Ingucci, as didvyre, tai vertinu visu pirma as pati, mb ir mano vaikai uzauge.
Pasisakymas apie sudarkoma kuna, niu atsiprasau, zurnalu ir geju - dizaineriu itaka, kur naturalus dalykai yra negrazu, moters kunas turi buti be plaukeliu, celiulitu ir striju

Tikri vyrai to nemato, o myli tokia moteri, kokia ji yra
QUOTE(niamniuska @ 2011 04 24, 17:36)
moterys gimdziusios naturaliai nu neisizeiskit bet ir nesureiksminkit saves kad labai jau super darba padaret kad naturaliai gimdet

visos moterys nesvarbu kaip gimdziusios yra ypatingos nes nauja gyvybe isleido i pasauly

kiekvieno patirtis skirtinga bet nereikia menkinti ir musu,tu kurios savanoriskai sveikos budamos pasirinko cezari
esu dalyvavusi naturaliame gimdyme,nieko ten grazaus nemaciau
O as labai didziuojuosi savimi ir vyras manimi didziuojasi. Kai tai galima sveikatai, naturaliai yra naturaliai ir taskas

Ir ta vietele nei kiek neissitampo, viskas labai graziai gryzta i vietas, jei bijai tik del to.
As pvz nemenkinu taves
niamniuska, bet realiai - nesuprantu

Gal pabandyk naturaliai, a

gal dvi valandos ir turesi vaikiuka ant krutines

Vaikiukas apsises tavo naturaliom bakterijom, bus sveikesnis ir imunitetas stipresnis.
Juk tam ir uzvedei sia tema, kad save pateisint, kad savo baimei pataikaut, bet kaip minejau, viskas sugryzta, niekur neprapuola ir mes visi sumokam uz visus savo pasirinkimus.
QUOTE(wytaute69 @ 2011 04 24, 18:39)
o kodel gi ir ne. Kodel gi nepasididziavus savimi ir nepasidziaugus. Zinoma, negalima to daryti menkinant kitus, bet siaip pagimdyti yra didelis darbas.
Man pagimdyti paciai nepavyko, bet ismaitinau savo dvynius MP iki 2 metu ir 2 menesiu ir tuo labai didziuojuosi, nes tikrai buvo akimirku kai buvo labai sunku ir norejosi viska mesti. Jokiu budu nesmerkiu tu, kurioms nepavyko. Man maze ligoninej primom dienom nugrauze spenelius. Nelabai smarkiai, tikrai ne iki krauju, bet skausmelis buvo oi koks maitinant. Na ir ka, manau mamos, kurios sugeba ismaitinti ir nepasiduoti kai sitaip skauda tikrai yra didvyres ir turi labai labai savimi didziuotis. As turbut pasiduociau jeigu maitinant sitaip skaudetu. Bet cia jau kita tema.
Ogo, kiek ismaitinot!

Pagarba

As irgi didziuojuos, kad visus savo tris maitinau pati (pirma iki 8 menesiu, antra 1m 2men., trecia iki 9 menesiu, buciau maitinus ir ilgiau, tik kad patys vaikai atsisake

). Ir visom nenaturalistem galiu pasakyt, kad (.)(.) forma tik pagrazejo, svarbiausia nenutraukinet pieno, viskas ten naturaliai gaminasi, bet ne apie tai tema, sorry uz off topic
Papildyta:
Beje,
niamniuska cezario pjuvio operacija labai grazu ir estetiska? Man taip nepasirode kai maciau

Jei taip lyginti grozi, tai naturalus gimdymas kur kas graziau