Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(kkarile @ 2011 05 30, 08:37)
Man atrodo, ir viesbutis buvo specialiai del ju pasirinktas mirksiukas.gif

prjuokinot lotuliukas.gif ne, bet apsidžiaugiau biggrin.gif

Violeta, taip, bergpalais tikrai yra, bet buvo tokių gražių kaip ciklameninė su šviesesniu viduriuku... taikiausi nusignybt, bet nenutaikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 30, 00:04)
pradžiai nemalonus klausimas: kas per balti trupiniai čia man kitoje pusėje?
user posted image
o dabar pasigrožėkim biggrin.gif atostogų metu fotkinau ir grožėjausi, grožėjausi ir fotkinau biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nerealu, super grozis thumbup.gif
Atsakyti
Oho! smile.gif vauuu.
Partizane, kur čia toks rojus? smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 05 30, 12:51)
Oho! smile.gif vauuu.
Partizane, kur čia toks rojus? smile.gif))

čia konkrečiai Kos'o saloj (Graikija), viešbučio teritorijoj. šiaip visa Graikija pelargonijom puošiasi. jos ten iš proto eina.

tai kas nors man atsakykit dėl tų baltų trupinių ant mano pelargonijų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 30 gegužės 2011 - 12:57
Jei niekas daugiau blogo nesidaro, tai gal tiesiog druskos dėl kieto vandens? arba trąšos nusėdusios, lašams vandens išdžiūvus? g.gif Nelabai sugalvoju, kad dar galėtų būti.
Atsakyti
O voratinklio nera g.gif , man i voratinkline erkute panasu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 30, 16:52)
Jei niekas daugiau blogo nesidaro, tai gal tiesiog druskos dėl kieto vandens? arba trąšos nusėdusios, lašams vandens išdžiūvus?  g.gif Nelabai sugalvoju, kad dar galėtų būti.

ilgą laiką maniau kad čia nupurkšta paprika aitrioji ėmė ir nubalo. tačiau kai ant naujų išleistų lapelių taip pat radau tuos baltus trupinius jau sunerimau

QUOTE(laurindre @ 2011 05 30, 17:05)
O voratinklio nera g.gif , man i voratinkline erkute panasu g.gif

nea, nėr.
Atsakyti
Vistiek labai panasu. Pabandyk ismaudyti. Erkutes nemegsta dregmes, atsiranda nuo sauso oro rolleyes.gif
Atsakyti
vaaauuu kokie grožiai bigsmile.gif kad pas mane balkone taip... biggrin.gif
man ten irgi į erkutes panašu. pas mane atsirado erkučių, bet pirma voratinkliai, tokie pūkeliai kur ne kur pasimatė, galvojau gal šiaip, tie kur skraidžioja nuo medžių kažkokių, bet paskui ir taškučių prikibusių atsirado ir lapai tarp pirštų patrynus tokie lipnūs atrodė, tai vakar viską nimazaliu išpurškiau, dar dėl visa ko po savaitės nupurkšiu, gal nebesiveis daugiau niekas g.gif
Atsakyti
Iš 6 sėtų sėklų -4 dygsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 30, 20:52)
Iš 6 sėtų sėklų -4 dygsta  thumbup.gif

thumbup.gif įdomu būt Violetos stadiją pamatyt
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 30, 21:52)
Iš 6 sėtų sėklų -4 dygsta  thumbup.gif

super! mirksiukas.gif Ir kai dalis buvo mano isdyge, Violeta patare nuimti plevele, bet buvo likusi viena neisdygusi, tad as is pleveles iskirpau jos teritorijos plocio plevele ir uzdengiau, siandien jau lapeliai stovi, tad ir tau taip siulysiu, jeigu ne vienu metu isdygs, ir, beje, kokias 6 d. ta paskutine stovejo, nors seses jau antra diena po sejos dygo...
Zodziu, issidaiginau 100%, be priekaistu sudgo ta dryzuota, ir mano oranzine, o su obelziede labiausiai buvo reikalu... ir vienos lapeliai tokie kreivi, ai...
Atsakyti