QUOTE(Vilte22 @ 2011 09 25, 15:19)
Sveikos mergytes,as kaip ir jus esu slaugytoja.Dirbu slaugos ligonineje.Darbas tikrai sunkus visomis prasmemis:kruviai zveriski,ligoniai jau "nurasyti".Gailesti keicia pyktis ir atvirksciai,o profesionalumui nelabai lieka laiko. Spalio gale emigruoju su seima i UK.Labai pasirizusi,tik truputi baisoka.

Jus visos tokios saunuoles,tikrai zaviuosi jusu pasiekimais.Tikiuosi palaikysime rysi,labai tikiu prasimusti ir as svetur.
sekmes kuriant nauja pradzia

manau visos ta praeje pasakys, kad lengva nebus, bet su dideliu pasirizimu ir darbu viskas imanoma
QUOTE(rupusmiltai @ 2011 09 29, 10:07)
labas,merginos.. as igijau med.sesers specialybe pries 12metu,dirbau tik kelis men,po to isvykau i uzsieni..dabar vel lietuvoje..kaip suprantu,norint dirbt,reik turet licenzija.bet nezinau nuo ko pradet, ar isvis bus imanoma man ja gaut..gal galetumet parasyt,kur kreiptis siuo klausimu kaune? labai jums aciu
nezinau nuo ko Lietuvoje pradet registracijas ir grizima i praktika, bet linkiu sekmes sugriztant i slaugytoju gretas
QUOTE(coliukee @ 2011 10 02, 18:55)
Sveikutes. Noreciau jungtis i jusu gretas. esu pabaigusi kineziterapija seis metais baigiau slauga ir dirbu poliklinikoj registraturoj nepatinka man ta registratura, nes ten tikraja to zodzio prasme kaip slaugytojos degradavimas todel tikiuosi bent jau metu begyja pereiti i ligonine i reanimacija kur daugiau veiksmo ir bent jau galimybe tobuleti i prieki. tai tiek apie mane
Pritariu Sniegei- kuo greiciau keisk, nes kuo ilgiau dirbi kitoj sferoj- tuo sunkiau grizti i praktika!

o ir patirtis nalabai skaitosi, tai ieskantis darbo kaip be patirties gali skaityt, o be patirties ir i reanimacija gali but sunku patekt

sekmes
Whatever you do always give 100% ... unless you are donating blood!