sveikos visos
esu ketvirto kurso studente ir siuo metu kaip ti, reikia issirinkti tema bakalauriniam darbui. Noreciau paklaust, jusu dirbanciu kokios siuo metu aktualios problemos tarp slaugytoju ar slaugytoju ir pacientu? O gal galit pasidalint savo bakalauriniu darbu pavyzdziais? buciau labai dekinga
QUOTE(zydra30 @ 2011 08 29, 21:02)
Aha, zinau royal london, whitechapel ane. esu kelis shiftus darius ten su agentura.
o as old streete yra moorfields eye hospital, tai as vaiku departmente. jau kelis metus, kazkaip patiko kolektyvas ir pasilikau. pries tai dirbau kitur, bet zinai kaip cia, maisalyne zmoniu, nelabai draugiskos koleges buvo, tai neuzsibudavau niekur ilgai.
o cia ka tik grizau is maternity, praeita savaite tik pradejau vel dirbti
. nedideli vaiaki dar, bet kas daryt, jei buciau negrizus, but reikeje kito darbo ieskot kazkada, o visai nesinori.
kaip tau patinka royal london? kur tu gyveni, kazkur ten netoli gal?
o as old streete yra moorfields eye hospital, tai as vaiku departmente. jau kelis metus, kazkaip patiko kolektyvas ir pasilikau. pries tai dirbau kitur, bet zinai kaip cia, maisalyne zmoniu, nelabai draugiskos koleges buvo, tai neuzsibudavau niekur ilgai.
o cia ka tik grizau is maternity, praeita savaite tik pradejau vel dirbti
kaip tau patinka royal london? kur tu gyveni, kazkur ten netoli gal?
As netoli Old Street seniau stomatologiniam dirbau, o ir broli Moorfields operavo, visai faina ta ligonine
Ligonine kur as dirbu labai nusenus, tai del to nelabai patinka, bet neuzilgo I nauja kelsimes, tai bus liuks! O ir kolektyvas didziulis, bet visai nieko (aisku visokiu zmoniu yra) ir specialitacijos kursus apmoka, tai nesiskundziu
QUOTE(cukraus_vata @ 2011 09 08, 14:06)
sveikos visos
esu ketvirto kurso studente ir siuo metu kaip ti, reikia issirinkti tema bakalauriniam darbui. Noreciau paklaust, jusu dirbanciu kokios siuo metu aktualios problemos tarp slaugytoju ar slaugytoju ir pacientu? O gal galit pasidalint savo bakalauriniu darbu pavyzdziais? buciau labai dekinga 
Sveika, as katik baigiau savo bakalaurini, tai galiu pasidalint ka dariau, tik nezinau ar tau tiks, nes kita salis, tai ir reikalavimai kogero kitoki
QUOTE(-Astreja- @ 2011 09 09, 05:50)
As netoli Old Street seniau stomatologiniam dirbau, o ir broli Moorfields operavo, visai faina ta ligonine
as gyvenu netoli Newington Green, nepertoliausia nuo tavo darbo
o kur tu? Gal kaimynes
Ligonine kur as dirbu labai nusenus, tai del to nelabai patinka, bet neuzilgo I nauja kelsimes, tai bus liuks! O ir kolektyvas didziulis, bet visai nieko (aisku visokiu zmoniu yra) ir specialitacijos kursus apmoka, tai nesiskundziu
labas. zinau, kur Newington gr yra, bet as tolokai gyvenu. siaures londone enfielde. bet darbas man patinka, tai vazineju, traukiniu neilgai uztrunka. salia namu yar ligonine, bet nenoriu, vel visos naktines butu ir savaitgaliai. o cia beveik ofiso valandos.
kelinta val tu baigi dienini shifta? kada galetumem gal ir pasimatyt ant kavos po darbo
QUOTE(zydra30 @ 2011 09 11, 17:49)
labas. zinau, kur Newington gr yra, bet as tolokai gyvenu. siaures londone enfielde. bet darbas man patinka, tai vazineju, traukiniu neilgai uztrunka. salia namu yar ligonine, bet nenoriu, vel visos naktines butu ir savaitgaliai. o cia beveik ofiso valandos.
kelinta val tu baigi dienini shifta? kada galetumem gal ir pasimatyt ant kavos po darbo
Kad mano darbas pamaininis, tai dienine pamaina nuo 7.45 iki 20.15
QUOTE(-Astreja- @ 2011 09 11, 20:40)
Kad mano darbas pamaininis, tai dienine pamaina nuo 7.45 iki 20.15
o kokias valandas tu dirbi?
ar kiek laiko pietu pertrauka? gal taip kada galetume ka suderint 
oj, kokios ilgos valandos. nors ir mano panasiai, nuo 7-7. pietu pertrauka kaip kada, kad pusvalandi, kada kiek ilgiau. bet kur ten spesi per pietus kur islekt, pavalgyt reikia
o tu neseniai baigei mokslus savo kaip supratau? cia, UK mokeisi?
