Aš pasisakiau direktorei kai buvo 15 sav., na ji stengėsi gražiai sutikti tą žinią, bet mačiau, kad tikrai nebuvo patenkinta.Nelabai man patiko, kad ji pasakė ir kitom kolegėm, manau, kad tai jau buvo mano reikalas.Dabar ta žinia plinta kaip pletkas, tai nelabai yra malonu...
QUOTE(r-a-s-a @ 2010 03 10, 16:06)
Aš pasisakiau direktorei kai buvo 15 sav., na ji stengėsi gražiai sutikti tą žinią, bet mačiau, kad tikrai nebuvo patenkinta.Nelabai man patiko, kad ji pasakė ir kitom kolegėm, manau, kad tai jau buvo mano reikalas.Dabar ta žinia plinta kaip pletkas, tai nelabai yra malonu...
tas mane labiausiai ir uzknisa,kol nepasakiau darbovieteje zinojo tik kelios mano pazistamos del mano nestumo,bet kai isgirdau is vienos koleges jog ji zino,tai supratau kad zino ir daug daugiau kolegu,tada ir nusprendziau pasakyt valdziai jog is kitu neisgirstu ir neziuretu kreivai.mums dziaugsmas,kazkam darbas,o kazkam tik liezuviu paplakt.nors mano mama sakydavo,kad kuo ilgiau kiti nezinos jog laukiesi tuo geriau vaikeliui.
As pasakiau, kai 3 menesiai buvo, iki tol niekas darbe nezinojo
Sureagavo gerai, mat dirbu moteriskam kolektyve, ir dirbu gam ilgai, tai kaip ir normalus reikalas buvo

Aš dirbu mokykloje mokytoja. Pilvelis pradėjo augti kaip "ant mielių", taigi ir matytis pradėjo, jau mokiniai pradėjo šnabždėtis, bet man tai tas pats, tai yra mano reikalas. Kolegos dar tik nužiūrinėja, bet tik vienas kitas prieina ir pasveikina
Direktorius dabar biuletenyje, tai kai grįš ir pasakysiu, bet manau jau žinos, nes jo žmona irgi dirba mokykloje

siandien susimasciau
siuo metu esu vaiko prieziuros atostogose su pirmu vaiku(pasirasiau 3metams,dukrytei dar tik 1,7metai),po poros menesiu turiu iseiti i dekreta su antru vaiku,ar as privalau pranesti darbovietei is anksto?

Manau, kad reikėtų. Nes juk būsi ilgiau su antru, nei kad su pirmu. Darbovietė tai turėtų žinoti.
Aš savo darbovietėje pranešiau, kad mes ketiname susilaukti vaiko. Dar jokio nėštumo nebuvo. Pagal taisykles aš privalau įspėti iš anksto.
Po kiek laiko (kai jau buvo 6sav.) pranešiau, kad jau ir laukiuosi.
Mano toks darbas, kad galiu dirbti ir namuose, ir darbe, tai sutarėm kad į dekretą neisiu, o tik pirmą mėnesį pasiimsiu atostogas

Aš savo darbovietėje pranešiau, kad mes ketiname susilaukti vaiko. Dar jokio nėštumo nebuvo. Pagal taisykles aš privalau įspėti iš anksto.

Mano toks darbas, kad galiu dirbti ir namuose, ir darbe, tai sutarėm kad į dekretą neisiu, o tik pirmą mėnesį pasiimsiu atostogas

QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 14, 11:12)
siandien susimasciau
siuo metu esu vaiko prieziuros atostogose su pirmu vaiku(pasirasiau 3metams,dukrytei dar tik 1,7metai),po poros menesiu turiu iseiti i dekreta su antru vaiku,ar as privalau pranesti darbovietei is anksto?

mano padetis labai panasi i tavo,as i savo darboviete eisiu dar pries dekreta manau kad reikia ispeti anksciau kad paskui soko negautu

QUOTE(spongebob @ 2010 03 14, 16:05)
mano padetis labai panasi i tavo,as i savo darboviete eisiu dar pries dekreta manau kad reikia ispeti anksciau kad paskui soko negautu
tik idomu gal yra koks istatimas kad mes privalom ispeti anksciau,kad paskui bedos neturetume 

vat ir man tas labai idomu

Darbdaviui pranešiau labai greitai, būdama nėštumo 2 mėnesyje , kad paskiau nebūtų reiškiamas nepasitenkinimas, kad anksčiau nepasakiau. O dar ir todėl anksčiau pasakiau, kad ieškotų žmogaus vietoj manęs, nes planavau ir kasmetinių atostogų 2 mėn. pasiimti prieš dekretą. Jei vėliau būčiau pasakius, tai...būtų sakę: "Ko iškart nesakai, krizės metu".
as irgi anksti pasakiau, man dar tik 4 nestumo savaites buvo, kadangi visiems sakeme tai nenorejau, kad is aplinkiniu isgirstu
QUOTE(donna bella @ 2010 03 22, 14:41)
Darbdaviui pranešiau labai greitai, būdama nėštumo 2 mėnesyje , kad paskiau nebūtų reiškiamas nepasitenkinimas, kad anksčiau nepasakiau..............
O ar darbdaviams svarbu darbuotojų nepasitenkinimas, kai, tarkim, pasako apie algos sumažinimą nuo kito mėnesio arba apie atleidimą prieš dvi dienas įspėja?

Sorry, bet nesuprantu tokio dalyko

12 sav. laukiuos antro