Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

ačiū smile.gif

dabar tokių ir ieškau,bo kitos tai tokios mandresnės labiau biggrin.gif
Atsakyti

Aha, tikrai reikia tureti tokiu sukneliu smile.gif
Atsakyti
Kažkada buvau dėjusi šiuos batelius, tai šiandien (tik šiandien!) jie ideeli.com 69$ kainuoja. Aišku, reiktų pirkti per tarpininkę.

user posted image

user posted image

user posted image

O šitie 65$ (bet dydžiai kažkokie lievi likę...). wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 05 liepos 2011 - 20:35
QUOTE(mylimaa @ 2011 06 13, 10:23)
perverciau temele, kiek groziu prisiziurejau,
sita labai grazi wub.gif noreciau tokios bigsmile.gif
user posted image

Šita ir man gražir is spalvytės tokios gaivios ir modeliukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 07 05, 21:26)
Kažkada buvau dėjusi šiuos batelius, tai šiandien (tik šiandien!) jie ideeli.com 69$ kainuoja. Aišku, reiktų pirkti per tarpininkę.

Micefee, aš vis seku juos 6pm.com. Ten kasdien būna superinės nuolaidos kokiai nors linijai (kartą tų pačių bass nasutes pirkau už 19 dol.), kantriai laukiu, kol tuos batyčius įmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 06 28, 17:52)
Tiesa, nusipirkau toki dalyka, kuri manau leisiu atgal i ebay biggrin.gif Tai vadinamuosius galoshes, kurie yra skirti batu apsaugai lietinga diena smile.gif Dabar toks dalykas nelabai ir gaminamas, manrods.  Nusipirkau apsigavus, maniau,kad tai botai, bet gavus pasirode,kad ne. Jie skirti batam su kulnais biggrin.gif

Wowowow kaip idomu! mano visi batai su kulnais, bet jauciu man netiktu, nes mano kulnai auksti... o cia grynai vintaginiams bateliams... jauciu geras daiktas!
QUOTE(Tibė @ 2011 06 30, 20:13)
va biggrin.gif

Abi nuostabios! Ziurejau ziurejau, kuri labiau, tai gal visgi melsva, nes labiau prijauciu vienspalviams audiniams. Kokiu beje vintage nelabai rasi...

Man neseniai buvo gera diena vintage humanoj, bet sugedo fotikas doh.gif Pabandysiu su telefu pafotkint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Passero: 06 liepos 2011 - 10:55
Passero, ir vel nikas pasikeite biggrin.gif

Aha, jie pritaikyti ne aukstiem kulnam smile.gif

O tai tie micefee ideti batai bass firmos, net neatkreipiau demesio anksciau smile.gif Ash turiu ju oxfordus juodai/baltus, bet jau daug gyvenimo mate jie biggrin.gif Idomu kaip 6pm su siuntimu i UK, nes maciau,kad dbr yra smeliniams nuolaida, gal visai ir pasiimciau ax.gif

Tik su bass batukais beda ta, kad jie nelabai tinka prie sukneliu, nes atrodo kaip vyriski ant kojos.Gal del to,kad ju tas priekis toks nusmailejantis, nezinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 06 liepos 2011 - 11:02
noreciau tokio:

user posted image

ir... tokio lotuliukas.gif (1978)

user posted image

ieskojau taskiuku panaudojimo galimybiu:

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 06, 10:59)
Passero,  ir vel nikas pasikeite biggrin.gif
Aha, jie pritaikyti ne aukstiem kulnam smile.gif

aha, kazkaip anas... na kazkaip... nebuvo labai mielas biggrin.gif
Atsakyti
ačiū happy.gif ir ji švelniai violetinė,ne melsva biggrin.gif Ir bišk per didelė man per krūtinę,tai viena,be kardžio nesižiūri verysad.gif Nu ko norėt,kai 46 dydis biggrin.gif

tie batukai tai nuostabūs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 06 liepos 2011 - 13:47
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 07 06, 11:28)
Micefee, aš vis seku juos 6pm.com. Ten kasdien būna superinės nuolaidos kokiai nors linijai (kartą tų pačių bass nasutes pirkau už 19 dol.), kantriai laukiu, kol tuos batyčius įmes ax.gif

Ane. Bet pažiūrėjau, kad būtent tų, kur įmėčiau, nėra... Norėčiau baltų arba raudonų su gėlytėm. rolleyes.gif

Gin, ar patogūs jie? Nekieti?
Atsakyti
apie Bass, kaip tik buvo diskusija mini, nes ideeli paleido akciiją ir rašė kažkas kad pirko- ir sakė kieti kad nebais patogūs, žodžiu neverti tos kainos g.gif

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 07 06, 15:04)
Ane. Bet pažiūrėjau, kad būtent tų, kur įmėčiau, nėra... Norėčiau baltų arba raudonų su gėlytėm.  rolleyes.gif

Gin, ar patogūs jie? Nekieti?

QUOTE(Žm@nytė @ 2011 07 06, 16:25)
apie Bass, kaip tik buvo diskusija mini, nes ideeli paleido akciiją ir rašė kažkas kad pirko- ir sakė kieti kad nebais patogūs, žodžiu neverti tos kainos g.gif

Pati oda tai nera kieta arba ash jau pamirsau, nes ne vienerius metus turiu biggrin.gif Bet pats krastelis kietokas smile.gif Vienok, ash patenkinta jais smile.gif
Atsakyti