Nair depiliacine zele - nekartociau, nors sios firmos produktai patinka. Kvapas visai nieko, jauciasi meta, siaip saldymo nesijaucia ant odos, nebent vaikstant. Man nepatiko pati zele - ji melsva, bet tas matosi tik daugiau uztepus, o kol plonesnis sluoksnis, tai permatomas - va cia ir nematau gerai padengus esu ar ne, tai ir varvolinu daugiau ir daugiau jos. Su krmeu man paprasciau, nes iskart matosi kur tepta ir kiek. O ir laikyt krema perpus trumpiau reikia.
Nature's Gate granatu-saulegrazu duso zele - kiekis didziulis, tai ir naudojosi laaabai ilgai (ne maziau puse metu, na ne viena ja naudojom su vyru, bet sios tai saujom pildavau). Kvapas labai labai skanus man

Na o daugiau kazkokiu dideliu riekalavimui nekeliu duso zelems. Sandeliuke dar tokia pat yra, bet padarysiu pertrauka pries jos imantis.

Vienam kartui beliko
Hugo Naturals 'brown sugar & kumquat' kuno svietiklio (tik musiskis buvo seno leidimo pakuotej) - jo vietoj kito kvapo sios firmos sveitiklis. Patiko nerealiai

Tirstas, puikios sudeties, su daug alieju, tad nusiprausus nereikedavo ne kremo, nes oda likdavo padrekinta.