Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralaus gimdymo minusai

QUOTE(wytaute69 @ 2011 04 26, 17:47)
o jus neverkit o geriau sugalvokit kaip tokiai mamai pagelbet. Labai lengva smerkti, o pabandykit padaryt ka nors kad pakeist zmogaus nusistatyma, padet iveikt baimes ir slykstejimasi savo kunu, maitinimu, gimdymu ir pan.

na dazniausiai tokiu atveju tokie zmones nepriima tos pagalbos ir i ja reguoja labai priesiskai, bent jau forume. Nemato tame bedos ir tiek. Man paciai toks poziuris i tokias baimes ir slykstejimusis neatrodo visiskai sveikas, kazkur yra problemu, neaiskumu, informacijos truksta, kazkokie kompleksai ir pan. Deja, i bet kokia kita nuomone yra reaguojama kaip i vargsciu mazochisciu naturalisciu paistalus.
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2011 04 26, 18:51)
tai as nesmerkiu nei vienos. ir buten apie ja as cia nekalbejau, tik apskritai pasakiau ir tiek
o padet... kazin ar padesim jei ji pati to nenori... doh.gif

o mes kovinukuose jau baigiam ikalbeti viena mamyte ilgiau zindyti, nes ji planavo nutraukti po poros menesiu smile.gif viska galima jei labai nori. Zinoma, jei pats zmogus atkakliai priesinasi tai nieko nepadarysi, bet siaip tai man labia noretusi kazkaip pakeisti tas nuostatas kad naturalus dalykai yra slykstus....o ir pacios pagalvokit - juk visos leles yra su buteliukais, tai kaip tos mergaites kurios dabar auga, isivaizduos zindyma kaip naturalu dalyka? Joms ir bus slykstu.
Tas pats ir su gimdymu...nezinau, man tai turbut paveike vistik mamos pasakojimas, kitoms gal dar kas...butu smagu kad naturalus dalykai liktu naturalus ir mes nesislykstetume savo kunu....
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 04 26, 18:03)
o mes kovinukuose jau baigiam ikalbeti viena mamyte ilgiau zindyti, nes ji planavo nutraukti po poros menesiu smile.gif viska galima jei labai nori. Zinoma, jei pats zmogus atkakliai priesinasi tai nieko nepadarysi, bet siaip tai man labia noretusi kazkaip pakeisti tas nuostatas kad naturalus dalykai yra slykstus....o ir pacios pagalvokit - juk visos leles yra su buteliukais, tai kaip tos mergaites kurios dabar auga, isivaizduos zindyma kaip naturalu dalyka? Joms ir bus slykstu.
Tas pats ir su gimdymu...nezinau, man tai turbut paveike vistik mamos pasakojimas, kitoms gal dar kas...butu smagu kad naturalus dalykai liktu naturalus ir mes nesislykstetume savo kunu....

na pabandykite ir cia ikalbeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daukantiene123 @ 2011 04 26, 15:22)
Aš irgi tokį pat jausmą turėjau.Aš net pagalvot negalėdavau,kad mano mažiukas lys pro ten,kur visai kiti reikalai yra atlikinėjami..Nežinau,man ir žindymas labai jau nemalonus dalykas.Visą laiką toks jausmas,kad sūnus prisimins užaugęs,kad aš jam savo kūno dalį į burną kišau.Brrrr..Kažkaip iškrypėliška.

dar suprasciau jei pergyventumet del krutu nutisimo ar pan, bet kai zindyme isvelgiat iskrypima tai..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 26, 19:06)
na pabandykite ir cia ikalbeti smile.gif

reik ikvepimo. Ner smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2011 04 26, 16:51)
tai as nesmerkiu nei vienos. ir buten apie ja as cia nekalbejau, tik apskritai pasakiau ir tiek
o padet... kazin ar padesim jei ji pati to nenori... doh.gif

koki cia asmeni turit omenyje?mane? g.gif nes mano isitikinimu ir nuomones niekas nepakeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eiksau @ 2011 04 26, 19:34)
dar suprasciau jei pergyventumet del krutu nutisimo ar pan, bet kai  zindyme isvelgiat iskrypima tai..... doh.gif

