Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir su epidūriniu, ir be!

Apklausa: Gimdžiau ir su epidūriniu nuskausminumu, ir be, jei gimdyčiau dar kartą: (546 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jokiu nuskausminamuju man neprireike ir net nenorejau,atsisakiau kai pasiule.
Viskas vyko puikiai,naturaliai smile.gif .Taciau gablut kazkam ju ir reikia...
Atsakyti
Sveikos visos, as pagaliau pasijungiau vel, tik pries kelias dienas grizau is igonines, tiki ne viena,o jau su savo mazaja.
na as planavau gimdyti tik su epiduru,bet kai mane atveze i linikas gimdyti, pas mane buvo jau 8 cm atsidares gimdos kaklelis ir niekas man nedave nuskausminamuju,nes pasake kad yta duodama iki 5 cm, o veliau jau pavojinga kudikiui. taigi teko gimdyti naturaliai,skausmas buvo neapsakomas,bet dabar praejo pora savaiciu ir galiu pasakyti kad nebepamenu as to gimdymo,as tik pamenu kai man uzdejo mano mazaja ant mano krutines. wub.gif
Atsakyti
Pirmą kartą gimdžiau natūraliai, tikėjausi, kad esu stipri, skausmo nebijau, kraujo nebijau, ir į gydytojų siūlymus dėl nuskausminamųjų sakydavau NE.
Na, pirmą kartą gimdant, gal ir reikia patirti to stebuklo atėjimo visą eigą, bet to ir užtektų. Dar gimdymo metu sakiau vyrui, kad jis antrą gimdys doh.gif .
Nors tie skausmai laaabai greit pasimiršta, bet neįsivaizdavau, kad taip skaudės blink.gif Skauda be proto, atrodo tuoj tuoj be sąmonės krisiu, praeina ir po min vėl tas pats, išvargina tas kentėjimas, dėl to gydytojai ir siūlo nuskausminimą, kad moteris turėtų jėgų išstumti kūdikėlį.
Antro tikrai nesiryžčiau gimdyti natūraliai, tiesiog esu silpnesnė nei maniau sad.gif
Atsakyti
As nezinau ko labiau bijociau gimdymo ar paties nuskausminimo blush2.gif
man mama sako-juk ne amzinas tas skausmas, po to pamirsi, nepajausi kaip praeis.. nestuke.gif
tai va.O kai paskaitau koks siaubas kitu akimis atrodo gimdymas, tai net nezinau koki gimdyma pasirinkti 4u.gif
Atsakyti
Aš žadu gimdyti su nuskausminamaisiais arba cezarį darytis. Gyvenam dvidešimtam amžiui, ką siūlo ta ir imam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2009 07 25, 19:33)
Aš žadu gimdyti su nuskausminamaisiais arba cezarį darytis. Gyvenam dvidešimtam amžiui, ką siūlo ta ir imam  biggrin.gif

deja, amžius jau 21as ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. As planuoju gimdyti su nuskausminimu, nes tragiskai bijau to skausmo, cia mano pirmas nestumas doh.gif 4u.gif Tiek nedaug jau liko iki gimdymo, man atrod, kad as is baimes isblusiu unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2009 07 25, 21:55)
Sveikos. As planuoju gimdyti su nuskausminimu, nes tragiskai bijau to skausmo, cia mano pirmas nestumas doh.gif  4u.gif  Tiek nedaug jau liko iki gimdymo, man atrod, kad as is baimes isblusiu unsure.gif  blink.gif

Neseniai išsioperavau anginą, kadangi viską jutau, kaip man ten plėšė ir pjovė, tai nusprendžiau antrą kartą tokių dalykų nekentėt smile.gif aš tik už nuskausminamuosius thumbup.gif
Atsakyti
ujjj tai norit pasakyti kad jei pasirenkat nuskausminamus tai nejauciat nieko? ax.gif
atleiskit man uz toki klausima ruosiuos pirmam vaikelio sutikimui jis aisku toli bet rupi daug kas
Atsakyti
asmeniskai as tai absoliuciai nieko nejutau, ir jei bus ir antras lelius tai turbut taip pat su epiduru gimdysiu, nors dauguma sako kad su antru viskas buna greiciau cia zinoma viskas priklausys nuo situacijos smile.gif
Atsakyti
Kiekviena moteris skausma istveria skirtingai smile.gif As kai buvau nestuke.gif tai sakiau, kad gimdysiu tik su epiduriniu (labai bijojau to skausmo ax.gif ). Bet kai prsidejo gimdymas, tai ir skausmas pasirode ne toks jau baisus ir nepakeliamas, bet galvodma i prieki (kad toliau bus dar sunkiau) as paprasiau epiduro, bet...pas mane jau kaklelis buvo prasidares 9 cm, tad nieko padet negalejo smile.gif Ir ka, dabar dziaugiuosi ir didziuojuosi savimi, kad viska istveriau be nuskausminamuju thumbup.gif (kelis sykius uosciau tik duju, bet ju poveikis buvo tik kelias minutes, tad paskui nebenaudojau blush2.gif , o be to sake, kad prie ju priprantama, tad ir poveikio paskui nebebuna doh.gif ) Tad mano reziume butu tokia - jei matot, kad skausmas saremiu metu ne itin skausmingas, tai nenaudokit jokiu nuskausminamuju (visas skausmas ir yra tie saremiai) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 07 26, 19:41)
ujjj tai norit pasakyti kad jei pasirenkat nuskausminamus tai nejauciat nieko? ax.gif
atleiskit man uz toki klausima ruosiuos pirmam vaikelio sutikimui jis aisku toli bet rupi daug kas

Labai daug kas priklauso nuo anesteziologo. Drauge pvz gimde, pasieme epidura, bet sake toks skausmas buvo, kad galvojo kad isprotes.. Bet siaip, pagal viska, gali buti kad skaudes, bet tikrai ne tiek kiek be epiduro, arba neskaudes, o jausis tik toks nemalonus tempimas 4u.gif
Atsakyti