QUOTE(zydra30 @ 2011 09 12, 16:22)
oj, kokios ilgos valandos. nors ir mano panasiai, nuo 7-7. pietu pertrauka kaip kada, kad pusvalandi, kada kiek ilgiau. bet kur ten spesi per pietus kur islekt, pavalgyt reikia 
Na pas mus 30 min dienos pradzioj ir pabaigoj perdavimui kitai pamainai, tai dazniausiai tiek neuztrunka ir truputi po 8h ar 20h jau iseinam
Galvojau gal valanda pietu gaunat tai kokiam kavos puodukui uztektu, bet jai tik apie pusvalandi, tada kaip ir nesigauna
Cia iki dabar buvo galima pasirinkti diploma ar bakalaura mokintis, kad gauti registracija dirbt slaugytoja. As pernai diploma pasibaigiau. O po to jei nori pasikelt akademini lygi iki bakalauro, galima jau dirbant per metus, o galima ir leciau pasibaigt visus modulius, cia jau kaip kam geriau, man atrodo iki 5 metu laiko duoda
Sveikutes mergaites,sugriztu ir as pas Jumi po visu savo atostogu,siandien tik grizau is Lt,ryt ir poryt einu i kursus,o po to vel i darba. sita vasara tokia paselusiai uzimta buvo,kad net nepastebejau kaip ji praleke,net nebuvo laiko forume rasyti
Mano pilvukui jau 20 savaiciu taigi uz keliu menesiu vel eisiu atostogu
Zydra skaiciau,kad jau grizai i darbuka,ar sunku buvo grizti po tokios pertraukos? Ir dar norejau taves paklausti kelinta menesi tu isejai i dekreta,nes as planuoju dirbti iki Kaledu t.y.iki 8,5 menesio,tik bijau,kad nebutu man persunku
Sniege ir Fergie kaip Jums sekasi?
Smagu matyti forume nauju mergaiciu tad visoms naujai prisijungusioms po balioneli
Zydra skaiciau,kad jau grizai i darbuka,ar sunku buvo grizti po tokios pertraukos? Ir dar norejau taves paklausti kelinta menesi tu isejai i dekreta,nes as planuoju dirbti iki Kaledu t.y.iki 8,5 menesio,tik bijau,kad nebutu man persunku
Smagu matyti forume nauju mergaiciu tad visoms naujai prisijungusioms po balioneli
QUOTE(vasareuk @ 2011 09 21, 21:34)
Sveikutes mergaites,sugriztu ir as pas Jumi po visu savo atostogu,siandien tik grizau is Lt,ryt ir poryt einu i kursus,o po to vel i darba. sita vasara tokia paselusiai uzimta buvo,kad net nepastebejau kaip ji praleke,net nebuvo laiko forume rasyti
Mano pilvukui jau 20 savaiciu taigi uz keliu menesiu vel eisiu atostogu
wow, sveika. malonu matyti. jau maniau apleidai cia musu pasiplepejimus.
smagu girdet, kad pilvukas auga
beje, gal duok tu man savo telefona. parasyk i az, pasikalbesim karts nuo karto
as jau grizau i darba. sunku man. pirma sav labai kojas skaudejo, vistik jau atpratus buvau nuo to tempo.
o praeita savaite ne karto nebuvau darbe, nes labai susirgo vaikai.
o siaip laukia kruva kursu, nes daug kas pasibaige, vis tik metai praejo, dar kelis naujus apsiemiau. kitais metais noriu daryt puses metu kursa univere, pasitobulint. zodziu daug visko. kad tik vaikai nesirgtu. nes didzioji pradejo eit i darzeli nuo sio rudens, o zinot, kaip darzely, pastoviai kam nors nosis bega...
Sveikos mergaites!
Sveikinu Zydra su darbuko pradzia, tikiuosi bus tau viskas sklandziai ir vaikuciai maziau sirgs,nors turbut bus visko.....
vasare, dziaugiuosi uz tavo auganti pilvuka ir tavo stiprybe. beto smagu kad ir manes nepamirsti....
As dabar dirbu ir tiek, uzsirasiau i vokieciu kalbos kursus ir laukiu dabar kada surinks grupe....O dar ir teismu maratonai prasidejo, tai nezinau kuom cia man viskas pasibaigs. Ar galesiu as isvykti i Sveicarija su vaikais ar ne.....
Va taip as ir gyvenu....
O Fergie tai visai pradingo kaskur....
Sveikinu Zydra su darbuko pradzia, tikiuosi bus tau viskas sklandziai ir vaikuciai maziau sirgs,nors turbut bus visko.....
vasare, dziaugiuosi uz tavo auganti pilvuka ir tavo stiprybe. beto smagu kad ir manes nepamirsti....