suprast tikrai viska galima. Tu nezinai tos moters istorijos, jos patirties ir tt todel ne mums spresti kodel jai tas zindymas su iskrypimu asocijuojasi. Tikiu kad tam yra priezastis.
Geriau kaip ir sakiau, pabandyt pakeist vaiku zaislus darzely, kad mergytes nezaistu su lelem, kurioms buteliukai ir ciulptukai ikisti, nes isaugs visa karta tokiu besislykstinciu. Turit minciu kaip ta padaryt? (as dar ne)
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 04 26, 18:47)
o jus neverkit o geriau sugalvokit kaip tokiai mamai pagelbet. Labai lengva smerkti, o pabandykit padaryt ka nors kad pakeist zmogaus nusistatyma, padet iveikt baimes ir slykstejimasi savo kunu, maitinimu, gimdymu ir pan.

O ką čia sugalvot?Ir taip akivaizdu-reikalingos gero psichologo konsultacijos,dar geriau-psichoterapeuto(gaila tik kad tokių mažai pas mus-gerų).Tačiau..žmogus pats turi norėti keistis,o norint suteikt tą pagalbą ,svarbiausias momentas yra tas,kad reikia pripažinti SAVO PROBLEMĄ,norėt rasti jos šaknis ,dirbti ir ieškoti išeities.Ko šituo atveju nėra ir turbūt nebus..Tad ir pagalbos šitoj situacijoj negali būti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 26 balandžio 2011 - 20:07
QUOTE(wytaute69 @ 2011 04 26, 21:51)
suprast tikrai viska galima. Tu nezinai tos moters istorijos, jos patirties ir tt todel ne mums spresti kodel jai tas zindymas su iskrypimu asocijuojasi. Tikiu kad tam yra priezastis.
Geriau kaip ir sakiau, pabandyt pakeist vaiku zaislus darzely, kad mergytes nezaistu su lelem, kurioms buteliukai ir ciulptukai ikisti, nes isaugs visa karta tokiu besislykstinciu. Turit minciu kaip ta padaryt?  (as dar ne)

Ne tik lelese problema. Visuomeneje dabar priimta krutis laikyti seksualinio pasigerejimo objektu, o tikroji ju paskirtis uzmirstama.
Atsakyti
oi nukrypot nuo temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daukantiene123 @ 2011 04 26, 01:22)
Aš irgi tokį pat jausmą turėjau.Aš net pagalvot negalėdavau,kad mano mažiukas lys pro ten,kur visai kiti reikalai yra atlikinėjami..Nežinau,man ir žindymas labai jau nemalonus dalykas.Visą laiką toks jausmas,kad sūnus prisimins užaugęs,kad aš jam savo kūno dalį į burną kišau.Brrrr..Kažkaip iškrypėliška.

siek tiek pritariu apie zindyma, na neiskrypeliska, tik kist tokiam kudikiui savo papa, man taip pat nepriimtina, tam yra pientraukiai. Tiesiog man slykstu ziuret kai zindoma naturaliai. Bet yra kaip yra, jau taip sutverta. Ir isviso nenukrypkim nuo temos, cia apie naturalu gimdyma ir jo minusus, jei ka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sileste: 26 balandžio 2011 - 20:59
QUOTE(niamniuska @ 2011 04 26, 12:33)
kazkas klause kodel negimdo su epidiuru tos kurios renkasi cp,tai as pasakysiu savo pozicija zargoniskai-nenorejau kad vaikas isvis islystu pro ten kur gamta sutvere  4u.gif tarkim man net pagalvojus kad ten islys vaikas nemalonu daros..tiesiog gamta nesutvere man to jausmo kad noreti pajusti visa tai...

Nu va, man patinka sąžiningi atsakymai, o ne visi tie svaičiojimai apie tariamus ar galimus siaubus baubus smile.gif Nu nenorit ir nereikia irnesakyk.gif Užauga tie vaikai gimę įvairiausiais būdais. Aš pati gimusi CP pagalba, nu ir ką, viskas tvarkoj - ir graži, ir protinga, ir šiaip visokia kitokia nuostabi biggrin.gif

Tik vat dėl gamtos... Gamta viską sutvėrė taip, kaip turi būti. Tik kažkurioj vietoj Jūsų pasąmonė atsisako priimti tai, kas gamtos duota unsure.gif Bet tiek to smile.gif Jei tai netrukdo Jums gyventi, tai ir gerai.
Atsakyti