Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

super super Fergie islindo is pogrindzio thumbup.gif Ka tu dabar veiki, bent trumpai parsyk. man irgi taip buna, kad tik paskaitau kas parsyta,o pati nenoriu nieko rasyti...... ax.gif
Aciu mergytes uz palaikyma,as taip pat tikiu, kad man dar viskas bus gerai....
O sveicarai vis laiks nuo laiko paskambina ir pasiteirauja ar juda mano reikalai, laukia smile.gif
Vilte[B],sveika prisijungusi, prasome save pristatyti daugiau, mes tikrai cia labai smalsios.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege_s: 24 rugsėjo 2011 - 07:45
QUOTE(vasareuk @ 2011 09 23, 23:35)
Sveikutes mergaites,tik skaitydama Jusu atsakymus supratau,kad parasiau nesamone,is tikruju planuoju dirbti iki 7,5 menesio t.y.iki gruodzio vidurio,taigi galeciau ramiai atsvesti Kaledas ir dar tureciau visa sausi jeigu viskas pagal plana.Atsiprasau,kad suklaidinau  blush-anim-cl.gif
Jusu visa vasara neuzmirsau,bet buvau labai busy-liepa vaziavau i Sveicarija,kai grizau atvaziavo pussesere i svecius tai keliavom po Anglija,dar visokiu visitu pas akusere ir Gp buvo plius darbas,o rugseji vel atostogavau ir buvau Lt,bet nuo siol vel busiu istikima forumo lankytoja smile.gif
Zydra O ka planuoji studijuoti univere,siandien kaip kartais snekejom su bendradarbe,kad butu faina dar kazka pasimokint.Sunku jums bus su mergaite darzelyje,mano drauges vaikas pernai sirgo ir sirgo kol finale turejo issiusti i Lt pasigydyt,nes kosejo iki pamelynavimo,o cia Gp vis kartojo,kad pakoses ir praeis,kai parsiveze vaikiuka atgal nusamde aukle,ir dabar i darza visai nebeleidzia,aukle ziuri namuose,tik smagu,kad aukle dar savo 2 atsiveda tai jau visas darzelis  smile.gif
FergieSmagu,kad atsiliepei  4u.gif O ka tu dabar veiki,grizai i ta pati darbuka? ar dar galvoji kur nors vaziuoti ar jau apsisprendei daugiau nebebandyt?
SniegeIdejus sitiek pastangu tau tiesiog negali nepasisekti,tai ir linkiu kad visi reikalai susitvarkytu kuo greiciau ir galetum vel kelti sparnus.

Papildyta:

Sveika prisijungusi  4u.gif Gal gali papasakoti placiau apie save,mes cia draugiskos,bet smalsios  biggrin.gif

Jau trys mėnesiai kai dirbu kitame darbe, išėjau į operacinę. Dirbu instrumentatore, teisingiau mokausi. Naujos informacijos be galo daug, kartais atrodo, kad galva susprogs. doh.gif
O dėl išvažiavimo, kartais užklumpa tokia nostalgija, rodos vėl susikrausiu lagaminą ir vėl važiuosiu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 24 rugsėjo 2011 - 19:47
QUOTE(Fergie @ 2011 09 24, 20:46)
Jau trys mėnesiai kai dirbu kitame darbe, išėjau į operacinę. Dirbu instrumentatore, teisingiau mokausi. Naujos informacijos be galo daug, kartais atrodo, kad galva susprogs.  doh.gif
O dėl išvažiavimo, kartais užklumpa tokia nostalgija, rodos vėl susikrausiu lagaminą ir vėl važiuosiu.  g.gif

Saunuole, kad dirbi naujoj srity.
Zinai, as daznai pagalvoju apie tave. man taip gaila, kad ta pradzia tau buvo tokia sunki, kad pasidare nieks nebeidomu. tiesiog toks sh... drabas pasitaike. na, bet va matai, turi darba, idomu, viskas tvarkoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,as kaip ir jus esu slaugytoja.Dirbu slaugos ligonineje.Darbas tikrai sunkus visomis prasmemis:kruviai zveriski,ligoniai jau "nurasyti".Gailesti keicia pyktis ir atvirksciai,o profesionalumui nelabai lieka laiko. Spalio gale emigruoju su seima i UK.Labai pasirizusi,tik truputi baisoka. blink.gif Jus visos tokios saunuoles,tikrai zaviuosi jusu pasiekimais.Tikiuosi palaikysime rysi,labai tikiu prasimusti ir as svetur.
Atsakyti
labas,merginos.. as igijau med.sesers specialybe pries 12metu,dirbau tik kelis men,po to isvykau i uzsieni..dabar vel lietuvoje..kaip suprantu,norint dirbt,reik turet licenzija.bet nezinau nuo ko pradet, ar isvis bus imanoma man ja gaut..gal galetumet parasyt,kur kreiptis siuo klausimu kaune? labai jums aciu
Atsakyti
Sveikos, forumietės,

