Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

Aš planuoju jau rytoj eiti apsižiūrėti kažką nors truputį ir jau reikės po truputį pirktis ;]]
Bandysiu ištaikyti tokias dienas, kai nieko nebus namuose, kad galėčiau ramiai apsižiūrėti kur ką paslėpus, kad niekas nepastebėtų ;]]
Atsakyti
as irgi jau senokai galvoju apie dovanas. Ka dovanosiu jau sugalvojau, bet dar nezinau kada viska nupirksiu. Tikiuosi kita savaite pradeti. Siemet reikia anksciau, o ne kaip pernai gruodzio vidury dar nezinojau kam ka pirkti. Tai kaip isprotejusi laksciau biggrin.gif
Atsakyti
as jau irgi po truputuka galvoju ka cia nupirkus, tai manau neuzilgo ir bus galima pradeti pirkti
Atsakyti
Vakar pas mus iskrito pirmasis sniegas ir man jau norisi kaledu wub.gif Siemet apie dovanas pradejau galvoti pries menesi, o pirkti dar nepradejau doh.gif Greitu laiku reiks imtis sio reikalo biggrin.gif
Atsakyti
aš jau pradėjau mastyti apie Kalėdines dovanas maždaug prieš porą savaičių, močiutei ir tečiui po dalį dovanos jau turiu.. mamai, draugėms, tetai - tik ideją, baisiausia su vaikinu, nes atrodo jau viskas išdovanota... g.gif
Atsakyti
aš jau po truputį galvoju,bet pirkti nepradėjau dar, šios savaitės bėgyje gal dalį jau nupirksiu. Svarbu, idėjos jau maždaug yra~
Atsakyti
vieną dovaną jau turiu-mamai. o kitiems šeimos nariams pirksiu gruodžio mėnesį. wink.gif 000054.gif kad būtų tikra Kalėdinė nuotaika. wub.gif
Atsakyti
Mes jau savo mazajai nupirkom dovanele, paslepem,tai lauksim dabar Kaledu smile.gif
Atsakyti
Aš jau turiu dalį dovanos tėčiui ir močiutei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erax8: 15 lapkričio 2009 - 17:22
Aš dar nieko neturiu ir geriausiu atveju nupirksiu prieš savaitę... būna, kad perku išvakarėse biggrin.gif
Atsakyti
Aš gal galėčiau ir dabar jau pirkti, nes jau parduotuvėse randu visokių gėrybių, kurių paskui jau gali nebebūti, tik kad pinigų trūkumas dabar.. Tai rubut pirksiu Gruodį, kai gausiu pinigėlių.
Atsakyti
Aš apie Kalėdas pradedu kliedėti dar spalio mėnesį newyear.gif . Sudarinėju dovanų sąrašus iš per metus surinktos informacijos (stengiuosi įsidėmėti artimųjų pasisakymus kas ko norėtų arba kam ko reikėtų), o jau lapkritį ir gruodį vyksta akcijų ir nukainavimų medžioklė bigsmile.gif Bet man tai labai patinka. Tiesiog jaučiu neapsakomą malonumą pirkti dovanas, o vėliau jas pakuoti ir dar ilgai grožėtis savo darbais (visai ne kukliai aš čia lotuliukas.gif ) O reakcija žmonių, kai gauna dovanas labai patinka thumbup.gif Tada jaučiuosi santa2.gif
Atsakyti