Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(GinCherry @ 2011 06 28, 17:50)
Na, vintazininkes smile.gif Kur prapuolusios? smile.gif Ash tai vis perku si bei ta, daugiausia ebay, nors pastaruoju metu ir charity shopuose uztenku suknele viena kita biggrin.gif Paskutinioji laura ashley, tik laukia patrumpinimo. O ebay tai kazkodel nelabai sekmingi pirkiniai man  doh.gif Gaunu ir vaizdas visai ne toks kaip nuotraukoje  doh.gif Vienos liemuo po krutine, kita shiaip nelabai dailiai atrodo...ech...

Vakar visai netiketai papirkau vintage aquascutum striukyte, bus rudeniui prie dzinsu [  be to,kad panasios spalvos batukus neseniai isigijau]

user posted image

Tikiuosi sita normaliai atrodys biggrin.gif

Ir ne vintage, bet vintage inspired clarks batukus. Pamenat gal kai kazkada tuos melynus rodziau. Tai vis del to neprisijaukinau ju. Situ platforminiu seniai ieskojau, nes visur mano dydis ispirktas, tai kai vakar netiketai radau ir dar juodus, tai griebiau biggrin.gif

user posted image
O shiaip tai tik pasakysiu, ka jau sakiau anksciau smile.gif Dziaukites lietuviskai rubukais smile.gif Tai turbut vienintelis dalykas, kurio man truksta gyvenant UK sad.gif
Pritariu 4u.gif niekad nemaniau kad UK zmones gali taip neidomiai vienodai rengtis doh.gif LT moterys ne tik stilingos taciau ir visada pasipuose, pasitempe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2011 07 10, 19:08)
Jau keleta metu turiu mamos nerta suknele,bet taip ji ir guli spintoj. Suknele nerta pries daug daug metu (mama jaunyestej nusinere) is lininiu siulu... Butu idomu isgirsti kitu nuomone apie ja  ax.gif

VAU bigsmile.gif žiauriai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2011 07 10, 17:21)
Pritariu 4u.gif niekad nemaniau kad UK zmones gali taip neidomiai vienodai rengtis doh.gif LT moterys ne tik stilingos taciau ir visada pasipuose, pasitempe wub.gif

nesutikciau su sia nuomone-tikrai yra stilingu ir pagal proga apsirengianciu-cia bent neina shopintis su aukstakulniais,kurie skirti iseigai doh.gif
paciu drabuziu-zinoma,nerasi uz 20piskiu charity pardej,nes tik LT gali rast brandus uz 10lt ar dar maziau,cia jie siek tiek kitaip vertina visa tai ax.gif
Atsakyti
Sypsena, man dailiai atrodo suknele smile.gif Ash gal bandyciau kazka kontrastuojancio po apacia detis smile.gif

Loja5, ash irgi nepritariu nuomonei, kad zmones cia neidomiai ir vienodai rengiasi ir yra nepasipuoshe/nepasitempe. Siaip tikrai, net didzioji dauguma vintage stilium besirengianciu mergaiciu atrodo labai panasiai, nes visur matai tuos pacius daiktus, tas pacias detales ir parduotuves siulo panasias prekes.
Lietuvos rubukus paminejau del to,kad vintage prekiu kainos visai kitos, o ir daznai idomesniu dalyka galima rasti nei cia [net tuose paciuose vintage shop'uose]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 10 liepos 2011 - 20:46
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 10, 21:35)
Sypsena, man dailiai atrodo suknele smile.gif Ash gal bandyciau kazka kontrastuojancio po apacia detis smile.gif

Loja5, ash irgi nepritariu nuomonei, kad zmones cia neidomiai ir vienodai rengiasi ir yra nepasipuoshe/nepasitempe. Siaip tikrai, net didzioji dauguma vintage stilium besirengianciu mergaiciu atrodo labai panasiai, nes visur matai tuos pacius daiktus, tas pacias detales ir parduotuves siulo panasias prekes.
Lietuvos rubukus paminejau del to,kad vintage prekiu kainos visai kitos, o ir daznai idomesniu dalyka galima rasti nei cia [net tuose paciuose vintage shop'uose]

Na, nedristu gincytis, bet tam mieste kuriam teko pagyventi puse metu patikekit klaikuma...samoningai stebejau zmones, kaip jie rengiasi, taciau nieko isskyrus Primark mada neteko isvysti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2011 07 10, 20:50)
...samoningai stebejau zmones, kaip jie rengiasi, taciau nieko isskyrus Primark mada neteko isvysti doh.gif

o man Primarko mados Lietuvoje, nes nevaiksto kas antra... visai priimtinos rolleyes.gif

MLP, labai dailus sortai, o Gin zalia suknele wub.gif

sypsena, as turiu labai panasia suknele, tai po ja ka nors juodo megstu rengtis, man dailiau, nei kuno spalvos smile.gif o vienu metu, kai jauciausi visai grazi, man uztekdavo neperegimu kelnaiciu ir leimeneles ax.gif
Atsakyti
O patikėkit... Tikrai pavydžiu lietuviškų kuistukų, Norvegijoj vintažinių rūbų kainos išvis kosminės...
Atsakyti
Aciu komentavusioms... reikes bandyti uzsideti ja... gaila laikyti spintoj, perparduoti irgi nesinori,nes neikanojama man ji atrodo biggrin.gif bandysiu ziureti kas po apacia labiau tiktu... siose foto apsimoviau kas pirmiausiai po ranka pakliuvo smile.gif
Atsakyti

Keliu vel tema i virsu, nes labai nenoriu,kad numirtu smile.gif

Papirkau pasidabruota victorian/edvardian laiku sage smile.gif Pavaizduotas cia yra virzis, kuris Skotijoj laikomas sekmes simboliu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 12, 19:19)
Keliu vel tema i virsu, nes labai nenoriu,kad numirtu smile.gif

Papirkau pasidabruota victorian/edvardian laiku sage smile.gif Pavaizduotas cia yra virzis, kuris Skotijoj laikomas sekmes simboliu smile.gif

Dailuma wub.gif
Atsakyti
Labuka, perziurejau pirma puslapiuka, bet neaptikau is kur uzsakote vintage grozius smile.gif . Gal pasidalinsite nuorodomis 4u.gif Ar siunciates rubus, batus ar ir siaip mielas smulkmenas namams? smile.gif
Atsakyti
aš viską perku kuistukuose,dažniausiai Humanoj arba blusturgy.Nu dar močiutės namus pakratau biggrin.gif

Ir labai džiaugiuos,kad neturiu PayPal,bo būtų bankrotas totalus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 12 liepos 2011 - 22:47