Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir su epidūriniu, ir be!

Apklausa: Gimdžiau ir su epidūriniu nuskausminumu, ir be, jei gimdyčiau dar kartą: (546 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(faraimeida @ 2009 05 31, 12:33)
o kokioj pozoj turi buti tuo metu kai tau leidzia tos nuskausminamuosius i nugara ? taigi turi nejudeti kad patikytu ten kur reikia , o per saremius nemanau kad labai iseina nejudeti ir rameisedeti ?

Kai man liepe nejudet, tai taip bijojau, kad net nekilo mintis sujudet biggrin.gif Siaip ten tikrai nieko baisaus schmoll.gif
Atsakyti
Man labai patiko mano gin. mintis. Jis sakė " Tai ir pas dantistą nesileiskit nuskausminimo, ten irgi duria". Kam kankintis jei galima lengviau g.gif , nors žinoma viskas priklauso nuo aplinkybių.
Atsakyti
biggrin.gif jo saunu tada smile.gif epiduras valdo !!!!!! biggrin.gif o kaip jus manot ar yra skirtumas uzsieny ir lietuvoj tarp epiduru ? gal vertetu grysti gimdyti i lietuva? ka jus darytumet mano vietoje?
Atsakyti
QUOTE(asta29 @ 2009 06 01, 06:56)
Man labai patiko mano gin. mintis. Jis sakė " Tai ir pas dantistą nesileiskit nuskausminimo, ten irgi duria". Kam kankintis jei galima lengviau g.gif , nors žinoma viskas priklauso nuo aplinkybių.

as vistiek manau,kad yra skirtumas kur duria, ar i dantenas ar i stubura. tai ne tas pats kas paprasti nuskausminamieji.gal as ir neteisi, bet man baime ne kiek nesumazejo.reiks daugiau literaturos pasiskaityt gal tada patikesiu ,kad tai nera labai pavojinga.
Atsakyti
Aš už epidūrą ax.gif
Atsakyti
jau nusipirkau epiduro rinkinuka, jei prireiks - butinai naudosiu thumbup.gif
Atsakyti
as vistiek manau jeigu butu taip jau pavojinga niekas epiduru ir nesiulytu ir nedarytu juk daktarai zino ka daro , aisku visokiu atveju atsitinka , o kas man gali pasakyti kur ju neatsitinka ? manau rizikuot verta
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2009 04 18, 17:07)
apklausa per daug neissami, kad joje padalyvauciu, bet parasysiu taip, nors gimdziau tik viena karta, bet 18 valandu tai truko be epiduros ir 2 valandos su epidura. ja man padare patys gydytojai neklause manes, nes man tiek priskatino, kad dingo tarpai tarp saremiu ir vaikas pradejo pilve dusti.
tai va, jei gimdoma naturaliai, imanoma istverti be epiduo, nes tai tikrai zyyymiai mazesnis skausmas, nei skatinant
o jei pamatet, kad jau leidzia oksitocine,a rekomenduoju is karto epidura, nes irgi zinau kas tai yra. butent antro gimdymo metu taip ir elgsiuos. naturalu skausma istverti imanoma.

Nusisnekejai... tam ir daromas epidiuras kad ta nezmoniska skausma naturalu iskesti.
Atsakyti
as ir buvau nusprendus gimdyt naturaliai, bet gimdykloj atkentejus apie 6 valandas jau nieko nebemaciau ir negirdejau tada vyrui liepiau greitai surasti daktare, kai padare epidura prisikeliau naujam gyvenimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agule @ 2009 06 02, 13:53)
as ir buvau nusprendus gimdyt naturaliai, bet gimdykloj atkentejus apie 6 valandas jau nieko nebemaciau ir negirdejau tada vyrui liepiau greitai surasti daktare, kai padare epidura prisikeliau naujam gyvenimui biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangia @ 2009 06 02, 09:03)
Nusisnekejai... tam ir daromas epidiuras kad ta nezmoniska skausma naturalu iskesti.

Zivilka taip nė nesakė g.gif Ji minėjo, kad labai skauda, kai skatina. Tuomet ir reikia epidūro. Jei gimdymas natūralus, anot jos galima išsiversti ir be epidūro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 02 birželio 2009 - 14:45
QUOTE(ciku_caku @ 2009 06 02, 00:02)
jau nusipirkau epiduro rinkinuka, jei prireiks - butinai naudosiu  thumbup.gif

kai gimdziau pries 1,5 metu, tai prasiau epiduro. o negi dabar reikia pirkt vaistinej ir veztis i gimdymo namus? g.gif kiek kainuoja tas rinkinukas? turbut ir si karta noresiu epiduro ax.gif as tai nieko nemokejau tada uz nuskausminamuosius
Atsakyti