Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

QUOTE(GANE @ 2007 11 30, 18:53)
Labas, man parūpo toks dalykas: kada pradedat rūpintis kalėdinėm dovanėlėm? Nes aš kiekvienais metais sau pasižadu, kad viską supirksiu iš anksto, bet kazkaip neišeina… Galiausiai taip gaunasi, kad paskutinę minutę griebiuosi už galvos, kad dar nieko neturiu doh.gif  Ir pasižadu kitais metais jau tikrai tikrai...  smile.gif 
O kada jūs pradedat pirkti dovanas?

Aš pradedu dar rugpjūčio mėnesį.Tada būna viskas kaip sakoma "išnešiota" iki galo ir iš širdies. Tai šiuo metu visos dovanos jau yra...
Atsakyti
QUOTE(Violetikas @ 2009 11 25, 23:39)
Anksciau pirkdavau pries savaite, bet siais metais jau beveik viska esu supirkusi, nes nusprendziau, jog finansiskai lengviau bus, jei gruodzio menesiui nepaliksiu islaidu dovanoms, juk ir taip uzteks - maistas, papuosimai, o dar Naujieji metai. Ir tiesa pasakius labai smagu dabar, kai zinau, jog nereikes trintis paskutinem dienom parduotuvese ir pirkti kas papuola, nes jau nera laiko. O ir dovanos bus geresnes uz ta pacia suma, nes turejau laiko paieskoti geru variantu.

sutinku visu 100% drinks_cheers.gif as taip pat pirkineju po truputi jau 4u.gif
Atsakyti
Apie kalėdines dovanas pradedu galvoti lapkričio mėnesį: sudarau sąrašą, apsvarstau visus variantus, o perku jau gruodžio mėnesį.
Atsakyti
pirmieji metai kai jau turiu visas dovanas visiems, beliko tėčiui laikraštį užprenumeruot drinks_cheers.gif
labai savimi didžiuojuosi - nereikės dalyvauti paskutinių dienų parduotuvių šturmavimo ir stovėjimo eilėse maratone blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Retisa: 28 lapkričio 2009 - 20:20
Heh, aš dar nesusiruošiu nė pirmos dovanos nupirkt .. doh.gif
Atsakyti
Aš jau planuoju nuo rytojaus pradėt pirkti ;]]
Tik labai nemalonu vaikštinėt per parduotuves ir ieškot ko reikia, kai lauke pliaupia lietus ;// Jau geriau snigtų..
Atsakyti
Cia kada pasizymejau sarasiuka ir jau vakar namo parvariau su n dovanu. Gera is anksto nupirkti, apgalvoti viska, nereiks po to nervuotis, tuo labiau kaip pas mane laisvo laiko beveik nera. Nors kas be ko kai kas bus perkama ir paskutine minute-visuomet taip gaunasi smile.gif
Atsakyti
Aš jau beveik visas turiu clap_1.gif 000054.gif assa.gif kai beveik viską turiu netaip jaučiasi finansiškai 4u.gif
Atsakyti
Na as irgi dovanas ruosiu beveik apvalius metus.. Paskui ziema tik sventinius akcentus nuperku ax.gif
Atsakyti
Turiu sąrašą ir kolkas tik vieną dovaną, bet pasinaudosiu karantinu ir eisiu apsipirkti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milita @ 2009 11 30, 19:35)
jau turiu visiems vaikams thumbup.gif dar tik po koki sokolada dadesiu ir supakuosiu tongue.gif

aš irgi prie tų, kurie mėgsta Kalėdoms ruoštis iš anksto ax.gif (nemėgstu skubaus ir neapgalvoto bile ko pirkimo paskutinę dieną, o ypatingai netraukia tos žmonių minios visur) jau turim visas dovanėles (išskyrus porą smulkmenėlių ir saldainių), dabar laukia malonus širdžiai darbas - dovanų pakavimas rolleyes.gif
Atsakyti
jau dovanos nupirktos thumbup.gif liks kaledoms tik supakuot bigsmile.gif
Atsakyti