Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(Prietarai @ 2011 04 26, 14:30)
o kuri geriausia iš naudotų?  smile.gif  kad balintų ir gaivos jausmas būtų.

kiek esu naudojusi splat, visos jos man pasitaikė ne itin gaivios, o labiausiai patikusi tai nuo apnašų berods, ant dėžutės nupiešta taurė ir kavos puodukas, nes mano dantys iš savęs užtektinai balti, tik apnašos susidaro per dieną nes kavuką geriu ir parūkau ax.gif o ši pasta pataisydavo reikalą, tik irgi biskį jautrindavo dantis biggrin.gif
dar esu po kartą naudojus pilką tokią želinę (neatsimenu pavadinimo), bet matyt nieko gero nes neatsimenu jos poveikio ir dar rožinę/raudoną irgi neatsimenu poveikio biggrin.gif
norėčiau dar ta su blackwood (berods) pabandyti, bet niekur nerandu g.gif
Atsakyti
Ismetu ELF nagu lakus, spalvos:
-nude
-innocent
-desert haze
-light pink
-smoky brown
-chocolate
-bubble gum pink
-mango madness

Buvau prisiklausius pagyru jiems, tai surizikavau nusipirkt, bet rimtai nusilakavus buvau 1-2 spalvom po karta, kitos tik bandytos arba net ne.... Kai kurios spalvytes pradejo marguot, t.y. atsirado papildomos spalvos (pvz rozinej balti sluoksniai), sumaisius susimaiso daugmas, lakuojant nesimato, itakos neturi, bet... Turiu juos gal puse metu, tai man nera normalu, kad tokei dalykai vyktu. Turiu laku ir po 2-3 metus ir niekas su jais nepasikeite (na bet ir kaina ne po $1) - liksiu istikima mylimiems lakams, o siu net laikytis nenoriu, nes vistiek jei ir lakuociausi, tai super super retai.... Nera prasmes laikyt.... ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 04 26, 14:55)

aš tą su taure va dabar naudoju, tai patinka kolkas, kažkaip man norisi kad dantis pabalintų, nors šiaip irgi iš savęs balti. blackwood aš irgi niekur nerandu, martinoj aplamai sakė nėr tokios turėkę, tai baigiu prarast viltį doh.gif
Atsakyti
user posted image
pabaigta.patiko man si kauke.kaina tikrai juokinga,akcijos metu apie 6lt, o vale ir gaivino odą gerai.panaudojus nesijaucia tempimo,sausumo,bet oda vistiek atrodo svaresne ir gaivi.manau,kad pasitaikius akcijai dar nugriebsiu,bet turiu pora kitu kaukiu,kurios man taip pat patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrune0916: 27 balandžio 2011 - 20:59
QUOTE(Prietarai @ 2011 04 26, 22:58)
aš tą su taure va dabar naudoju, tai patinka kolkas, kažkaip man norisi kad dantis pabalintų, nors šiaip irgi iš savęs balti. blackwood aš irgi niekur nerandu, martinoj aplamai sakė nėr tokios turėkę, tai baigiu prarast viltį  doh.gif

Blackwood tikrai čiupinėjau Aistruolėj
Atsakyti
user posted image
Labai patiko kvapas ir tai, kad netepa rūbų. Į jo vietą toks pats.
Atsakyti
Skin Organics Premium granatu kremas veidui (tik mano dar senoji pakuote su pompa buvo) - ne pirmas jau ir tikriausiai vel greitai kartosiu:
user posted image

Avalon Organics 'co q 10' stangrinamasis kuno losjonas - na stangrinimo gal ir nepastebejau, eilinis losjonas, bet siaip smagus, greitai geresi, tik ir susinaudojo gana greitai, nors atrode nedaug reikia. Man tik kvapas nepatiko, visgi su levandom, arnika, o man tai nera kvapniausi dalykai....
user posted image
Atsakyti
user posted image
Subaigiau ,kokosų aliejų nerafinuotą , į jo vietą toks pat, ką galiu pasakyti plaukams tinka naudoju prieš plovimą, plaukai glotnūs, švelnūs ko daugiau ir tereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 04 27, 22:04)
Blackwood tikrai čiupinėjau Aistruolėj

Mano mieste aistruolės nėr schmoll.gif
Atsakyti
Pabaigiau alva rhassoul mineral wash creamuser posted image
dziaugiuosi, kad pasibaige, nelabai patiko, nes nenuplauna makiazo (aprasyme ir rase, kad makiaza reik pieneliu nuvalyt, bet man patogiau prausiklis, kuris nuplauna makiaza ax.gif )kazkaip prausiantis apsitaskydavo rubai, kriaukle ir siaip nieko ypatingo nepasirode.
I jo vieta bus eco cosmetiks veido prausiklis- gelis ax.gif
Taip pat bagiasi arbatmedzio aliejus, pirksiu vel.

Atsakyti
Alverde kūno losjonas:
user posted image

Atsakyti
Kaip susitares su dieniniu baigesi ir vakarinis kremukas veidui - Skin Organics avieciu-kakavos kremas (foto ne jo). O kito tai neturiu (tiksliau tik vakarini turiu), tai skubiuose apmastymuose ka toliau daryt, t.y. tuos pacius pirkt, kazka naujo ar dar ka idomiau.
user posted image

Weleda 'calendula baby cream' miniukas - naudojau kaip ranku krema darbe, bet man neitin, nes lieka rankos blizgancios, nors ir neteplioja nieko aplink.
user posted image
Atsakyti