atsiprašau, ne į temą rašau, bet labai reikia pagalbos: gal pažįstate moterį Kaune, galinčią prižiūrėti 88 m. močiutę Kaune Dainavos raj.
Rašykite man i a.ž jei turite minčių, būsiu labai dėkinga.
Atsakyti
Sveikutes. Noreciau jungtis i jusu gretas. esu pabaigusi kineziterapija seis metais baigiau slauga ir dirbu poliklinikoj registraturoj nepatinka man ta registratura, nes ten tikraja to zodzio prasme kaip slaugytojos degradavimas todel tikiuosi bent jau metu begyja pereiti i ligonine i reanimacija kur daugiau veiksmo ir bent jau galimybe tobuleti i prieki. tai tiek apie mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2011 10 02, 21:55)
Sveikutes. Noreciau jungtis i jusu gretas. esu pabaigusi kineziterapija seis metais baigiau slauga ir dirbu poliklinikoj registraturoj nepatinka man ta registratura, nes ten tikraja to zodzio prasme kaip slaugytojos degradavimas todel tikiuosi bent jau metu begyja pereiti i ligonine i reanimacija kur daugiau veiksmo ir bent jau galimybe tobuleti i prieki. tai tiek apie mane  4u.gif

Sveika prisijungusi.... 4u.gif 4u.gif
Man truputeli keista, kad tu ir kinezioterapija ir slauga baigusi, o dirbi registraturoje....
Mano tau patarimas, greiciau ieskotis darbo normalaus, ta prasme medicininio, stacionare arba bent jau poliklinikoje, nes kuo toliau tuo sunkiau bus isidarbinti kitur po registratores darbo.... ax.gif Linkiu kuo ddziausios sekmes slaugytojos darbe!
Atsakyti
QUOTE(Vilte22 @ 2011 09 25, 15:19)
Sveikos mergytes,as kaip ir jus esu slaugytoja.Dirbu slaugos ligonineje.Darbas tikrai sunkus visomis prasmemis:kruviai zveriski,ligoniai jau "nurasyti".Gailesti keicia pyktis ir atvirksciai,o profesionalumui nelabai lieka laiko.                                                    Spalio gale emigruoju su seima i UK.Labai pasirizusi,tik truputi baisoka. blink.gif          Jus visos tokios saunuoles,tikrai zaviuosi jusu pasiekimais.Tikiuosi palaikysime rysi,labai tikiu prasimusti ir as svetur.

sekmes kuriant nauja pradzia 4u.gif manau visos ta praeje pasakys, kad lengva nebus, bet su dideliu pasirizimu ir darbu viskas imanoma 4u.gif

QUOTE(rupusmiltai @ 2011 09 29, 10:07)
labas,merginos.. as igijau med.sesers specialybe pries 12metu,dirbau tik  kelis men,po to isvykau i uzsieni..dabar vel lietuvoje..kaip suprantu,norint dirbt,reik turet licenzija.bet nezinau nuo ko pradet, ar isvis bus imanoma man ja gaut..gal galetumet parasyt,kur kreiptis siuo klausimu kaune? labai jums aciu

nezinau nuo ko Lietuvoje pradet registracijas ir grizima i praktika, bet linkiu sekmes sugriztant i slaugytoju gretas 4u.gif

QUOTE(coliukee @ 2011 10 02, 18:55)
Sveikutes. Noreciau jungtis i jusu gretas. esu pabaigusi kineziterapija seis metais baigiau slauga ir dirbu poliklinikoj registraturoj nepatinka man ta registratura, nes ten tikraja to zodzio prasme kaip slaugytojos degradavimas todel tikiuosi bent jau metu begyja pereiti i ligonine i reanimacija kur daugiau veiksmo ir bent jau galimybe tobuleti i prieki. tai tiek apie mane  4u.gif

