As patyriau 3 naturalius naturaliausius gimdymus

Du vyko Lt, vienas UK, ligoninese, aisku ir super, nes antrame gimdyme turejau problemu su hemaglobinu ir pagimdzius kraujavau, tad neaisku kaip butu pasibaige viskas, jei buciau buvus namie. Beje tame gimdyme vyras nedalyvavo, nes buvo isvykes. Kitus du - dalyvavo, padejo prakvepuot saremius ir visaip kaip kitaip aktyviai palaike
=====
Tai personai, kuri cia hipotetiskai norejo pamatyti mano (.)(.) po triju vaiku ismaitinimo, nelabai turiu ir ka parasyt

Belieka mest ignora ir palinket sekmes jos celiulitinei subinei, nes zmogus save laiko kunu nuo pradzios iki pabaigos
=====
Niamniuska, jum irgi sekmes

Visokiu yra, visokiu reikia, aisku daugelio pasisakymai mane sokiravo, pvz apie iskrypima

na bet...
=====
I danges provokacijas ne nesileidziu

Zinau sita persona ale medike, greiciau biznierka, is kitu temu, tad, good luck
====
QUOTE(wytaute69 @ 2011 04 27, 10:28)
sakau reik zaislus keist mergaitems. Ir skubiai !
Ir taip ir ne, sutinku itaka multiku, zaislu - didziule, bet savo mergaitem geriausias pavyzdys esam pacios

Ne zodziai, ne pamokymai, bet pavyzdys. As pati maciau kaip mama maitino sesutes (neilgai ji maitino jas iki 3 menesiu abi kazkur, kaip beje ir mane), bet menu save kaip lelytes glausdavau prie kruties

kopijuodama mama, o dabar dziaugiuosi savo dukryte, kuri glaudzia prie kruties savo lelytes

kopijuodama mane

Esu isitikinusi, kad tokiu marazmu apie iskrypimus gimdant naturaliai ir maitinima krutimi - ji nepasakys
Jei kam idomu, mano mama irgi 3 vaikus, gimde naturaliai, ir paklausus kaip ten viskas buvo, sakydavo, kad skauda ir labai ir kad viskas pasimirsta tik gimus mazuciui ir ji pamacius

Ta pati sakau ir dukrai ir ne del to, kad man mama taip sake, o del to, kad tai buvo teisybe!

Mama mano nera tobula mama, kaip ir as, kaip ir mes visi - zmones, cia rasau tom, kurios pagalvotu, ai geri santykiai, tad bepigu cia imt pavyzdzius, tai vat, toli grazu ne, bet pagrindiniai dalykai, prigimtiniai, zmogiskieji persidave teisingai, pagal mano poziuri ir nuostatas, kiek matau is cia kai kuriu rasanciu vargsiu apie savo kuno dali kisama vaikui i burna