Na, susikaupiau ir as pasisakyt apie naturalaus gimdymo minusus
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 04 25, 20:03)
Kažkaip įdomiai tema rutuliojas, akcentuojama skausmo baimė, kuri toli gražu nėra vienintelė gimdymo būdo pasirinkimo priežastis. Šiaip iš aplinkos gimdžiusių moterų teko girdėti ir tai, jog bijo pačios operacijos ir dėl to pageidauja gimdyti pačios bet kokiu atveju, lygiai taip kaip renkasi CP, kurios turi kažkokių baimių .
Pasiteisinimas, kad dariau tai todėl, kad vaikui geriau neretai būna kaip priedanga, nuslėpti savo tikrą baimę, požiūrį ir pan.
Abu vaikus gimdziau pati, taciau abu kartus komplikacijos buvo ... Pries gimdant pirmaji, net nekilo mintis tartis del CP, nes norejau patirt, ka reiskia naturalus gimdymas .. Po pirmo gimdymo susirgau depresija (kaip gyd. sake, greiciausiai pasekme komplikuoto gimdymo), todel labai bijojau gimdyt antra ... Tiesiog PASAMONEJ ZINOJAU, kad man reikia CP ..Taciau sios salies gyd., kurioj gyvenu, visos mano isvardintos priezastys pasirode nepakankamos, kad daryt planini CP ..
Ir ka - gimdymo metu vel komplikacijos, tik daug didesnes nei pirma karta .. Vaikas buvo istrauktas su vakuumais ir replem, taigi mano atveju tai tikrai nebuvo priedanga del savo baimes ..
Nemanau, kad mano vaikui butu buve blogiau, jei butu padarytas CP .. (vaikas atrode labai baisiai, kraujosruvos ant kaktytes, melynes, guzai) .. Apie save sitoj vietoj jau nekalbu - isplesyta nuo iki buvau,
menesi nejauciau, kada reikia eit i wc (teko naudot sauskelnes).. Be to, po gimdymo kaip ir pirma karta, neatsidalino placenta - teko gramdyt nuo gimdos prilipusia, ko pasekoj ir nukraujavau siaubingai ..

O kur dar psichologine trauma

vaiko kvepavimo sutrikimai (iki siol miegu su sviesa, nes vis ziuriu, ar kvepuoja),
apie lytinius santykius isvis patyliu (jauciuos klaikiai, ta vieta iki siol nesugijus ir nieks ten nesugrize i vieta
Zodziu, po tokio
naturalaus gimdymo vien tik minusai tiek man, tiek vaikui ..
Jei dar kada bus trecias, is anksto tarsiuos del CP, tebunie ir busiu pasmerkta visu naturalisciu .. Nebenoriu traumuot savo vaiko
naturaliu gimdymu
Aisku, jei kas gimdo lengvai ir greit, viskas ok .. Bet kai gimdymai prilygsta keliu paru kankynems ir dar baigiasi nelabai sekmingai, tai as tik uz CP .. Nes toks gimdymas dazniausiai palieka randu ne tik mamos, bet ir kudikio sveikatai, ir manau, yra daug baisiau nei CP ..