Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdžiau ir su epidūriniu, ir be!

Apklausa: Gimdžiau ir su epidūriniu nuskausminumu, ir be, jei gimdyčiau dar kartą: (546 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Man jau arteja finisas ir kinkos pradejo drebet. Visa nestuma negalvojau apie gimdyma, bet dabar jau kankina gimdymo mintis biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą kartą dar nebaisu nes nežinai ko laukt rolleyes.gif o antrą ...kai žinai ko laukti, tai jau tikrai žinojau kad nekentėsiu tokio skausmo, wub.gif
Atsakyti
As labai nemegstu fizinio skausmo, mane gali kankint moraliskas, bet tik ne fiziskai biggrin.gif Ziuresim kaip man seksis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 08 17, 10:13)
As labai nemegstu fizinio skausmo, mane gali kankint moraliskas, bet tik ne fiziskai biggrin.gif Ziuresim kaip man seksis biggrin.gif

Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Prireiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 08 16, 22:55)
AS sakiau ziuresiu kaip man seksis, jei bus sakes imsiu doze biggrin.gif

ziurek tik nepaweluok nes jie daro nuo 4cm iki kazkiek tikslei nzn.. daug kas taip daro kencia kencia o kai jau neimanoma praso, bet buna per welu smile.gif reik is kart nusprest su ar be.. as iskart zinojau kad su tai ir ispejau is anksto o paskui jau ir maldawau kad greiciau padarytu nes galwojau mirsiu nuo skausmo smile.gif
Atsakyti
Tiesa sakant dar nelabai domejausiu siuo vaistuku, jauciu yra visokiu nuomoniu smile.gif
Reiktu labiau pasidomet kas kaip kodel ir tada nusprest.

O tai koks jausmas buna kai suleidzia? Kaip ten veikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 08 17, 19:25)
Tiesa sakant dar nelabai domejausiu siuo vaistuku, jauciu yra visokiu nuomoniu smile.gif
Reiktu labiau pasidomet kas kaip kodel ir tada nusprest.

O tai koks jausmas buna kai suleidzia? Kaip ten veikia? smile.gif

Suveikia greitai. As net saremiu nejauciau, tik aparatai rode juos. Tikrai labai palengvino viska, as pailsejau pries didyji darba smile.gif
Atsakyti
as jauciu, kad griebsiu epidura taip pat, nors labai nenoriu nusiteikti, kad butinai su juo...nes , vdrug jei neiseis, tai tada pulsiu i panika mirksiukas.gif
mano gine sake geriausia leisti iki 6cm, bet yra daktaru kurie suleidzia ir 8cm, bet tada buna labai prasta savijauta po epiduro, vat vienoms galva skauda, kitoms nugara ir gan ilgokai, vienoms uztrunka iki puses metu doh.gif
Atsakyti
Ar daryti ar nedaryti čia jau kiekvienos moters reikalas, paprastai prasidėjus sarėmiams matyti ar gali kentėti ar ne. Tik reikia nesuvėluoti, nes atsidarius 5 cm, epidūros paprastai nesutinka daryti. smile.gif
Aš asmeniškai nusistačiusi prieš epidūrą. Na tiesiog, jei yra bent menkiausia rizika, kad gali kažkas pakrypti ne ta linkme, aš nerizikuoju (kaip pvz.: moteriai taip nuskausmino, kad po to cezarį teko daryti, nes ji nieko nebejautė).
Be to man keista, kad daugelis stebisi, jei moteris nori gimdyti be epidūros? Anksčiau tokios "prabangos" nebuvo ir visos gimdė...
Tokia mano nuomonė, niekam jos neperšu schmoll.gif , dar kartą sakau, kad tai kiekvienos moters apsisprendimo reikalas 4u.gif
Atsakyti
Kaip daktarai ziuri i tai?
Neniekina? Is serijos "islepus boba". Tos visos ekuseres jauciu naturaliai gimde ir is pavydo gali niekint mus?
Atsakyti
Ir kokie jums buvo salutiniai poveikiai? nes prisiskaiciu visokiu nesamoniu smile.gif
Atsakyti