Pritariu Sniegei- kuo greiciau keisk, nes kuo ilgiau dirbi kitoj sferoj- tuo sunkiau grizti i praktika! unsure.gif o ir patirtis nalabai skaitosi, tai ieskantis darbo kaip be patirties gali skaityt, o be patirties ir i reanimacija gali but sunku patekt g.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2011 10 09, 21:15)

sveika. kaip sekas? tikriausiai ten pas jus visada ziauriai daug darbo?

as irgi darbe siandie. turejau ilga savaitgali, penktadieni irgi pasiemiau laisva. o savaitgaliai man visada laisvi. tuo labai dziaugiuosi, nes visos zinom, koks seseles darbas, nera jokiu svenciu ar naktu, visada yra darbas.
man darbe daug kursu, sia savaite turiu pora. kita menesi irgi pora dienu. bet man patinka study days, nereik ta diena eit i darba g.gif
ir dar laukiu savo padidintos algos, nes praeita men, padare klaida ir sumokejo man taip pat, kaip pries dekreta sad.gif
Atsakyti
Prirasiau ir uzstrigo mano internetas doh.gif

QUOTE(zydra30 @ 2011 10 10, 12:44)
sveika. kaip sekas? tikriausiai ten pas jus visada ziauriai daug darbo?

as irgi darbe siandie. turejau ilga savaitgali, penktadieni irgi pasiemiau laisva. o savaitgaliai man visada laisvi. tuo labai dziaugiuosi, nes visos zinom, koks seseles darbas, nera jokiu svenciu ar naktu, visada yra darbas.
man darbe daug kursu, sia savaite turiu pora. kita menesi irgi pora dienu. bet man patinka study days, nereik ta diena eit i darba  g.gif
ir dar laukiu savo padidintos algos, nes praeita men, padare klaida ir sumokejo man taip pat, kaip pries dekreta sad.gif

as kaip tik apie tave siandien galvojau, nes prie Moorfields ligonines buvau biggrin.gif

Na pas mus skyriuj visaip buna, buna ramesniu dienu, bet kai intensyvi terapija tai buna ir tokiu dienu, kad po to nieko nesinori... Bet is dalies gerai, kai daug darbo, idomi patirtis, daug ko ismoksti ax.gif as atostogavau savaitele, o nuo ryt pradedu specializacijos antra dali, tai vis mokinsiuosi antradieniais thumbup.gif vienintelis mano darbo minusas yra pamainos, nes ir naktys ir savaitgaliai parduoti daznai buna doh.gif noreciau ateityj pereit i nuo pirmadienio iki penktadienio dienini darba, tik nezinau ar tai imanoma mano specializacijoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2011 10 10, 15:42)
Prirasiau ir uzstrigo mano internetas  doh.gif
as kaip tik apie tave siandien galvojau, nes prie Moorfields ligonines buvau  biggrin.gif

Na pas mus skyriuj visaip buna, buna ramesniu dienu, bet kai intensyvi terapija tai buna ir tokiu dienu, kad po to nieko nesinori... Bet is dalies gerai, kai daug darbo, idomi patirtis, daug ko ismoksti  ax.gif  as atostogavau savaitele, o nuo ryt pradedu specializacijos antra dali, tai vis mokinsiuosi antradieniais  thumbup.gif  vienintelis mano darbo minusas yra pamainos, nes ir naktys ir savaitgaliai parduoti daznai buna  doh.gif  noreciau ateityj pereit i nuo pirmadienio iki penktadienio dienini darba, tik nezinau ar tai imanoma mano specializacijoj  unsure.gif

gal imanoma, buna gal gi uotpatients skyriai kokie, arba pakeisi biski specializacija. kol as buvau jaunesne g.gif , dabar jau nelabai, tai irgi dirbau skyriuj ir naktim ir sventem, bet dabar su seima ir vaikais, tai man labai gerai. o irgi nesitikjau, tiesa sakant, kad rasiu toki darba. bet radau, ir pas mus buna gana intensyvu kartais, mes turim ir A&E ir skyriu dienini, kur operacijos vyksta ir outpatients.
nes kai pradejau londone dirbti, tai su agentura visur eidavau ir naktim. po to isidarbinus buvau vienoj ligoninej, general paediatrics, buvo labai sunku, didelis kruvis. pamenu pirmas kaledas tris naktis is eiles pradirbau. bet daug ko ismokau ten. o dabar tai man tinka toks biski ramesnis tempas smile.gif
Atsakyti