As dabar dirbu ir tiek, uzsirasiau i vokieciu kalbos kursus ir laukiu dabar kada surinks grupe....O dar ir teismu maratonai prasidejo, tai nezinau kuom cia man viskas pasibaigs. Ar galesiu as isvykti i Sveicarija su vaikais ar ne.....
Va taip as ir gyvenu....
O Fergie tai visai pradingo kaskur....
Sveikos mergytės-sesytes. Išlendu iš pogrindžio, niekur nebuvau dingusi, kasdien perskaitydavau, tik kažkaip neturėjau ūpo rašyti.
Vasare, sveikinu su pilvelio gyventoju.
Ar ne per ilgai planuoji dirbti. Pailsėk, palepink save, dabar kaip tik labai tinkamas tam metas.
Žydra, gero darbo. Ar jau apsipratai prie greitesnio gyvenimo tempo,po tokios ilgos pertraukos?
Sniege, stiprybės, ištvermės tau. Greičiau susitvarkyk visus reikalus ir mauk į Šveicariją.
Vasare, sveikinu su pilvelio gyventoju.
Žydra, gero darbo. Ar jau apsipratai prie greitesnio gyvenimo tempo,po tokios ilgos pertraukos?
Sniege, stiprybės, ištvermės tau. Greičiau susitvarkyk visus reikalus ir mauk į Šveicariją.
Sveikutes mergaites,tik skaitydama Jusu atsakymus supratau,kad parasiau nesamone,is tikruju planuoju dirbti iki 7,5 menesio t.y.iki gruodzio vidurio,taigi galeciau ramiai atsvesti Kaledas ir dar tureciau visa sausi jeigu viskas pagal plana.Atsiprasau,kad suklaidinau
Jusu visa vasara neuzmirsau,bet buvau labai busy-liepa vaziavau i Sveicarija,kai grizau atvaziavo pussesere i svecius tai keliavom po Anglija,dar visokiu visitu pas akusere ir Gp buvo plius darbas,o rugseji vel atostogavau ir buvau Lt,bet nuo siol vel busiu istikima forumo lankytoja
Zydra O ka planuoji studijuoti univere,siandien kaip kartais snekejom su bendradarbe,kad butu faina dar kazka pasimokint.Sunku jums bus su mergaite darzelyje,mano drauges vaikas pernai sirgo ir sirgo kol finale turejo issiusti i Lt pasigydyt,nes kosejo iki pamelynavimo,o cia Gp vis kartojo,kad pakoses ir praeis,kai parsiveze vaikiuka atgal nusamde aukle,ir dabar i darza visai nebeleidzia,aukle ziuri namuose,tik smagu,kad aukle dar savo 2 atsiveda tai jau visas darzelis
FergieSmagu,kad atsiliepei
O ka tu dabar veiki,grizai i ta pati darbuka? ar dar galvoji kur nors vaziuoti ar jau apsisprendei daugiau nebebandyt?
SniegeIdejus sitiek pastangu tau tiesiog negali nepasisekti,tai ir linkiu kad visi reikalai susitvarkytu kuo greiciau ir galetum vel kelti sparnus.
Papildyta:
Sveika prisijungusi
Gal gali papasakoti placiau apie save,mes cia draugiskos,bet smalsios
Jusu visa vasara neuzmirsau,bet buvau labai busy-liepa vaziavau i Sveicarija,kai grizau atvaziavo pussesere i svecius tai keliavom po Anglija,dar visokiu visitu pas akusere ir Gp buvo plius darbas,o rugseji vel atostogavau ir buvau Lt,bet nuo siol vel busiu istikima forumo lankytoja
Zydra O ka planuoji studijuoti univere,siandien kaip kartais snekejom su bendradarbe,kad butu faina dar kazka pasimokint.Sunku jums bus su mergaite darzelyje,mano drauges vaikas pernai sirgo ir sirgo kol finale turejo issiusti i Lt pasigydyt,nes kosejo iki pamelynavimo,o cia Gp vis kartojo,kad pakoses ir praeis,kai parsiveze vaikiuka atgal nusamde aukle,ir dabar i darza visai nebeleidzia,aukle ziuri namuose,tik smagu,kad aukle dar savo 2 atsiveda tai jau visas darzelis
FergieSmagu,kad atsiliepei
SniegeIdejus sitiek pastangu tau tiesiog negali nepasisekti,tai ir linkiu kad visi reikalai susitvarkytu kuo greiciau ir galetum vel kelti sparnus.
Papildyta:
QUOTE(Vilte22 @ 2011 09 23, 17:55)
Sveikos sesutes,esu naujoke cia,labai noriu prisijungti prie jusu saunaus burio ir pasiplepeti, pasidalinti dziaugsmais ir vargais. 
Sveika prisijungusi