Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(-Astreja- @ 2011 08 28, 11:21)
Taip, Jungtine Karalyste, net nepagalvojus sutrumpintai parasiau  smile.gif

o kuriam mieste UK esi?
as Londone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2011 08 28, 13:54)
o kuriam mieste UK esi?
as Londone smile.gif

as irgi Londone drinks_cheers.gif O kurioj ligoninej dirbi? ir kokiam skyriuj? bigsmile.gif
As The Royal London esu smile.gif
Atsakyti
Sveikos slaugytojos,
mielai prisijungčiau į Jūsų būrelį.Pati esu anestezijos-int.terapijos slaugytoja,dirbanti beveik už 2etatus,tad jau ėmė toks krūvis vest iš pusiausvyros ir norėtųsi darbelio ieškotis užsienyje.
Kas susidūrėt su paieškom?Kur geriausiai ieškot atlyginimo atžvilgiu?Domintų tos šalys,kur reikalinga vokiečių kalba.
Esu dirbus jau keletą metų Vokietijoje,tad darbą ir gyvenimą užsienyje jau pažįstu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,
sveikinu visas naujai prisijungusias 4u.gif 4u.gif 4u.gif Smagu, kad burelis pleciasi... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(**kiškutė** @ 2011 08 29, 12:49)
Sveikos slaugytojos,
mielai prisijungčiau į Jūsų būrelį.Pati esu anestezijos-int.terapijos slaugytoja,dirbanti beveik už 2etatus,tad jau ėmė toks krūvis vest iš pusiausvyros ir norėtųsi darbelio ieškotis užsienyje.
Kas susidūrėt su paieškom?Kur geriausiai ieškot atlyginimo atžvilgiu?Domintų tos šalys,kur reikalinga vokiečių kalba.
Esu dirbus jau keletą metų Vokietijoje,tad darbą ir gyvenimą užsienyje jau pažįstu smile.gif

Sveika,
Vokietijoj, Sveicarijoj ir Austrijoj labai truksta slaugytoju. Darbo salygos visur neblogos, Austrijoj ir Sveicarijoj algos didesnes, bet ir pragyvenimo lygis aukstesnis. Tiesiog reikia apsispresti kas tave labiau traukia. I vokietija lengviausia pakliuti ir skelbimu daugiausia yra.
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 08 29, 12:18)

Sveika,
Vokietijoj, Sveicarijoj ir Austrijoj labai truksta slaugytoju. Darbo salygos visur neblogos, Austrijoj ir Sveicarijoj algos didesnes, bet ir pragyvenimo lygis aukstesnis. Tiesiog reikia apsispresti kas tave labiau traukia. I vokietija lengviausia pakliuti ir skelbimu daugiausia yra.
Protingiausia būtų rinktis ten,kur finansiškai geriau apsimoka.
Vokietijoj atlyginimai maždaug aišku,įdomu kaip Šveicarijoj?
Ar niekas iš savo patirties nepasakytų,kur geriausia?
Juk ne paslaptis,kad norisi uždarbio ,o darbas tikrai nebaugina.
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2011 08 28, 21:24)
as irgi Londone  drinks_cheers.gif  O kurioj ligoninej dirbi? ir kokiam skyriuj?  bigsmile.gif 
As The Royal London esu  smile.gif

Aha, zinau royal london, whitechapel ane. esu kelis shiftus darius ten su agentura.
o as old streete yra moorfields eye hospital, tai as vaiku departmente. jau kelis metus, kazkaip patiko kolektyvas ir pasilikau. pries tai dirbau kitur, bet zinai kaip cia, maisalyne zmoniu, nelabai draugiskos koleges buvo, tai neuzsibudavau niekur ilgai.
o cia ka tik grizau is maternity, praeita savaite tik pradejau vel dirbti smile.gif. nedideli vaiaki dar, bet kas daryt, jei buciau negrizus, but reikeje kito darbo ieskot kazkada, o visai nesinori.
kaip tau patinka royal london? kur tu gyveni, kazkur ten netoli gal?
Atsakyti
QUOTE(raulis7 @ 2011 08 08, 15:10)
Laba diena, gerbiamos slaugytojos, smile.gif

esu vienos privačios ambulatorinės asmens sveikatos priežiūros paslaugų įmonės „VISITA" Vokietijoje (miestas Osnabrück) atstovas Lietuvoje. Labai ieškome kvalifikuotų medicinos seserų, kurios norėtų dirbti pas mus. Jeigu ką domintų toks darbo pasiūlymas parašykite man e. paštu mantas.kelpsas@gmail.com ir viską Jums išsamiai papasakosiu... smile.gif

Geros dienos

Ar niekas nesidomėjot, kas čia per pasiūlymas?
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2011 08 30, 07:25)
Ar niekas nesidomėjot, kas čia per pasiūlymas?

Pati pasidomėjau,alga 1050-1017eu per mėn doh.gif iš to pragyvenimas,buto nuoma ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **kiškutė**: 30 rugpjūčio 2011 - 11:14
QUOTE(**kiškutė** @ 2011 08 30, 11:58)
Pati pasidomėjau,alga 1050-1017eu per mėn doh.gif +pragyvenimas,buto nuoma ir t.t.

alga nedidele. o uz buta paciai reik moket ar darbas duoda kazkur gyvent? nesupratau?
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2011 08 30, 12:05)
alga nedidele. o uz buta paciai reik moket ar darbas duoda kazkur gyvent? nesupratau?

Padeda susirast butą,o už nuomą pati moki.
Čia ambulatorinė slauga,kur po namus reikia važinėt.Bet kiek žinau kitur moka 1600eu tokį darbą dirbant.
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2011 08 30, 12:58)
Pati pasidomėjau,alga 1050-1017eu per mėn doh.gif iš to pragyvenimas,buto nuoma ir t.t.

Cia kaskoks apsurdas...... doh.gif Net abejoju ar tai oficiali firma..... g.gif Vokietijoje diplomuotu seseliu alga vidutiniskai 2000 eu
O apie Sveicarija zinau labai daug, nes pati nuejau jau nemaza kelia del isidarbinimo ten.
Alga nuo 5000 franku.
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2011 08 30, 11:58)

Faktas ,kad nuomos darbo jega ir dali atlygio nuskaiciuos sau. tai tikrai labai mazai. Tiek uzdirba nekvalifikuoti darbininkai.
Per oficialia firma viena domejaus, tai vok. moka slaugytojai nuo 15 eur/val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drum: 31 rugpjūčio 2011 - 18:09