Pas mane niekas nedalyvavo gimdyme,o kas del mamos,tai manau kad ji jau savo iskentejo,prie ko cia mama.O negimdziusiu draugiu prasyti irgi nemanau kad gerai,kam jas gasdinti.
O as nezinau ka daryti, vyras kaip tycia tures isvaziuoti dviem menesiams ir negales dalyvauti gimdyme, seseru ir pusseseriu neturiu, o gimdyti viena nenoriu...nelabai isivaizduoju savo mama man gimdant, bet ko daugiau belieka prasyti?

Vyras dalyvavo gimdyme.

Vyras dalyvavo nuo pat saremiu pradzios bet deje po 6val.pastangu dare cezari tai jam neleido but tenai

Vyras dalyvavo nuo iki per visus tris gimdymus. Labai padejo tiek moraliskai, tiek fiziskai.

Nei už ką nenorėčiau kad gimdyme mama ar draugė kokia dalyvautų, tai tik mano ir vyro reikalas. O va niekaip nesuprantu kaip galima uždrausti dalyvauti vyrui - vaiko tėvui

Prie ko čia dabar mama gimdyme, nesuprantu tikrai
tai gal ir darant reikėtų mamą pasikviesti

Abiejuose gimdymuose dalyvavo vyras nuo pradziu iki galo. Labai jam dekinga.
nenorėčiua, kad mama dalyvautų, ji man nepadėtų, tik jaustų gailestį, o ne padrąsintų manęs.reiktų gailėti mamos, kad ji stebi besikankinančią dukrą. nenorėciau nieko, išskyrus vyrą, kuris pirmą kart mamn tikrai padėjo, manau, kad antrą kart bus panašiai...
Vyras dalyvavo treciame gimdyme.Tikrai labai padejo,aciu jam uz tai.
O pries penkiolika metu buvo negalima

Mano vyras irgi dalyvavo nuo iki ir labai del to dziaugiuosi, nezinau ka be jo buciau dariusi

Labai dziaugiuosi, kad dalyvavo vyras bei mano buvusi grupioke akusere-ginekologe (nors buvo ir ne jos darbo laikas ir ne ji priiminejo gimdyma). Esu jiems abiems uz tai labai dekinga