jau isimylejau pirmaja
wow,Gin,kaip visada,pamalonina akis ir sirdi
jau isimylejau pirmaja
as pora irgi stebiu,bet abejoju ar imsiu,nes kaina kyla kaip ant mieliu.zinoma,vintage pardej uz tokias kainas galima butu dvejas kartais isigyt,bet,kaip visada,man dydis ir ugis sutrukdo.isigyjau vakar netycia visai vinatge laura ashley sortus
jau isimylejau pirmaja
OO, kaip idomu sortai
Ash neseniai ir ashley suknele papirkau, tik reikia trumpint butinai, nes ilgis nei sioks, nei toks
smagu, kad patiko
Ojei, faini kokie
Praejusio menesio burdos keli modeliai buvo skirti B.Bardot stiliui, tai buvo visai geru ishkarpu, tarp ju ir kelniu aukstinto liemens
Ei, kokie faini šortai, mmm
Nors aš ir prisiekus ne vintage mylėtoja, bet tos gėlės..einu iš proto dėl jų jau kurį laiką
Gin, suknutė geltona labai graži, labai mano
reketuočiau tave, jei netiks netyčia, bet baisu, nes man katastrofiškai netinka geltona spalva
nors šita gal švelnesnė, žodžiu, meilė antrajai
aciu,merginos,jo,as juos irgi,tik pamacius isimylejau
taip,Gin,ebay
na,Gin,manau,kad tikrai siai vasarai-nors jos ir nebedaug liko
na,Gin,manau,kad tikrai siai vasarai-nors jos ir nebedaug liko
QUOTE(Gardi @ 2011 07 08, 11:21)
Gin, suknutė geltona labai graži, labai mano
reketuočiau tave, jei netiks netyčia, bet baisu, nes man katastrofiškai netinka geltona spalva
nors šita gal švelnesnė, žodžiu, meilė antrajai 
MHm, jau matau kaip ant tavo figuros graziai atrodytu
Gincherry labai labai labai grazi pirmoji suknute
modeliukas patinka
mylittleprincess grazus sortukai
o uzsidejus ar jie aukstu liemeniu ar ne?
mylittleprincess grazus sortukai
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 07 08, 00:14)
va tokie,
superiniai sortai!
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 08, 20:23)
Gincherry labai labai labai grazi pirmoji suknute
man irgi! Ypac spalva! Neturiu nei vieno zalio drabuzio kazkodel, bet kai pamatau tai man taaaaip grazu.
O su geltona hmm, susidaro ispudis, kad retai kam ji tinka? nes man irgi prie veido tragiskai... nors esu sviesi (dabar
aciu merginos
taip,jie aukstintu-juk vintage
taip,jie aukstintu-juk vintage
Jau keleta metu turiu mamos nerta suknele,bet taip ji ir guli spintoj. Suknele nerta pries daug daug metu (mama jaunyestej nusinere) is lininiu siulu... Butu idomu isgirsti kitu nuomone apie ja

p.s. suknele visiskai permatoma,tad sioj foto esu pasivilkus kuno spalvos tube suknele...

p.s. suknele visiskai permatoma,tad sioj foto esu pasivilkus kuno spalvos tube suknele...