Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 09 12, 12:38)
Man ir dar pasitaiko kartais užgest.Dažniausiai,jei ką nors vežu,matyt dar jaudulys koks veikia biggrin.gif Nes kai tik su vaikais važiuoju,jokiu liapsusų nebūna.

Sveikos.

Kai vežate suaugusįjį, šiek tiek keičiasi mašinos valdymas, todėl gęstate. Vaikai lengvesni, nepajuntate.
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 09 11, 20:38)
Pavairuosi kada 300km per dieną, tada suprasi ką reiškia tikras vairavimas  biggrin.gif Aš nemeluoju, rimtai, teko vieną dieną taip ir grįžti, vairuojant nuovargis nesijautė, grįžau, pasistačiau mašiną ir jau reikėjo eiti, aš nebemokėjau normaliai eiti  biggrin.gif Kelius skauda, kažkoks keistas jausmas, o vakare alaus stiklinę išgėrus iškart apgirtau  doh.gif

Tikiu. Bet man, kaip dar visai žaliai vairuotojai, ir tie 90km. jau buvo daug smile.gif

QUOTE(denaxa @ 2011 09 11, 21:30)
Dar po ilgo vaziavimo buna taip,kad sustoji,o atrodo kad masina vaziuoja...

Man buvo lygiai tas pats. Stovim prie šviesoforo, klausiu keleivių - ar jum neatrodo, kad mes atgal riedam? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,kaip gyvenat?Aš vis dar nevažinėju,bet tikrai žinau,kad kitais metais pirksiu mašiniuką,nes kiek begalima su autikais trintis. doh.gif
Atsakyti
Aš kol kas džiaugiuosi gražiu ir palankiu vairavimui oru cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
Joo, oras tai super. Nu tik vakar įstrigau dideliuose kamščiuose Kaune ir dar pilant lietui, tai nelabai smagiai buvo, ypač aš kai dar nelabai orientuojuos tame žiede prie Pilies, tai prakaitas išpylė nejuokais. Taip įsitempus važiavau iš lėto.. Ujuj.
Bet kaip smagiai vakar lėkiau keliukais ir autostrada, ir galėdama važiuot greičiau nei 70 ar 90. Super smile.gif iškart mažiau laiko ant ratų praleidi, greičiau tikslą pasieki.
Atsakyti
As pirmakart vaziavau i kaima pirmyn ir atgal (i viena puse apie 130 km),tai taip pedos pavargo,desine koja net nutirpusi budavo doh.gif Tekdavo atleidus greicio pedala vis pailsinti.Isivaizduoju jei reiketu visa diena taip vairuoti,kosmars doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mocha @ 2011 09 13, 17:35)
Joo, oras tai super. Nu tik vakar įstrigau dideliuose kamščiuose Kaune ir dar pilant lietui, tai nelabai smagiai buvo, ypač aš kai dar nelabai orientuojuos tame žiede prie Pilies, tai prakaitas išpylė nejuokais. Taip įsitempus važiavau iš lėto.. Ujuj.
Bet kaip smagiai vakar lėkiau keliukais ir autostrada, ir galėdama važiuot greičiau nei 70 ar 90. Super smile.gif iškart mažiau laiko ant ratų praleidi, greičiau tikslą pasieki.

As retokai uzmiesti to greicio nevirsiju blush2.gif Kazkaip nervina taip letai vilktis,kai visos masinos aplenkia ir sau nuruksta toli toli.
Atsakyti
Tikrai, kad jaučiasi tas greičio apribojimas. g.gif Taip norisi paspausti.. Būna geras kelias, o tu žmogau leki sau 70-80, kai kiti praskrenda pro tave biggrin.gif
Atsakyti
As tai kartais ir vos ne iki 100 paspaudziu,jei priekyje kokia "torpeda" islenda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 09 13, 08:21)
Sveikos,kaip gyvenat?Aš vis dar nevažinėju,bet tikrai žinau,kad kitais metais pirksiu mašiniuką,nes kiek begalima su autikais trintis.  doh.gif

Aš irgi dar nevažinėju, dairausi mašiniuko biggrin.gif
Atsakyti
Pirma karta isvaziavau be instruktoriaus unsure.gif Ir pirma karta visiskoje tamsoje..
Dievuleliau kaip sunku...Kaip jus matote tamsoje, per atspindzius kitu masinu lempu?
Nemaciau nieko nieko doh.gif Ar, kad mano akys -6 ar seip,kad neipratusi, bet lb isigandau unsure.gif O brolis vis ragino "Greiciau greiciau , spausk gaza ir junk ketvirta!" blink.gif
Ka tam ziede prie Kauno pilies dariau isvis nesupratau, nors diena su dviem instruktoriais buvau pravaziavus ji....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 13 rugsėjo 2011 - 21:14
Kol as ikirtau ta zieda prie pilies doh.gif ,kazkoks nesusipratimas,vazinejau simta kartu pro ji su instruktorium,bet ismokau juo pravaziuoti tik, kai viena pradejau vazineti biggrin.gif
Atsakyti
Tame žiede reik žiūrėti koks ženklas ir viskas smile.gif Juk yra pažymėta, kur duoti kelią. Tiesa, viena vieta, kur nuo jonavos g. norint važiuoti į senamiestį reikia žiūrėti juostas. Man draugas iškart pasakė, kad ten per akimirką reikia persirikiuoti arba vėl liksi žiede, nes ištisinės gi kirsti negalima. smile.gif
Atsakyti