, perku ir pasidedu saugiai. O paskui buna kad randu tam zmogui dar koki tinkama, tai ta pirmaji kitai progai, pvz.: gimtadieniui padovanoju, o naujaji daikta palieku kaledom... bet visada pagalvoju apie tai, kas ta zmogu nudziugintu. o jei per visus metus nerandu kazko specialaus, tai tada renkuosi maziausiai rizikinga varianta - SPA pasaulio kvepiancias smulkmeneles. Cia jau neprasausi, nebent nezinotum kokiu kvapu tas zmogus nemegsta... labai megstu kai ir man padovanoja specifinius dalykus, iskart matayu kad tik man pritaikyta
Atsakyti
Atvirai pasakius kalėdinias dovanas aš perku ištisus metus. Taip išvengiu bereikalingo lakstymo po parduotuves ir nesijaučia pinigų stygiaus 4u.gif
Atsakyti
Dovanų jau pradėjau dairytis, kelias jau esu užsakius, taip pamažu susipirksiu visas ( 18 doh.gif ), kad per galvą nereiktų verstis paskutinę savaitę prieš šventes biggrin.gif
Atsakyti
na va vakar jau viena nupirkau. (bet tik dalis dovanos) wub.gif 000054.gif
Atsakyti
Dovanų dar nepradėjau ieškoti,bet dar šį mėnesį manau ir neieškosiu ,ankstoka dar šiek tiek ax.gif
Atsakyti
kazkur gruodzio vidury visada pradedu pirkti smile.gif nors buna taip, kad kai kam ir paskutine minute tenka smile.gif
Atsakyti
visada planuoju pirkti rudens pradzioj, bet dazniausiai gaunasi kad nuperku gruodzio pradzioj smile.gif
Atsakyti
Jau galvoju, kad reikia pradėt pirkt g.gif Pats laikas, kad paskui nereikėtų blaškytis paskutinėm dienom smile.gif
Atsakyti
Mes jau perkam.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 10 28, 23:55)
Jau galvoju, kad reikia pradėt pirkt  g.gif Pats laikas, kad paskui nereikėtų blaškytis paskutinėm dienom  smile.gif

As irgi manau, kad jau pradesiu pirkti dovaneles drinks_cheers.gif

Praeitais metais dziaugiuosi, kad buvau dauguma dovanu is anksto nupirkusi, nes gruodzio viduryje man buvo koja sugipsave doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti