Na mes savo artimiausiems zmonems is karto pasakem po pirmo apsilankymo pas gydytoja, t.y. kai buvo 4 sav.. O darbe tik kelios bendradarbes zino, bet jau nebeilgai paslepsiu, nes nors tik 8 sav., bet pilvukas jau pupso ir tai labai pasistebi, nes anksciau jokio pilvo nebudavo, kaikurie jau klausineja, bet tuos klausimus praleidziu pro ausis. Tai nusprendem su vyru kad kai bus 12 sav., tada pasakysiu virsininkui, nors jis jau dabar itaria. Bet nezinau kaip reaguos, nes pries Kaledas skele toki palinkejima, kad vos nenukritau, sako: "Linkiu tau visko, bet dar ne gyvybes po sirdim" o jau 4sav. gyveno mazylis. Zinau kad vadovas nenori manes prarasti kaip darbuotojos, bet jei kai suzinos, bus pastovus toks teroras "alia juokais" kaip megsta mano vadovas elgtis, tai nezinau kaip reiks iskesti iki galo. Bet tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes apskritai paemus, tai labai geras zmogus yra, tiesiog nelabai isivaizduoja ka reiksia tureti vaiku ar ju laukti, ir klausimas ar kada nors supras, nes yra ne tos pakraipos kaip daugelis vyru....
Tai va, truputeli su nerimu laukiu, kada jau turesiu pasakyti, ipatingai po pastarosios savaites, aki vadovas labai buvo pasipiktines dviem bendrdarbemis, kurios pasieme bilietenius, nes vaikai serga... sako: "kodel vyrai neima bilieteniu?"
Tai sakiau kai pranesinesiu, tai padarysiu per kavos pertraukele buhalterijoje, kada buna vien moterys ir trys tik vyrai: vadovas, pavaduotojas (normalus, maladec diedas) ir dar toks be balso darbuotojas Tai tikiuosi moterys apgins mane jei vadovas prades priekaistauti ar pulti...
Is kitos puses as suprantu vadova, jis nenori prarasti gero darbuotojo, tuo labiau kai man atejus dirbti i sita imone prie 2,5 metu, paradvimai padidejo ir metu planas buna įgyvendintas jau spalio pradzioje, nu bet bet gyvenimas yra gyvenimas... nepakeiciamu nera, tad pakeis ir mane

tuo labiau, kad jau po biski ruosiu paslapcia darbuotoja savo pamainai

aisku vadovui to nezinant
Na va, paemiau ir pasakiau darbe visiems, labai labai bijojau, kaip jau minejau, bet pasielgiau taip: paprastai pas mus yra tradicija gerti karva visiems kartu, na tai buvo kavos pertraukele, as nupirkau torta, visi susirinko, o as taip zaismingai sau parodziau nuotraukyte... na visi suregavo gerai, o vadovo veidas tik istyso... na bet kiek pagalvojes, apsidziauge ir viskas tvarkoje. Dabar visi labai lepina darbe, tai taip smagu.