Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Na jei jau mano mama dalyvautu,tai man butu ne pagalba,o dar ir jai padet jauciu reiktu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ji toooookia jautruole.. smile.gif
Atsakyti
pirmam gimdyme dalyvavo vyras ir anyta atleke is karto,leidau jai buti kartu. ax.gif mamos neileisciau,tikriausiai daugiau nervuotusi del manes ir negaleciau ramiai pagimdyti.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 12 21, 12:54)
O labiausiai gimdyme nenoreciau anytos, nors jauciu, kad ji visai noretu dalyvauti. Nenoreciau todel, kad 1. ji pagimdziusi 10 vaiku, tai jai gimdyti turbut tas pats kas kakoti biggrin.gif

lotuliukas.gif Nu negaliu, juokiausi pora minuciu.. lotuliukas.gif

Nenoreciau nei mamos, nei anytos gimdyme, tik vyro.. Ir vis del to pacio nernelyg didelio rupescio, kuris gali isvaryti is proto.. ax.gif
Atsakyti
niu nenoreciau, nes kai uzeina skausmai gali visais zodziais isvadinti o paskui po gimdymo kaip i akis ziureti smile.gif
Ne tikrai ne sakau mociutems ar anytoms. doh.gif
Atsakyti
vyras,manau jo uztenka
Atsakyti
Pirmam gimdyme dalyvavo vyras, labai padejo smile.gif O antras musu leliukas gime po CP smile.gif
Atsakyti
Man geriausia būti vienai - ir per sąrėmius, ir per patį gimdymą. Kai kitąkart gimdysiu, vėl būsiu viena ir tuo patenkinta biggrin.gif Užtenka man pasilaikyti ir už paklodės 4u.gif
Atsakyti
Pamačiau apklausos rezultatus ir pagalvojau: kokie geri tie mūsų vyrai wub.gif Maniškis visą laiką kratėsi, sakė gimdyme nedalyvaus, na, nebent per sąrėmius pabus, bet vėliau išeis iš gimdyklos. Bet kai jau reikėjo, tai išbuvo nuo pradžios iki galo kartu rolleyes.gif Labai padėjo jo buvimas šalia smile.gif
Atsakyti
Vyras visa laika buvo salia, labai padejo jo buvimas kartu, jie dar kada teks toks "malonumas", vel busim kartu smile.gif
Atsakyti
pirmaji karta vyras, antraji - viena
Atsakyti
4u.gif Abi dukrytes vyras priėmė į pasaulį kartu su manimi, spindėjo akys džiaugsmo ašaromis ir virkšlelę nukirpo thumbup.gif clap_1.gif , jai bus lemta smileysex.gif dalyvaus ir dar kartą, nesigaili kai tokį stebūklą pamatai užgimstant wub.gif
Atsakyti
Vieno vienintelio žmogaus per gimdymą noriu šalia, tai draugo ir vaiko tėvo, visų kitų tikrai nenoriu matyti ir tikiuosi, kai ateis ta diena, taip ir bus smile.gif ir visi trys galėsim pasidžiaugti vienas kitu ax.gif
Atsakyti