Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralaus gimdymo minusai

QUOTE(romaievamatilda @ 2011 04 25, 19:18)
O kaip tu manai, kodėl visi akušeriai ginekologai (ės), kurie turi dukras, kurios gimdo, nerekomenduoja nei epidūrų, nei CP?

Manau, kad nepažįstu visų akušerių ginekologų, ir net didžiosios jų dalies nepažįstu, kad galėčiau daryti tokius kategoriškus apibendrinimus.
Atsakyti
Jei į temą, tai man mano natūralus gimdymas neturėjo nė vieno minuso g.gif Niekas neplyšo, nieko nekirpo, skaudėjo taip, kaip manau ir turėjo skaudėt (jokios traumos dėl to nepatyriau biggrin.gif), viskas savo vietose liko smile.gif Po pusvalandžio dar ant gimdymo stalo gulėdama telefonu kalbėjau, po poros valandų (kai jau leido nulipt biggrin.gif) po palatą vaikščiojau ir galvojau ką čia gero nuveikus smile.gif
Žiūrėsim kaip bus su antru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2011 04 25, 17:18)
O kaip tu manai, kodėl visi akušeriai ginekologai (ės), kurie turi dukras, kurios gimdo, nerekomenduoja nei epidūrų, nei CP?

o jus pazystate visus pasaulio akuserius ir ginekologus/ir su visais jums teko bendrauti?smagu,dziaugiuosi uz jus tada 4u.gif

QUOTE(Hmmm... @ 2011 04 26, 07:44)
Jei į temą, tai man mano natūralus gimdymas neturėjo nė vieno minuso g.gif Niekas neplyšo, nieko nekirpo, skaudėjo taip, kaip manau ir turėjo skaudėt (jokios traumos dėl to nepatyriau biggrin.gif), viskas savo vietose liko smile.gif Po pusvalandžio dar ant gimdymo stalo gulėdama telefonu kalbėjau, po poros valandų (kai jau leido nulipt biggrin.gif) po palatą vaikščiojau ir galvojau ką čia gero nuveikus smile.gif
Žiūrėsim kaip bus su antru smile.gif

smagu 4u.gif

kazkas klause kodel negimdo su epidiuru tos kurios renkasi cp,tai as pasakysiu savo pozicija zargoniskai-nenorejau kad vaikas isvis islystu pro ten kur gamta sutvere 4u.gif tarkim man net pagalvojus kad ten islys vaikas nemalonu daros..tiesiog gamta nesutvere man to jausmo kad noreti pajusti visa tai...
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 04 26, 12:33)
kazkas klause kodel negimdo su epidiuru tos kurios renkasi cp,tai as pasakysiu savo pozicija zargoniskai-nenorejau kad vaikas isvis islystu pro ten kur gamta sutvere  4u.gif tarkim man net pagalvojus kad ten islys vaikas nemalonu daros..tiesiog gamta nesutvere man to jausmo kad noreti pajusti visa tai...

zinok pilnai tave suprantu. Man pirma nestuma buvo lygiai toks pat jausmas. Kaip ir jau rasiau, pati gal bucau nesirinkus CP, nes vistik esu pasiaukojanti motina ir buvau daug skaicius kaip vaikui naturalus gimdymas geriau, bet man irgi budavo negera vien pagalvojus kaip ten kazkas lys. Antro nestumo metu pasikeite viskas, nebeliko to jausmo. Na ir gerai, yra kaip yra, visos mes skirtingos, tai ka dabar.
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 04 26, 12:33)
kazkas klause kodel negimdo su epidiuru tos kurios renkasi cp,tai as pasakysiu savo pozicija zargoniskai-nenorejau kad vaikas isvis islystu pro ten kur gamta sutvere  4u.gif tarkim man net pagalvojus kad ten islys vaikas nemalonu daros..tiesiog gamta nesutvere man to jausmo kad noreti pajusti visa tai...

Aš irgi tokį pat jausmą turėjau.Aš net pagalvot negalėdavau,kad mano mažiukas lys pro ten,kur visai kiti reikalai yra atlikinėjami..Nežinau,man ir žindymas labai jau nemalonus dalykas.Visą laiką toks jausmas,kad sūnus prisimins užaugęs,kad aš jam savo kūno dalį į burną kišau.Brrrr..Kažkaip iškrypėliška.
Atsakyti
QUOTE(daukantiene123 @ 2011 04 26, 14:22)
Aš irgi tokį pat jausmą turėjau.Aš net pagalvot negalėdavau,kad mano mažiukas lys pro ten,kur visai kiti reikalai yra atlikinėjami..Nežinau,man ir žindymas labai jau nemalonus dalykas.Visą laiką toks jausmas,kad sūnus prisimins užaugęs,kad aš jam savo kūno dalį į burną kišau.Brrrr..Kažkaip iškrypėliška.

O kaip su vyru mylites? Nera slykstu kad kisa kazka is kur visi reikalai atlikinejami? O jus pati ar atsimenat kuom mama jumis maitino?
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 26, 15:56)
O kaip su vyru mylites? Nera slykstu kad kisa kazka is kur visi reikalai atlikinejami? O jus pati ar atsimenat kuom mama jumis maitino?

Mylimės be problemų,nes,mano giliu įsitikinimu,lytiniai organai yra sutverti lytiniam gyvenimui.Ne,neatsimenu kaip buvau maitinama.
Atsakyti
QUOTE(daukantiene123 @ 2011 04 26, 15:02)
Mylimės be problemų,nes,mano giliu įsitikinimu,lytiniai organai yra sutverti lytiniam gyvenimui.Ne,neatsimenu kaip buvau maitinama.

o vaikas yra lytinio gyvenimo pasekme ir, beje, is tu paciu organu skirtu myletis ir eina visa tai kas slykstu smile.gif Matot, pati neatsimenat kaip buvo maitinama, tai kodel vaikutis jusu turetu prisiminti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 26 balandžio 2011 - 16:42
Joo..Darvino premijos vertas atsakymas..

http://kauno.diena.l...s-kuriozus-9275

QUOTE(daukantiene123 @ 2011 04 26, 16:02)

Atsakyti
QUOTE(S.w.a.t @ 2011 04 26, 17:25)
Joo..Darvino premijos vertas atsakymas..

tai jau... lotuliukas.gif
vis skaitau sia tema, na pasisakymai kai kuriu tai verkt norisi...
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2011 04 26, 17:36)
tai jau... lotuliukas.gif
vis skaitau sia tema, na pasisakymai kai kuriu tai verkt norisi...

o jus neverkit o geriau sugalvokit kaip tokiai mamai pagelbet. Labai lengva smerkti, o pabandykit padaryt ka nors kad pakeist zmogaus nusistatyma, padet iveikt baimes ir slykstejimasi savo kunu, maitinimu, gimdymu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 04 26, 18:47)
o jus neverkit o geriau sugalvokit kaip tokiai mamai pagelbet. Labai lengva smerkti, o pabandykit padaryt ka nors kad pakeist zmogaus nusistatyma, padet iveikt baimes ir slykstejimasi savo kunu, maitinimu, gimdymu ir pan.

tai as nesmerkiu nei vienos. ir buten apie ja as cia nekalbejau, tik apskritai pasakiau ir tiek
o padet... kazin ar padesim jei ji pati to nenori... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 26 balandžio 2011 - 17:52