Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

wow,Gin,kaip visada,pamalonina akis ir sirdi thumbup.gif
jau isimylejau pirmaja wub.gif as pora irgi stebiu,bet abejoju ar imsiu,nes kaina kyla kaip ant mieliu.zinoma,vintage pardej uz tokias kainas galima butu dvejas kartais isigyt,bet,kaip visada,man dydis ir ugis sutrukdo.isigyjau vakar netycia visai vinatge laura ashley sortus ax.gif
Atsakyti

OO, kaip idomu sortai smile.gif Prashau parodyti butinai. Nes ash pastaruoju metu kazkokiu sortu noriu, bet ir pati nezinau kokiu biggrin.gif Tas ir blogiausia...

Ash neseniai ir ashley suknele papirkau, tik reikia trumpint butinai, nes ilgis nei sioks, nei toks smile.gif Tai su savo darbadieniais, nezinau kada rankos nusities link ju biggrin.gif Tik siandien sugebejau normaliai visas sukabinti ant pakabu doh.gif po nezinau kiek laiko smile.gif

smagu, kad patiko smile.gif Ash jau nekantrauju gauti jas smile.gif

Atsakyti
va tokie,pilna dabar tokio modelio visur pardese,bet sie-vintage ir dar nenesioti visai,su kisenemis vidinemis-kas man butina biggrin.gif medvilniniai-na,kai gausiu,tikuosi,kad viskas tiks smile.gif
user posted image

Atsakyti

Ojei, faini kokie bigsmile.gif ebay radai? smile.gif

Praejusio menesio burdos keli modeliai buvo skirti B.Bardot stiliui, tai buvo visai geru ishkarpu, tarp ju ir kelniu aukstinto liemens smile.gif Tai nusipirkau geletos medziagos ir bandysiu kadanors pasisiut geletus sortus biggrin.gif Tikiuosi ne kitai vasarai biggrin.gif
Atsakyti
Ei, kokie faini šortai, mmm wub.gif Nors aš ir prisiekus ne vintage mylėtoja, bet tos gėlės..einu iš proto dėl jų jau kurį laiką wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gin, suknutė geltona labai graži, labai mano smile.gif reketuočiau tave, jei netiks netyčia, bet baisu, nes man katastrofiškai netinka geltona spalva biggrin.gif nors šita gal švelnesnė, žodžiu, meilė antrajai wub.gif
Atsakyti
aciu,merginos,jo,as juos irgi,tik pamacius isimylejau wub.gif taip,Gin,ebay ax.gif

na,Gin,manau,kad tikrai siai vasarai-nors jos ir nebedaug liko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 08 liepos 2011 - 10:47
QUOTE(Gardi @ 2011 07 08, 11:21)
Gin, suknutė geltona labai graži, labai mano smile.gif reketuočiau tave, jei netiks netyčia, bet baisu, nes man katastrofiškai netinka geltona spalva biggrin.gif nors šita gal švelnesnė, žodžiu, meilė antrajai wub.gif

MHm, jau matau kaip ant tavo figuros graziai atrodytu bebe.gif negausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 08 liepos 2011 - 17:27
Gincherry labai labai labai grazi pirmoji suknute blush2.gif modeliukas patinka smile.gif
mylittleprincess grazus sortukai thumbup.gif o uzsidejus ar jie aukstu liemeniu ar ne?
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 07 08, 00:14)
va tokie,

superiniai sortai!
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 08, 20:23)
Gincherry labai labai labai grazi pirmoji suknute

man irgi! Ypac spalva! Neturiu nei vieno zalio drabuzio kazkodel, bet kai pamatau tai man taaaaip grazu.

O su geltona hmm, susidaro ispudis, kad retai kam ji tinka? nes man irgi prie veido tragiskai... nors esu sviesi (dabar biggrin.gif )... Tai kam ji tinka?
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif
taip,jie aukstintu-juk vintage smile.gif
Atsakyti
Jau keleta metu turiu mamos nerta suknele,bet taip ji ir guli spintoj. Suknele nerta pries daug daug metu (mama jaunyestej nusinere) is lininiu siulu... Butu idomu isgirsti kitu nuomone apie ja ax.gif

user posted image

user posted image

p.s. suknele visiskai permatoma,tad sioj foto esu pasivilkus kuno spalvos tube suknele...
Atsakyti