Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

user posted image
Umberto Giannini tiesinantis plaukų kondicionierius. Didžiausias pliusas už nuostabų kvapą (priminė man kažkokius chanelius smile.gif) , kuris išlikdavo visą dieną ir nepabodo kol sunaudojau visą buteliuką. Plaukus paglotnindavo, bet galbūt trūko drėkinimo šiek tiek ir buvo nelabai skalsus. Be to, nepatogi pakuotė, nes reikia atsukti tą visą didelį sidabrinį kamštį, gerai dar kad pati priemonė skysta, nes buteliukas kietas.

Dar pabaigiau Babushkos Agafijos kūno šveitiklį su pienu ir grikiais. Na kvepėjo tai nelabai maloniai, grynais grikiais, šveitė neblogai, tik pradžioje silpnai, nes visos šveičiančios dalelės nusėdo dugne ir neišėjo visko sumaišyti. Galėjo būti skalsesnis. Nekartosiu
Atsakyti
user posted image

Gerai vale ir kvepejo skaniai,dabar noriu violetini isbandyti ax.gif
Atsakyti
Nair depiliacine zele - nekartociau, nors sios firmos produktai patinka. Kvapas visai nieko, jauciasi meta, siaip saldymo nesijaucia ant odos, nebent vaikstant. Man nepatiko pati zele - ji melsva, bet tas matosi tik daugiau uztepus, o kol plonesnis sluoksnis, tai permatomas - va cia ir nematau gerai padengus esu ar ne, tai ir varvolinu daugiau ir daugiau jos. Su krmeu man paprasciau, nes iskart matosi kur tepta ir kiek. O ir laikyt krema perpus trumpiau reikia.
user posted image

Nature's Gate granatu-saulegrazu duso zele - kiekis didziulis, tai ir naudojosi laaabai ilgai (ne maziau puse metu, na ne viena ja naudojom su vyru, bet sios tai saujom pildavau). Kvapas labai labai skanus man wub.gif Na o daugiau kazkokiu dideliu riekalavimui nekeliu duso zelems. Sandeliuke dar tokia pat yra, bet padarysiu pertrauka pries jos imantis.
user posted image

Vienam kartui beliko Hugo Naturals 'brown sugar & kumquat' kuno svietiklio (tik musiskis buvo seno leidimo pakuotej) - jo vietoj kito kvapo sios firmos sveitiklis. Patiko nerealiai wub.gif Tirstas, puikios sudeties, su daug alieju, tad nusiprausus nereikedavo ne kremo, nes oda likdavo padrekinta.
user posted image
Atsakyti
Giovanni, Magnetic Power Treatment
user posted image
Naudojau plaukams kaip kaukę, skalsumas vidutinis , mano ilgiems plaukams mažiau nei mėnesiui užteko pakuotės , šiaip labai patiko , plaukai mano linkę pasipūsti kažkiek, po šios priemonės plaukai nebuvo pasipūtę, glotnesni , bei blizgėjo , nežinau ar vien nuo šitos priemonės tas blizgesys , naudoju dar ir purškalą lengvinantį šukavimą plaukų , bet reziume šią priemonę dar kartą užsisakiau ir ateityje naudosiu , nes plaukams patinka ax.gif
Atsakyti
ismeciau lauk essence white and black ar atvirksciai kolekcijos dvieju gaulu piestuka, nu bet ten tokie boksteliai priklijuoti, viena nulauziau bebandydama, o kitas pats nuluzo beguledamas krepselyje.. taip pat prestige piestuka, esu skaliciusi kad labai geri, pirkau balta, betnusipirkau toki kaip perlamutrini balta su blizgesiu, tai kietas labai ant voku nebrezia...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 30, 18:38)

Nature's Gate granatu-saulegrazu duso zele - kiekis didziulis, tai ir naudojosi laaabai ilgai (ne maziau puse metu, na ne viena ja naudojom su vyru, bet sios tai saujom pildavau). Kvapas labai labai skanus man wub.gif Na o daugiau kazkokiu dideliu riekalavimui nekeliu duso zelems. Sandeliuke dar tokia pat yra, bet padarysiu pertrauka pries jos imantis.
user posted image

shopingai gal gali kvapa duskes palygint su kuom nors?
Atsakyti
user posted image
labai netikėtai baigėsi. kadanors (pvz vėl per nuolaidą) kartojama bus. patiko. plaukai šveeelnūs, net išslysdavo sagtukai, blizga, mažiau susivėlę bei pasišiaušę. vertas savo kainos ir daugiau, bet noriu pabandyt kitą kažką.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 05 01, 23:27)
user posted image
labai netikėtai baigėsi. kadanors (pvz vėl per nuolaidą) kartojama bus. patiko. plaukai šveeelnūs, net išslysdavo sagtukai, blizga, mažiau susivėlę bei pasišiaušę. vertas savo kainos ir daugiau, bet noriu pabandyt kitą kažką.

Aš tai nelikau tiek sužavėta. Natūraliems sveikiems plaukams kaukės pakako, bet tikriausiai nebekartosiu. Balzamas labiau vertas dėmesio. Šampūnas šitos serijos, sakė draugė, kad irgi nieko ypatingo.. Tiksliau jai net nepatiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 gegužės 2011 - 23:24
QUOTE(shemsa @ 2011 05 01, 21:06)
shopingai gal gali kvapa duskes palygint su kuom nors?

Man toks saldainiu/gumos kvapas, bet ne tos 'bubble gum', kur pernelyg saldesis, o kur budavo senais laikais tokia po 20 centu ('cin cin' ir pan), zodziu, ne per saldi.
Atsakyti
user posted image
Patiks visiems,kam Listerinas per aštrus.Nes šitas tai visiškai neaštrus skalaujant,tik išspjovus pasijaučia 'mėtiškumas' biggrin.gif
user posted image
Laaabai patiko,plaukai nuostabūs likdavo,jokio kondicionieriaus/kaukės nereikėjo.Tik,kad jis puriantis,o man šito nereikia biggrin.gif Ir dar vienas minusas-antros dienos vakare plaukai tai nebegražūs schmoll.gif
Atsakyti
Dušo želė

500ml, bet buvo neskalsi ir išsinaudojo kaip įprastas 250 ml buteliukas, kvepėjo skaniai, kaip saldainiai smile.gif Pakankamai drėkino, bet ikrai būna geresnių, nekartočiau.
Atsakyti
Splat dantų pasta (kaip paveikslėlyje) Išties nustebau, kad Norfa jomis prekiauja
user posted image
Atsakyti