QUOTE(GinCherry @ 2011 06 28, 17:50)
Na, vintazininkes
Kur prapuolusios?
Ash tai vis perku si bei ta, daugiausia ebay, nors pastaruoju metu ir charity shopuose uztenku suknele viena kita
Paskutinioji laura ashley, tik laukia patrumpinimo. O ebay tai kazkodel nelabai sekmingi pirkiniai man
Gaunu ir vaizdas visai ne toks kaip nuotraukoje
Vienos liemuo po krutine, kita shiaip nelabai dailiai atrodo...ech...
Vakar visai netiketai papirkau vintage aquascutum striukyte, bus rudeniui prie dzinsu [ be to,kad panasios spalvos batukus neseniai isigijau]

Tikiuosi sita normaliai atrodys
Ir ne vintage, bet vintage inspired clarks batukus. Pamenat gal kai kazkada tuos melynus rodziau. Tai vis del to neprisijaukinau ju. Situ platforminiu seniai ieskojau, nes visur mano dydis ispirktas, tai kai vakar netiketai radau ir dar juodus, tai griebiau

O shiaip tai tik pasakysiu, ka jau sakiau anksciau
Dziaukites lietuviskai rubukais
Tai turbut vienintelis dalykas, kurio man truksta gyvenant UK 
Pritariu 

Vakar visai netiketai papirkau vintage aquascutum striukyte, bus rudeniui prie dzinsu [ be to,kad panasios spalvos batukus neseniai isigijau]

Tikiuosi sita normaliai atrodys

Ir ne vintage, bet vintage inspired clarks batukus. Pamenat gal kai kazkada tuos melynus rodziau. Tai vis del to neprisijaukinau ju. Situ platforminiu seniai ieskojau, nes visur mano dydis ispirktas, tai kai vakar netiketai radau ir dar juodus, tai griebiau

O shiaip tai tik pasakysiu, ka jau sakiau anksciau