Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

jau dovanos keliauja i LT 4u.gif
Atsakyti
Jezau, kaip anksti zmones dovanas perka... doh.gif
O as tai visada paskutine diena ( nu ne visai), nes su dukra dazniausiai taip buna- pas ja vis kita savaite kitas noras, o dar kai pries Kaledas tas reklamas paleidzia doh.gif
Tai jau islaukiu pacio toto, ko labiausiai labiausiai ir tada lekiu pirkti
Atsakyti
Rytoj pirksiu cool.gif
Atsakyti
Jau pats metas pradėti galvoti apie dovanas ax.gif Žiauriai nemėgstu lakstymų po parduotuves paskutinėm dienom, kai pilna žmonių doh.gif
Atsakyti
O pas mane jau visos dovanos supirktos, teliko kai kurias dar savo ranku darbo pabaigti ir bus viskas
Atsakyti
Daugeli dovanu jau nupirkom, pagaminom, paprastai megstu is anksto viska uzsakyti, nes idejas kaupiu visus metus, tad paprastai susitvarkau viska is anksto, kartais net spali, kad paskutinemis dienomis nereiketu blaskytis po prekybos centrus.
Atsakyti
Anksciau tai patikdavo paskutine savaite viska pirkti... tada kazkaip nuotaika jau pakili buna, visko ieskai su azartu... smile.gif Bet siaip metais viska po truputi superkam, tai ir finansiskai nebus taip skaudu tongue.gif ir aisku simta kart pagalvoji ar tikrai geras, reikalingas, vertingas bus daiktas wink.gif
Atsakyti
Jau turiu dalį dovanų wub.gif mėgstu susipirkti iš anksčiau smile.gif o pakuoju visas paskutinėm dienom newyear.gif
Atsakyti
Pasidarau sąrašą, sugalvoju ką pirkti, o tada jau einu ir superku. Kažkaip man taip labiau patinka, negu vaikštinėti ir galvoti smile.gif
Atsakyti
As dar nieko neturiu, isskyrus sarasiuka lotuliukas.gif Kita savaite pradesiu jau pirkinet.
Atsakyti
Oi kai kurias dovanas turiu jau nuo vasaros:) Pasiteisina , nereikia skubotai pripirkti nereikalingu dalyku , juolab kad ir akciju neblogu buna ax.gif
Atsakyti
Anksciau pirkdavau pries savaite, bet siais metais jau beveik viska esu supirkusi, nes nusprendziau, jog finansiskai lengviau bus, jei gruodzio menesiui nepaliksiu islaidu dovanoms, juk ir taip uzteks - maistas, papuosimai, o dar Naujieji metai. Ir tiesa pasakius labai smagu dabar, kai zinau, jog nereikes trintis paskutinem dienom parduotuvese ir pirkti kas papuola, nes jau nera laiko. O ir dovanos bus geresnes uz ta pacia suma, nes turejau laiko paieskoti geru variantu.
Atsakyti