Įkraunama...
Įkraunama...

Darbovietė. Kada pranešti apie nėštumą?

QUOTE(Agnieshkele @ 2009 01 20, 18:02)
variantas. nes tokiu atveju taves nei biuletenio, nei atostogu metu negali atleisti - jei to baiminiesi.

man tik siaip smalsu, ka reikia dirbti, kad nescia moteris taptu nebereikalinga imonei?

na dabar krize, darboviete mazina etatus, tai sako tipo ar taip ar taip iseini, tai varyk dabar nes kita vieto taves reiks atleist, o tu iseisi po dvieju men, tai ka, mums vel nauja reiks priimt ana ismetus? aij, na nesamones ir siaip puikus poziuris i moters teises.
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2009 01 05, 11:46)
Mano pilvukui jau beveik 6 sav. ir šiandien buvau nuėjusi pas gydytoją pasitikrinti (pažyma darbovietei man taip pat reikalinga kuo skubiau). Ir, visų pirma, mane gražiai išvijo, nes poliklinikoje priima tik nėštumui esant 7-8 sav. Dėl pažymos darbovietei dar geriau - pasakė, kad išrašys tik po 12 sav., nesvarbu, kaip skubiai man jos reikia... unsure.gif  Dabar vis dar sėdžiu kaip šlapiu maišu trenkta, nes negaliu atsigauti po tokio "malonaus" aptarnavimo verysad.gif  Nueiti į privačią kliniką neturiu galimybės doh.gif

As kai nuejau pas gydytoja bvo kažkur tik penkios savaitės, ir neišvarė. pažiūrėjo echoskopu, ir išdavė nėščiosios kortelę thumbup.gif , o darbdaviui dar nesakiau, nes dar per anksti. Pasakysiu vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos ar privacios klinikeles israso pazyma apie nestuma? Nes kazka ten mano seimos gydytoja subambejo (pasiziurejusi i mano ligos knygele )sako kada buvau pas ginekologe (as pries planavima pasidariau visus tyrimus poliklinikoje ar viskas ok, todel buvau pas seimos gydytoja) as atsakiau, kad buvau pries puse metu privacioje klinikoje, o jinai man sako na na kai pastosi vis vien ateisi pas mus. Tai nelabai supratau ar israso pazyma ar ne del nestumo?
Labai aktualus klausimas
Atsakyti
Sveika,
as lankausi pas privaciai dirbancia ginekologe, tai pazyma ji man israse tokia paprasta, man prasant, nes buvo tokia situacija, kad jei nebuciau pristacius tos pazymeles, buciau likus bedarbe. taigi galiu nuraminti-israso. O pas seimos gydytoja kreiptis reikes tada, bent jau as kreipiausi, kaip ginekologe israse siuntimus apsilankysti pas :odontologa, okulista ir semos gydytoja. va tada ir teks pasimatyt ax.gif viskas gerai, nepergyvenk thumbup.gif
Atsakyti
As pranesiau darbe apie nestuma kai buvo 12 savaiteliu pilvukui ir dar pazyma tokia pristaciau is poliklinikos del nestumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, man dabar eina 11 sav. Arteja tas laikas, kai ir pilvukas pasimatys, ir darbe apie nestuke.gif pranesti reikes... kazkaip nesugalvoju kaip tai padaryti doh.gif Tiesiog ateiti pas sefa ir pasakyti: as laukiuosi? blush2.gif su kolegem tai ka nors sugalvosiu, su jom lengviau bus tongue.gif
O kaip jus sefam pasaket? Ar izanga galvojot? Ar tiesiai sviesiai isrezet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma*25 @ 2009 07 21, 09:08)
Sveikutes, man dabar eina 11 sav. Arteja tas laikas, kai ir pilvukas pasimatys, ir darbe apie  nestuke.gif pranesti reikes... kazkaip nesugalvoju kaip tai padaryti doh.gif Tiesiog ateiti pas sefa ir pasakyti: as laukiuosi? blush2.gif su kolegem tai ka nors sugalvosiu, su jom lengviau bus tongue.gif
O kaip jus sefam pasaket? Ar izanga galvojot? Ar tiesiai sviesiai isrezet? ax.gif

Na as atejau ir pasakiau kad eisiu i dekretines atostogas turbut ir daviau pazyma apie nestuma blush2.gif
Atsakyti
O aš dar nepasakiau. Ir nežinau kaip tai padaryti. Bet jau laikas būtų
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2009 07 21, 15:31)

O pilvujo tau dar nesimato? rolleyes.gif
Atsakyti
ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aroonele @ 2009 07 21, 11:01)
Sveika,
as lankausi pas privaciai dirbancia ginekologe, tai pazyma ji man israse tokia paprasta, man prasant, nes buvo tokia situacija, kad jei nebuciau pristacius tos pazymeles, buciau likus bedarbe. taigi galiu nuraminti-israso. O  pas seimos gydytoja kreiptis reikes tada, bent jau as kreipiausi, kaip ginekologe israse siuntimus apsilankysti pas :odontologa, okulista ir semos gydytoja. va tada ir teks pasimatyt  ax.gif  viskas gerai, nepergyvenk  thumbup.gif

Aciu uz atsakyma, ar labai dauk kainavo vizitas i privacia klinika pas gine? nes ash kai budavau pasitikrinimui, padarydavo echo ir paimdavo tepineli tai iseidavo kazkur 350 lt. Kaip apziurejo tave? Kiek laiko tavajam pilveliui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaja83: 21 liepos 2009 - 14:58
QUOTE(mistika30 @ 2009 07 21, 15:31)

As taip pat dar nezinau kaip pranesti vadovui. Cia vis minima pazyma, kuria reikia pristatyti.
O kaip ta pazyma turi atrodyti? Nes turiu taip vadinama vedama nesciosos pasa/knygele.
Atsakyti
Aš dirbu kelis darbus. Vienas jų - mokytoja mokykloje. Ten pasisakiau, kai buvo 22 savaitės. Taip nusprendžiau todėl, kad mano pilvukas ir dabar labai mažas, nors jau eina 32 savaitė. Pilvukas matosi, tik jei apsirengiu aptemptus drabužius. Antrame darbe man tenka nešioti karišką uniformą, taigi ten ir dabar dar niekas nepastebėjo, kad laukiuosi. Vadovybei pranešiau prieš savaitę, o kitiems sakyti išvis nežadu. Taip ilgai laukiau, nes dirbti ketinu ir po gimdymo.
Atsakyti