micefee labai gražūs.

QUOTE(GinCherry @ 2011 06 30, 21:22)
Na,antroji (alyvinė) suknutė kasdienai per prabangi

Nerealios suknytės

QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 06, 23:16)
Jus turbut juokaujat

Man tada idomu ka jus sakytumet pamate mano darbines ir kasdienines sukneles

QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 06, 23:16)
kodėl taip nusprendėt? Šita viena iš 4 pačių kasdieniškiausių mano turimų suknelių

Likusios 15 daug labiau nekasdieniškesnės,bet visvien kartais paprastą dieną apsivelku

QUOTE(Tibė @ 2011 07 07, 01:37)
kodėl taip nusprendėt? Šita viena iš 4 pačių kasdieniškiausių mano turimų suknelių 
Likusios 15 daug labiau nekasdieniškesnės,bet visvien kartais paprastą dieną apsivelku

Man ta alyvinė per daug puošni ir graži,jog kasdienai tiktu

Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 07, 00:07)
Jus turbut juokaujat

Nejuokauju,aš labai rimtai

Įmeskit kada savo kasdieninių ir išeiginių,jeigu nesunku

QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 07, 01:15)
Akivaizdu, kad snekama ne apie devejima namie kasdien, o apie devejima isejimui 'kasdien', ty ne sventei, o i paskaitas/mieste/darbe (jei nereikalaujama tam tikros aprangos) ir tt ir pan.
Butent

Tiesa, panos, turiu klausima toms, kurios nesioja viskozines sukneles. Mano visos darbo sukneles yra viskozines ir tenka jas daznai skalbti. Labai gerai,kad neblunka audinys, bet man atrodo,kad jos po kiekvieno skalbimo vis labiau susitraukia

P.S jau dbr nebegali buti,kad po kiekvieno skalbimo vis sustoreju

nežinau,nieko tokio nepastebėjau,bet ir neskalbiu laaabai dažnai aš jų

Oh
reiškias ne taip supratau
Maniau,kad kasdiena taip apsirėdžiusios būnat

reiškias ne taip supratau

Maniau,kad kasdiena taip apsirėdžiusios būnat

QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 07, 19:30)
tai kas diena, bet ne namuose, o zmonese, darbe, moksluose

Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 06, 23:07)

Per vakar ir siandien nusipirkau 4 sukneles

Kita siandien mylimiausiam savo charity prigriebiau, bet neparodysiu

Ir dar dvi paemiau etsy. Abi ish to pacio pardavejo ir clearancio skyrelio ir emiau dvi, nes sekancios siuntimas buvo labai labai pigus.
PIrmiausia tai norejau sios, nors zinau,kad nuotraukoj ne kaip ji atrodo, bet man labai patiko spalva ir virsus, ypac tas surisimas ant peties. Pamusala reikes patrumpint butinai, nes taip islindes tai tikrai nekaip atrodo. Labai abejoju del ilgio. Moteris nuotraukoje uz mane 4-5 cm aukstesne tai man turetu buti ilgesne

O sita emiau, nes siuntimas gavosi tik 60 pensu

Ir taip, etsy tikrai grazesniu sukneliu simtai, bet visos zinom,kad daznas rodiklis buna kaina