krizes padariniai
o kas dar ieina i ta rinkinuka? dar ko reikia?
man ir idomu pasidare kas ten per rinkinukas, praita karta tai suleido susimokejau pinigelius ir viskas o dabar veztis reik?
QUOTE(Mangia @ 2009 06 02, 10:03)
Nusisnekejai... tam ir daromas epidiuras kad ta nezmoniska skausma naturalu iskesti.
matyt nesi skatinamuju ragavus, jei pati nusisneki.
Papildyta:
QUOTE(Nireglina @ 2009 06 02, 16:44)
Zivilka taip nė nesakė
Ji minėjo, kad labai skauda, kai skatina. Tuomet ir reikia epidūro. Jei gimdymas natūralus, anot jos galima išsiversti ir be epidūro.
butent ta ir sakiau, nepalyginamas skausmas. kartais net nervina, kad tos, kurios gimde be skatinamuju bando ikasti kitoms, kurioms skatino, kad kaip cia jus tokios jautruoles ir tipo neistveriat
o kiek kainuoja vietoje nusipirkti ?
pirmą gimdžiau su epidūru, dėl antro net nežinau kaip darysiu
Gimdyma skatino,kai pradejo laseti vaistai tada supratau kaip greit stipreja tas nenormalus skausmas...Suleido nospos nepadejo,kai jau is skausmo pradejau verkti akusere pasiule epidura,iskart sutikau,suleido ir sedejau rami laiminga ir negalejau patiketi kad visai neskauda
Sedejau lovoje be skausmo 6 valandas,net nuobodu pasidare belaukiant kada jau bus tas tikrasis gimdymas
Antra gimdyciau tik su epiduru
Gimdziau be epiduro, bet buvau jam pasiruosusi. Galvojau, jei neistversiu, prasysiu
Kai jau norejau prasyti, buvo laikas stumti, tai neteko pajusti, ka reiskia nuskausminimas. Antra gimdysiu irgi be isankstines nuostatos. Jei labai skaudes, butinai prasysiu. Man per saremius skaudejo ,,vidutiniskai'', taciau kai pradejo skatinti, tai jausmas buvo lyg kas kuro i masina ipyle ir uzgazavo
Mane tik sutampe ir pilvas po palata ,,nesiojo''
Tai ilgai buciau netverusi, laimei, greit gimdyt reikejo.
QUOTE(woverius @ 2009 06 12, 23:06)
Gimdziau be epiduro, bet buvau jam pasiruosusi. Galvojau, jei neistversiu, prasysiu
Kai jau norejau prasyti, buvo laikas stumti, tai neteko pajusti, ka reiskia nuskausminimas. Antra gimdysiu irgi be isankstines nuostatos. Jei labai skaudes, butinai prasysiu. Man per saremius skaudejo ,,vidutiniskai'', taciau kai pradejo skatinti, tai jausmas buvo lyg kas kuro i masina ipyle ir uzgazavo
Mane tik sutampe ir pilvas po palata ,,nesiojo''
Tai ilgai buciau netverusi, laimei, greit gimdyt reikejo.
na eilini karta pasitvirtina nuomone, kad su skatinamaisiais zymiai sunkiau istverti. gerai sakai, lyg kas ant gazo butu uzspaudes. o kai ta reikia kesti labai ilgai, tai tikrai darosi neistveriama.
o as net nezinau sakyt su epiduru gimdziau ar be jo nes kol man ji suleido
milijona klausimu uzdave dar mb susimaise pasake jog buvo mano spaudimas aukstas tai dare kraujo tyrimus
kuriu irgi belekiek laukem ir ka po sesiu kazkur suleido epidura 7.03 jau issoko musu maziukas.. kiek zinau kai jau epiduras suveikia tai nejauti nei koju nei puses pilvo lyg tai taip girdejau tai as viska jauciau ir kai siuvo jauciau tik paskui kai grazino i palata po trupucio miego kai ejau i WC oj oj oj kaip sunku buvo kojas valdyt
Gimdziau su epiduru, nejutau jokio skausmo, kaip vyras sake, gulejau lyg pliaze:)
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 06 17, 23:42)
o as net nezinau sakyt su epiduru gimdziau ar be jo nes kol man ji suleido
milijona klausimu uzdave dar mb susimaise pasake jog buvo mano spaudimas aukstas tai dare kraujo tyrimus
kuriu irgi belekiek laukem ir ka po sesiu kazkur suleido epidura 7.03 jau issoko musu maziukas.. kiek zinau kai jau epiduras suveikia tai nejauti nei koju nei puses pilvo lyg tai taip girdejau tai as viska jauciau ir kai siuvo jauciau tik paskui kai grazino i palata po trupucio miego kai ejau i WC oj oj oj kaip sunku buvo kojas valdyt 
gimdziau su epiduriniu.jauciau ir kojas ir nuo puses ,dar klausiau akuseres,sakau kaip cia yra kad as jauciu kojas,sako nes gerai atliktas epidurinis,ir po gimdymo ejau pati lengvai,apsiprausiau pati.antra gimdyciau tik su epiduriniu.as uz.