Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Maniskis irgi visa laika buvo kartu, ir labai tuo dziaugiuosi, nes tikrai palaike ne tik uz rankos bet ir moraliskai, ir pamate musu stebukliuko atejima wub.gif tokie prisiminimai ir jausmai visam gyvenimui... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pasakore @ 2011 02 09, 16:45)
Maniskis irgi visa laika buvo kartu, ir labai tuo dziaugiuosi, nes tikrai palaike ne tik uz rankos bet ir moraliskai, ir pamate musu stebukliuko atejima  wub.gif  tokie prisiminimai ir jausmai visam gyvenimui...  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
ir mano vyras dalyvavo gimdyme, ir labai man padejo ypac moraliskai, ir svarbiausia kad nesijauciau viena, jis visa laika buvo salia. ir vyras nesigaili kad dalyvavo
Atsakyti
Dalyvavo vyras, pradzioje maniau kad galiu ir viena buti, bet esu dekinga, kad palaike ir buvo kartu, man tai labai daug dave ax.gif Tiesiog lengviau iskesti skausmus, daugiau optimizmo inese, nors kaip pats prisipazino buvo ir jam sunku per mano ilga saremiu laika. Galu gale pats vaiko gimimas buvo kazkas tokio neapciuopiamo ir neismatuojamo ne vien man wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliukas: 18 vasario 2011 - 19:47
o as saviski per visus tris gimdymus isvariau is gimdyklos blush2.gif nors per saremius kantriai buvo salia. man asmeniskai tas reikalas atrodo labai jau neestetiskai ir nesinori, kad vyras tai matytu. plius ir pati susikaupt negaliu kai jis i mane ziuri issprogusiom akim biggrin.gif netgi per kaklelio apziuras as ji isvydavau rolleyes.gif biggrin.gif jeigu kada dar gimdysiu, tai vel isvarysiu biggrin.gif
Atsakyti
mudu su vyru planavome,jog jis pabus tik saremiu metu.kai laikas ateis stumti jis paliks mane viena.deja,gimdymas nebuvo toks paprastas tai vyrui net nekilo mintis kazkur eiti ir mane palikti.o as dziaugiuosi,jog tom sunkiom ir nepakartojamai laimingom akimirkom jis buvo salia smile.gif
Atsakyti
Mudu su vyru kartu buvom visą laiką, net mintis nekilo, kad jis kažkur išeiti turi g.gif
Atsakyti
Su pirmu kartu buvo visą laiką, o su antru per sąrėmius nebuvo, turėjo beveik 100 km atvažiuoti, o viskas vyko labai greitai, tai atvažiavo grynai ant pačio smagumo, kai jau buvau pradėjusi stumti ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
tik jus, mielos mamytes galite man patarti....
drauge nori, kad dalyvauciau gimdyme, bet neturiu zalio supratimo kaip jai reikes padet fear.gif kad vandeni paduot, saremius fiksuot, uz rankos palaikyt tai cia aisku smile.gif bet va kaip psichologiskai padeti, tai neisivaizduoju g.gif pasipasakokit, kokie zodziai jus labiausiai drasino, ramino ir tt. man toks jausmas, kad as to gimdymo bijau labiau nei ji swoon.gif ir dar (cia juokais) reikia man pradet showoff.gif , nes ten, kiek zinau, reiks padet ir ant lovos uzsikabarot, o jei dar tupint gimdys, tai ir uz pazastu laikyt mega_shok.gif

aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Paskaitykit temele apie tai, kaip vyrai dalyvavo gimdyme, ko moterys labiausiai is ju trosko 4u.gif Kazko ypatingo tikrai nereikia, ne tas galvoj gimdyvei. Jei paprase jusu dalyvauti gimdyme, vadinasi, norejo, kad jus butumete salia. Jums to ir tereikia, buti salia, ja palaikyti. Beje, susitaikykite su ta mintim, kad ji gali ant jusu saukti, buti nepatenkinta ir t.t. Kai vyras pradejo mane guosti, kad tuoj viskas baigsis, gavo gera doze atgal, kad uzsiciauptu lotuliukas.gif Man asmeniskai reikejo tik vieno, kad butu salia wub.gif
Atsakyti
Manau, kad labiausiai reikia draugę kalbinti, na kad nukreipti mintis nuo skausmo kažkur kitur. Reikia sugalvoti įdomių, aktualių temų...
Per antrą gimdymą, kai vyras pabėgo tuo užsiėmė seselė ir aš labai dėkinga jai. Aš kabinausi už bet kokios temos, kad tik kažką veikti, tada skausmas ne taip jaučiasi...
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2011 04 15, 01:42)
Manau, kad labiausiai reikia draugę kalbinti, na kad nukreipti mintis nuo skausmo kažkur kitur. Reikia sugalvoti įdomių, aktualių temų...
Per antrą gimdymą, kai vyras pabėgo tuo užsiėmė seselė ir aš labai dėkinga jai. Aš kabinausi už bet kokios temos, kad tik kažką veikti, tada skausmas ne taip jaučiasi...

o cia, manau, super ideja, reikes pabandyti si metoda thumbup.gif jei lieps uzsiciaupt tai taip ir padarysiu ax.gif reikia man daug visokiu minciu prisirinkt, ga kuria iseis pritaikyt 4u.gif bet vaizdas jau aiskeja-reikia labai isiklausyt, ko ji tuo momentu nores g.gif
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2011 04 15, 02:42)

Butu mane vyras kalbines aktualiom temom, buciau su pirmu pasitaikiusiu daiktu uzvozus tuo metu lotuliukas.gif Ne tas galvoje buvo, kad dar koki pokalbi palaikyciau. Viskas priklauso nuo pacios gimdyves, nuo gimdymo eigos ir t.t. Kai pas mane viskas vyko greitai, tai man nebuvo laiko kazko galvoti ar sneketi. Pamenu, labai norejau sokolado ir sakiau vyrui, kad kai aprims viskas, tada jis gaus nueiti ir nupirkti.. Hmm, nusipirkau po visko pati lotuliukas.gif Aisku, jei gimdymas letas ir ilgas, tai kazkaip reikia praleisti ta laika ir nuvyti mintis nuo skausmu ir pacio gimdymo.. Na, viskas priklauso nuo pacio gimdymo ir gimdyves nuotaiku tuo metu 4u.gif
Atsakyti