Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir su epidūriniu, ir be!

Apklausa: Gimdžiau ir su epidūriniu nuskausminumu, ir be, jei gimdyčiau dar kartą: (546 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
as mokejau 72 lt. gimdziau pirma leliu su epiduru ir net neturiu kitu minciu kad antra gimdyti be smile.gif
O kas del pavojaus, tai pasiskaitykit, kad gyvibingai svarbus nervai eina nuo kaklo iki puses stuburo, o jo apatineje dalyje nebe tokie pavojingi, todel ir leidzia i apatine dali thumbup.gif , todel nebijokit ir naudokites gimdymas bus lengvesnis, ir prisiminsit graziu dalyku, netik skausma, o skausmas buna iki tokio lygio kad net alpsti. Tai kam to reikia. thumbup.gif
Atsakyti
Kai dar nebuvau istekejusi ir apie vaikus aisku jokiu planu nebuvo, jau galvojau, kad kai kada reikes gimdyti, butinai gimdysiu su epiduru. Dabar planuojames leliu, tai kazkaip emiau svarstyti, kad jei viskas gerai eisis, jokiu skatinimu nereikes, galbut ir gimdysiu naturaliai. Manau, tik kai reikes gimdyti, pilnai apsispresiu.
Atsakyti
ax.gif pirma gimdžiau be, bet buvo tokie smagus skausmai iki sąmonės netekimo, kai jau norėjau kad suleistų buvo per vėlu... išgyvenom, dabar ir vėl rizikuosiu be mirksiukas.gif
Atsakyti
Gimdžiau be epidūro...jei bus sekantis tai tik su epidūru doh.gif blush2.gif . Siela išgaruoja per sąrėmius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O pavojus bet kokiu atveju lieka,ar vienoks,ar kitoks unsure.gif
QUOTE(@Smilte@ @ 2009 06 19, 08:11)
as mokejau 72 lt. gimdziau pirma leliu su epiduru ir net neturiu kitu minciu kad antra gimdyti be  smile.gif

Aš jau buvau nusprendus be epidūro.Gimdykloje užgiedojo 200lt blink.gif .Draugė gimdė ten pat,pasakė lygiai taip pat 200lt.Bet galiausiai nesumokėjo nieko g.gif .
Atsakyti
as ttai bandysiu naturaliai, bet gimdymo plane pasirasiau jai prireiks nuskausminamuju paprasysiu ax.gif o del mokejimo tai cia apsurdas as esu anglijoje ir uz epidurini nieko moketi nereik, cia tik toj lietuvoj is bet ko pinigus daro g.gif
Atsakyti
Aš jau buvau nusprendus be epidūro. Gimdykloje užgiedojo 200lt blink.gif .Draugė gimdė ten pat,pasakė lygiai taip pat 200lt.Bet galiausiai nesumokėjo nieko g.gif .
[/quote]

Kai antra gimdziau su epidura, anesteziologa rinkausi labai atsakingai, nes bijojau pataikyti ant kokio neismanelio doh.gif Su pasirinktu anesteziologu tariausi is anksto. Anesteziologo iskvietimas is namu man kainavo 200 Lt. 4u.gif

Pirma gimdziau naturaliai, prasikankinau ir kai reikejo stumti nebeturejau pakankamai jegu, galiausi plyso gimdos kaklelis, gyd. suleido vietinius nuskausminimus nes kirpo tarpviete, pradejau nejausti saremiu doh.gif

Laukiuosi trecio, nors dar laiko yra, bet vis pagalvojus apie gimdyma tikrai zinau, kad gimdysiu tik su epidurine nejautra :mirksiukas
Atsakyti
QUOTE(philipa @ 2009 06 20, 02:44)
as ttai bandysiu naturaliai, bet gimdymo plane pasirasiau jai prireiks nuskausminamuju paprasysiu ax.gif  o del mokejimo tai cia apsurdas as esu anglijoje ir uz epidurini nieko moketi nereik, cia tik toj lietuvoj is bet ko pinigus daro g.gif

teisingi žodžiai kad lietuvoj iš bet ko pinigus padaro rolleyes.gif
Pirmą gimdžiau be epidurio tai kol viena lašinė sulašėjo jokio skausmo apart nugaros nejutau, taip išgulėjau daugiau kaip 3 val.paskui keitėsi ekušerės ir liepė pastatyti kitą lašinę, nu tai nuo to karto tai pastatė stipresnius skatinamus pajutau ir ištisinius sarėmius ir vaikelį jau supavau po 2 val. smile.gif bet jau antra gimdysiu tik sakiau su epidurių, bet dabar jau einu į pabaiga tai dar klaustukas iškilo dėl epidurio.pirmiau bandysiu naturaliai, o paskui jei kas prašysiu kad suleistu į stuburą. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cioliukas: 21 birželio 2009 - 17:04
o as isgirdau is daruges toki dalyka, jei prasideje saremiai, ir atsivere jau viskas, epidurinio nebedaro..tai taip iseina, kad reiktu apsispresti is anksto, o ne tada kai skaudes arba ne?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 06 21, 13:04)
Kai antra gimdziau su epidura, anesteziologa rinkausi labai atsakingai, nes bijojau pataikyti ant kokio neismanelio doh.gif  Su pasirinktu anesteziologu tariausi is anksto. Anesteziologo iskvietimas is namu man kainavo 200 Lt. 4u.gif

Tokiu atveju tai suprantu,kad moki...bet čia gimdykloje jau pareiškia g.gif .Spėju,kad tos ,kurios moka tiesiog įdeda jiems į kišenę,pačios to nežinodamos unsure.gif
Man ir dujas nešė ir šiaip siūlė visko,dar buvo nepatenkinti,nes atsisakiau-savijauta tik blogino doh.gif .

QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 22, 13:43)
o as isgirdau is daruges toki dalyka, jei prasideje saremiai, ir atsivere jau viskas, epidurinio nebedaro..tai taip iseina, kad reiktu apsispresti is anksto, o ne tada kai skaudes arba ne?? g.gif

Epidūrą daro tam tikru momentu (ir tai nevisom suveikia) ..per patį gimdymą jie negelbėja schmoll.gif .Tavo draugė teisi smile.gif
Atsakyti
o gal galima placiau iki kada dar galima pasidaryti?ar reikia tai nuspresti is anskto, ar yra dar galimybe apsispresti pries gimdyma visai, kai jau jauti reikia ar nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 22, 18:18)
o gal galima placiau iki kada dar galima pasidaryti?ar reikia tai nuspresti is anskto, ar yra dar galimybe apsispresti pries gimdyma visai, kai jau jauti reikia ar nereikia?

Daktarai norės žinot kai atvyksi į gimdyklą 4u.gif . Aš be epidūro gimdžiau,nelabai įsivaizduoju kokiu momentu jį daro g.gif . Draugei gimdė su nejautra,bet pavėluotai suleido tai ji net nesuveikė doh.gif ..
Gali pasiskaityt štai čia ,gal atsakys į tavo klausimą.

Atsakyti
didelis dekui mirksiukas.gif
Atsakyti