Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

Mergaitės,o kuom tręšiat šias gražuoles?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
niu ka ir as pasizaisiu su sejimu,gal rudeni ir ziema pavyks dziaugtis graziais ju ziedais ax.gif jusu tas sportinis interesas uzveze mane bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2011 05 27, 16:17)
niu ka ir as pasizaisiu su sejimu,gal rudeni ir ziema pavyks dziaugtis graziais ju ziedais ax.gif jusu tas sportinis interesas uzveze mane bigsmile.gif

thumbup.gif cia kaip narkotikas, sakau tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2011 05 27, 16:46)
thumbup.gif  cia kaip narkotikas, sakau tikrai wub.gif

susirgau ta liga net nepradejus ju vartoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 05 27, 14:57)
Mergaitės,o kuom tręšiat šias gražuoles?Ačiū 4u.gif

Bet kuo skirtu žydintiems balkoniniams augalams. Yra ir specializuotų trąšų skirtų pelargonijom/geranijoms. Mano nuomone, geriausios yra žydintiems augalams Scheteligo žydintiems, jos labai skalsios ir brangokos tuo pačiu, taigi aš renkuos lėto veikimo tirpstančias įmaišytas į substratą sodinimo metu - lėtai tirpsta kiekvienąkart paliejus.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 27, 19:16)
Bet kuo skirtu žydintiems balkoniniams augalams. Yra ir specializuotų trąšų skirtų pelargonijom/geranijoms. Mano nuomone, geriausios yra žydintiems augalams Scheteligo žydintiems, jos labai skalsios ir brangokos tuo pačiu, taigi aš renkuos lėto veikimo tirpstančias įmaišytas į substratą sodinimo metu - lėtai tirpsta kiekvienąkart paliejus.

niu va kaip pirmos stadijos sergant sia liga yra superine info apie trasas thumbup.gif
Atsakyti
ne Schetelig'o, o Schultz 4u.gif Compo, Gardman taip pat geros trąšos. Tik vistiek reiktų žiūrėt NPK santykį, žydinčioms geriau, kai P ir K ženkliai didesni skaičiai už N.
Atsakyti
pradžiai nemalonus klausimas: kas per balti trupiniai čia man kitoje pusėje?
user posted image

o dabar pasigrožėkim biggrin.gif atostogų metu fotkinau ir grožėjausi, grožėjausi ir fotkinau biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
vau wub.gif o cia tai vaizdelis, tobulybei nera ribu, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 05 30, 06:57)
vau  wub.gif o cia tai vaizdelis, tobulybei nera ribu,  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Įžvelgiu tokias veisles kaip bergpalais, samon queen vietom...Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, ir viesbutis buvo specialiai del ju pasirinktas mirksiukas.gif
Atsakyti