Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

micefee labai gražūs. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 06 30, 21:22)
Dalios abi labai smile.gif Tokios paprastos, kuklios.Pats tas kasdienai  mirksiukas.gif

Na,antroji (alyvinė) suknutė kasdienai per prabangi biggrin.gif
Nerealios suknytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 06, 23:16)

Jus turbut juokaujat unsure.gif mastau.gif

Man tada idomu ka jus sakytumet pamate mano darbines ir kasdienines sukneles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 06, 23:16)
Nerealios suknytės wub.gif

kodėl taip nusprendėt? Šita viena iš 4 pačių kasdieniškiausių mano turimų suknelių biggrin.gif
Likusios 15 daug labiau nekasdieniškesnės,bet visvien kartais paprastą dieną apsivelku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 07 07, 01:37)
kodėl taip nusprendėt? Šita viena iš 4 pačių kasdieniškiausių mano turimų suknelių biggrin.gif
Likusios 15 daug labiau nekasdieniškesnės,bet visvien kartais paprastą dieną apsivelku biggrin.gif

Man ta alyvinė per daug puošni ir graži,jog kasdienai tiktu tongue.gif į miestą su tokia mielu noru eičiau.Kai pamačiau nuotrauką,dar tas vaizdas su suknele vis stovėjo prieš akis bigsmile.gif blush2.gif pavydas baltas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 07, 00:07)
Jus turbut juokaujat  unsure.gif mastau.gif

Man tada idomu ka jus sakytumet pamate mano darbines ir kasdienines sukneles  biggrin.gif

Nejuokauju,aš labai rimtai smile.gif na,tai vadinasi labai pasirėdžiusios vaikštot namuose,jeigu tokias gražias dėvite thumbup.gif
Įmeskit kada savo kasdieninių ir išeiginių,jeigu nesunku smile.gif Įdomu pamatyti.Išeiginės turbūt išvis nerealiai gražios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 07, 01:15)
na,tai vadinasi labai pasirėdžiusios vaikštot namuose,jeigu tokias gražias dėvite thumbup.gif

Akivaizdu, kad snekama ne apie devejima namie kasdien, o apie devejima isejimui 'kasdien', ty ne sventei, o i paskaitas/mieste/darbe (jei nereikalaujama tam tikros aprangos) ir tt ir pan.
Atsakyti

Butent smile.gif Snekama ne apie tai,kaip sukiesi namie, bet kaip apsirengus eini kazkur ish namu,kaip ir rashe Soy smile.gif
Atsakyti

Tiesa, panos, turiu klausima toms, kurios nesioja viskozines sukneles. Mano visos darbo sukneles yra viskozines ir tenka jas daznai skalbti. Labai gerai,kad neblunka audinys, bet man atrodo,kad jos po kiekvieno skalbimo vis labiau susitraukia g.gif ar taip gali buti? g.gif gal kasnors pastebejot sita desninguma? smile.gif

P.S jau dbr nebegali buti,kad po kiekvieno skalbimo vis sustoreju biggrin.gif
Atsakyti
nežinau,nieko tokio nepastebėjau,bet ir neskalbiu laaabai dažnai aš jų g.gif
Atsakyti
Oh blush2.gif biggrin.gif
reiškias ne taip supratau smile.gif
Maniau,kad kasdiena taip apsirėdžiusios būnat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 07, 19:30)
Oh blush2.gif  biggrin.gif
reiškias ne taip supratau smile.gif
Maniau,kad kasdiena taip apsirėdžiusios būnat  thumbup.gif

tai kas diena, bet ne namuose, o zmonese, darbe, moksluose smile.gif ir sitos suknutes tikrai dailios, taciau gan kuklios, palyginus su kasdienem manosiom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 06, 23:07)
Man tada idomu ka jus sakytumet pamate mano darbines ir kasdienines sukneles  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Per vakar ir siandien nusipirkau 4 sukneles blush-anim-cl.gif Vakar viena ebay, kuria planuoju biski pakeisti ir kuri ish esmes yra austru tautinis drabuzis biggrin.gif Emiau, mes labai patiko,kad languota su ryskiai melyna spalva ir kad medvilnine.

Kita siandien mylimiausiam savo charity prigriebiau, bet neparodysiu smile.gif

Ir dar dvi paemiau etsy. Abi ish to pacio pardavejo ir clearancio skyrelio ir emiau dvi, nes sekancios siuntimas buvo labai labai pigus.

PIrmiausia tai norejau sios, nors zinau,kad nuotraukoj ne kaip ji atrodo, bet man labai patiko spalva ir virsus, ypac tas surisimas ant peties. Pamusala reikes patrumpint butinai, nes taip islindes tai tikrai nekaip atrodo. Labai abejoju del ilgio. Moteris nuotraukoje uz mane 4-5 cm aukstesne tai man turetu buti ilgesne smile.gif Na ziuresim kaip seksis man ja pataisyt ir atvest i padoria padeti biggrin.gif Del dydzio irgi abejoju truputi blush-anim-cl.gif Faktas,kad man nebus tokia laisva biggrin.gif

user posted image

O sita emiau, nes siuntimas gavosi tik 60 pensu smile.gif Nelabai man patinka tie platus peciai ir nesu tikra ar man tinka geltona spalva biggrin.gif Bet labai patiko nugara ax.gif

user posted image

user posted image

Ir taip, etsy tikrai grazesniu sukneliu simtai, bet visos zinom,kad daznas rodiklis buna kaina smile.gif
Atsakyti