Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(salduslaikas @ 2011 09 09, 23:31)
dviratininkas važiavo prieš eismą ir užlindo mašinai prieš nosį taip, kad ji turėjo stabdyt,

Spėju tas pats psichopatas, kuris ir man ten Vilijampolėj po ratais lindo prieš eismą varydamas. ot nepasimoko. Ten pilna tokių daugiadienes mėgstančių tai nenuostabu.
Kauniečių yra tai pasipasakosiu ką aš šiand dirbau. Lėkiau jau, kad spėčiau krepšinį pažiūrėt, o vilijampolėj ten remontuoja kelią prie tilto. Važiuoju žiedu antra juosta ir išlįst turiu lyg ir į antrą. Prie žiedo trūlikas pirmoj pastrigęs lyg, priešais mane viena auto, prieš ją su M raide - važiuoja lėtai, man noris greičiau pro tą trūliką,o negaliu nes prieky stabdo. Kol išsukom iš žiedo trūlikas jau lyg ir važiuoja, o aš jau kaip ir pro jį. O kiek ten juostų? Viena? blink.gif Visada dvi būdavo, o dbr geltona linija nubraukta.. Man nėr kur dėtis, prie trūliko netelpu, stabdyt irgi nesąmonė, reik aplenkt tą trūliką. Pasižiūrėjau, kad prieky tuščia, jungiu trečia ir spaudžiu per vidurį geltonos ištisinės važiuodama. rolleyes.gif Nežinau kaip jums, bet man tiesiog sekundės dalim ateina sprendimai kai vairuoju, manau visiem taip. Tikra tiesa, kad būna tokių atvejų apie kuriuos jokia teorija nepapasakos.
Jau prieš mikrą tai geriau net nebandyt užlįst. schmoll.gif Nors šiandien mačiau moterį už mikriaus vairo bigsmile.gif ir dar labai siūlėsi įleisti į eilę. blink.gif
Gero savaitgalio visoms!!! ryt išvažiuoju, reik pigesnio kuro užsipilt. laugh.gif
Atsakyti
pasiemiau si treciadieni,taciau dar neteko vazinet,nes kolkas masinos nera,laukiu kol B gris po atostogu.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 10, 00:40)
ryt išvažiuoju, reik pigesnio kuro užsipilt. laugh.gif

į BY viena važiuoji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 09, 23:40)
Spėju tas pats psichopatas, kuris ir man ten Vilijampolėj po ratais lindo prieš eismą varydamas. ot nepasimoko. Ten pilna tokių daugiadienes mėgstančių tai nenuostabu.

O kiek ten juostų? Viena? blink.gif  Visada dvi būdavo, o dbr geltona linija nubraukta..

Visko gali būti dėl tų dviratininkų schmoll.gif

Dabar, kai kelias remontuojamas, ten viena platesnė juosta smile.gif dėl to ir linijas užpaišė, kad nesigrūst dviem automobiliams į priešpriešinį biggrin.gif aš pro tą vietą egzaminą dar laikiau biggrin.gif bet jau žinojau, kad taip yra, tai iš raudondvario plento prieš žiedą persirikiavau į antrą juostą ir po to ta pačia antra juosta ir važiavau smile.gif
Atsakyti
Siandien ir as per ta zieda vaziavau, tai irgi nesupratau kaip ten vaziuoti.
Vakare vel pro ta puse vaziuosiu, tai zinosiu, kad tik viena juosta smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip ir sakiau, savaitgalis su vairavimu ax.gif Šiandien nuvažiavau apie 90km., po savaitės pertraukos. Sekėsi gana neblogai, bet jau fu fu, šiandien niekur nebenorėčiau važiuot rolleyes.gif Kadangi vežiau dar tris žmones, tai buvau įsitempus ir tas išvargino labai... Bet džiaugiuosi, kad judu į priekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prestige @ 2011 09 11, 19:11)
Sveikos 4u.gif

Kaip ir sakiau, savaitgalis su vairavimu ax.gif Šiandien nuvažiavau apie 90km., po savaitės pertraukos. Sekėsi gana neblogai, bet jau fu fu, šiandien niekur nebenorėčiau važiuot rolleyes.gif Kadangi vežiau dar tris žmones, tai buvau įsitempus ir tas išvargino labai... Bet džiaugiuosi, kad judu į priekį smile.gif

Pavairuosi kada 300km per dieną, tada suprasi ką reiškia tikras vairavimas biggrin.gif Aš nemeluoju, rimtai, teko vieną dieną taip ir grįžti, vairuojant nuovargis nesijautė, grįžau, pasistačiau mašiną ir jau reikėjo eiti, aš nebemokėjau normaliai eiti biggrin.gif Kelius skauda, kažkoks keistas jausmas, o vakare alaus stiklinę išgėrus iškart apgirtau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 09 11, 20:38)
Pavairuosi kada 300km per dieną, tada suprasi ką reiškia tikras vairavimas  biggrin.gif Aš nemeluoju, rimtai, teko vieną dieną taip ir grįžti, vairuojant nuovargis nesijautė, grįžau, pasistačiau mašiną ir jau reikėjo eiti, aš nebemokėjau normaliai eiti  biggrin.gif Kelius skauda, kažkoks keistas jausmas, o vakare alaus stiklinę išgėrus iškart apgirtau  doh.gif

Dar po ilgo vaziavimo buna taip,kad sustoji,o atrodo kad masina vaziuoja...jausmelis tai brrr...isgasdina biski... biggrin.gif doh.gif Cia taip pradzioj buvo,kai pradejau su autiku vazinet (tas pats ir kitiems buvo pradzioj),o po darbo budavo islipi is kabinos ir eini kaip jureivis is laivo islipes-zeme bega is po koju doh.gif lotuliukas.gif Dabar tai jau taip nera,bet po sunkios dienos,buna,ne islipu is masinos,o beveik isgriunu-kojos nelabai laiko... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as sian vairavau Panevezin, ir atgal- su nissaniuku, paskui Siauliuose dar su alhambra variau i pc, tai kosmaras, isedau- po nissano atrodo nebemoku vaziuot doh.gif lotuliukas.gif kaip ziauriai skiriasi musu abi masinos... doh.gif
Atsakyti
Laba diena,
Aš irgi savaitgalį vairavau. Užmiesty viskas gerai, bet va Vilniuj-bijau dar.
Atsakyti
Sveikos
As ir vis dar vaziuoju ne kasdien bet jau kas antra diena vistiek vaziuoju.
Bet pastebejau kad po syki vistiek turiu kazko uzgest ko anksciau nebuvo,vakar irgi is kiemo isvaziuot norejau ir iskart uzgesau,o paskuj niekur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zzana @ 2011 09 12, 12:12)
Sveikos
As ir vis dar vaziuoju ne kasdien bet jau kas antra diena vistiek vaziuoju.
Bet pastebejau kad po syki vistiek turiu kazko uzgest ko anksciau nebuvo,vakar irgi is kiemo isvaziuot norejau ir iskart uzgesau,o paskuj niekur  biggrin.gif

Man ir dar pasitaiko kartais užgest.Dažniausiai,jei ką nors vežu,matyt dar jaudulys koks veikia biggrin.gif Nes kai tik su vaikais važiuoju,jokiu liapsusų nebūna.

Sveikos.
Atsakyti