dabar tokių ir ieškau,bo kitos tai tokios mandresnės labiau
ačiū 
Aha, tikrai reikia tureti tokiu sukneliu
Kažkada buvau dėjusi šiuos batelius, tai šiandien (tik šiandien!) jie ideeli.com 69$ kainuoja. Aišku, reiktų pirkti per tarpininkę.

O šitie 65$ (bet dydžiai kažkokie lievi likę...).

O šitie 65$ (bet dydžiai kažkokie lievi likę...).
QUOTE(mylimaa @ 2011 06 13, 10:23)
Šita ir man gražir is spalvytės tokios gaivios ir modeliukas
QUOTE(micefee @ 2011 07 05, 21:26)
Kažkada buvau dėjusi šiuos batelius, tai šiandien (tik šiandien!) jie ideeli.com 69$ kainuoja. Aišku, reiktų pirkti per tarpininkę.
Micefee, aš vis seku juos 6pm.com. Ten kasdien būna superinės nuolaidos kokiai nors linijai (kartą tų pačių bass nasutes pirkau už 19 dol.), kantriai laukiu, kol tuos batyčius įmes
QUOTE(GinCherry @ 2011 06 28, 17:52)
Tiesa, nusipirkau toki dalyka, kuri manau leisiu atgal i ebay
Tai vadinamuosius galoshes, kurie yra skirti batu apsaugai lietinga diena
Dabar toks dalykas nelabai ir gaminamas, manrods. Nusipirkau apsigavus, maniau,kad tai botai, bet gavus pasirode,kad ne. Jie skirti batam su kulnais 
Wowowow kaip idomu! mano visi batai su kulnais, bet jauciu man netiktu, nes mano kulnai auksti... o cia grynai vintaginiams bateliams... jauciu geras daiktas!
QUOTE(Tibė @ 2011 06 30, 20:13)
Nū va 
Abi nuostabios! Ziurejau ziurejau, kuri labiau, tai gal visgi melsva, nes labiau prijauciu vienspalviams audiniams. Kokiu beje vintage nelabai rasi...
Man neseniai buvo gera diena vintage humanoj, bet sugedo fotikas
Passero, ir vel nikas pasikeite 
Aha, jie pritaikyti ne aukstiem kulnam
O tai tie micefee ideti batai bass firmos, net neatkreipiau demesio anksciau
Ash turiu ju oxfordus juodai/baltus, bet jau daug gyvenimo mate jie
Idomu kaip 6pm su siuntimu i UK, nes maciau,kad dbr yra smeliniams nuolaida, gal visai ir pasiimciau 
Tik su bass batukais beda ta, kad jie nelabai tinka prie sukneliu, nes atrodo kaip vyriski ant kojos.Gal del to,kad ju tas priekis toks nusmailejantis, nezinau
O tai tie micefee ideti batai bass firmos, net neatkreipiau demesio anksciau
Tik su bass batukais beda ta, kad jie nelabai tinka prie sukneliu, nes atrodo kaip vyriski ant kojos.Gal del to,kad ju tas priekis toks nusmailejantis, nezinau
noreciau tokio:

ir... tokio
(1978)

ieskojau taskiuku panaudojimo galimybiu:

Papildyta:
aha, kazkaip anas... na kazkaip... nebuvo labai mielas

ir... tokio
ieskojau taskiuku panaudojimo galimybiu:

Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 06, 10:59)
Passero, ir vel nikas pasikeite 
aha, kazkaip anas... na kazkaip... nebuvo labai mielas
ačiū
ir ji švelniai violetinė,ne melsva
Ir bišk per didelė man per krūtinę,tai viena,be kardžio nesižiūri
Nu ko norėt,kai 46 dydis
tie batukai tai nuostabūs
tie batukai tai nuostabūs
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 07 06, 11:28)
Micefee, aš vis seku juos 6pm.com. Ten kasdien būna superinės nuolaidos kokiai nors linijai (kartą tų pačių bass nasutes pirkau už 19 dol.), kantriai laukiu, kol tuos batyčius įmes 
Ane. Bet pažiūrėjau, kad būtent tų, kur įmėčiau, nėra... Norėčiau baltų arba raudonų su gėlytėm.
Gin, ar patogūs jie? Nekieti?
apie Bass, kaip tik buvo diskusija mini, nes ideeli paleido akciiją ir rašė kažkas kad pirko- ir sakė kieti kad nebais patogūs, žodžiu neverti tos kainos
QUOTE(micefee @ 2011 07 06, 15:04)
Ane. Bet pažiūrėjau, kad būtent tų, kur įmėčiau, nėra... Norėčiau baltų arba raudonų su gėlytėm.
QUOTE(Žm@nytė @ 2011 07 06, 16:25)
apie Bass, kaip tik buvo diskusija mini, nes ideeli paleido akciiją ir rašė kažkas kad pirko- ir sakė kieti kad nebais patogūs, žodžiu neverti tos kainos 
Pati oda tai nera kieta arba ash jau pamirsau, nes ne vienerius metus turiu