Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(salduslaikas @ 2011 09 08, 21:40)
Ale žūriu daug čia mūsų akiniuotų, aš irgi su akiniais, bet mane gelbsti mano ūgis. Esu pakankamai aukšta (na, ne mažutė, bet ir ne milžinė), taigi dažnai TAS daiktas man padeda, nes galva panašiam lygy kaip jis (gal iki pusės TO daikto)  smile.gif  aišku, būna tokių atkarpų, kur tenka užsiraukus važiuot, jie jau labai spigina, bet šiaip jis gelbsti mane, nes neturiu tamsintų akinių su dioptrijom.

Važiuoju su chamleonais, tenkina palyginti nedidelis pritemdymas. Jei pamirštu (šiaip nešioju progresinius su danga nuo atspindžių) - prisidengiu TA, nes taip pat ūgiu nesiskundžiu.
Atsakyti
QUOTE(Prestige @ 2011 09 08, 20:05)
O vairuojant kokią avalynę dėvit? smile.gif Aš įpratau su batais ant platformos, tai daug kas stebisi, kaip čia man patogu rolleyes.gif

As vaikstai visada su aukstakulniais,bet vairuoti galiu ir su jais,tik su tokiais,kurie priekyje yra be platformos smile.gif .O jei yra,tai tada persimaunu masinoje i patogius biggrin.gif .

QUOTE(Samarija @ 2011 09 08, 20:08)
O man patogiausia basom  smile.gif Aukstakulniu nenesioju,tai nezinau kaip su jais g.gif

Man nepatogu,pabandziau kieme isvairuojant ant bajerio biggrin.gif .
Atsakyti
Laba ryta. smile.gif O aš kontaktinių lešių nešioti negaliu, tik akinius. Tikiuosi ši žiema bus tokia apsiniaukus kaip ir praeita. Teko kartą žiemą prieš saulę važiuot tai ne kažin kas.. unsure.gif Dar ir egzą tą dieną laikiau.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 08, 22:01)
O as net viso jo neatsiverciu, nes jei visa tai ziuriu pasilenkt ir ziuret pro ji. biggrin.gif Kadangi ūgiu tikrai nesiskundžiu. biggrin.gif Reik4s pasidairyt tu dalykelu biggrin.gif ant akiniu.

denaxa, ar yra tokia stabdžių skysčio (berods kad skysčio ar kažko su stabdžiais susijusio) pompa? Man pompa keičia, bet nerandu niekur tarp serviso darbų tokio keitimo.. Gal kaip nors kitaip vadinasi? unsure.gif jos kaina apie 150-200

Gal stabdziu cilindras? Yra pagrindinis cilindras,ir dar yra cilindriukai prie kiekvieno rato,tai gal tas pagrindinis bus,pagal kaina lyg ir atitinka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 09 08, 23:41)
Mano veidas žiauriai ryškus, parašas kitoj vietoj lyg ir, daugiau nieks nesiskiria. O data vakar dienos, kai įskaitė pinigėlius, nu užsakymo data. wink.gif irgi galioja iki 2021metų daba.

Tai keičiant VP vėl kabinoj būtina fotografuotis? Negalima su atsineštine nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 09 09, 14:07)
Tai keičiant VP vėl kabinoj būtina fotografuotis? Negalima su atsineštine nuotrauka?

Tiek mocha, tiek aš keitėmės internetu smile.gif tai ten nereikia naujos foto - įdeda seną. (jeigu tai tenkina)
o šiaip man atrodo galima savo neštis, bet kad tik atitiktų jų reikalavimus smile.gif
Atsakyti
Kas ten siūlė netikšą vairuotoą fakais apšert: http://auto.delfi.lt...u.d?id=49454946 biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 09 09, 14:47)
Kas ten siūlė netikšą vairuotoą fakais apšert: http://auto.delfi.lt...u.d?id=49454946  biggrin.gif  doh.gif

Skaičiau ir aš šiandien šitą. doh.gif doh.gif doh.gif
oj kaip liūdna be mašiniuko, važiuočiau pas tėvus, bet turiu sulaukti ratų.. verysad.gif Ryte net sapnavau, kad paskambina man ir sako dar nežinia kiek dienų užtruks mašinos tvarkymas. biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 09 09, 15:37)
Tiek mocha, tiek aš keitėmės internetu smile.gif  tai ten nereikia naujos foto - įdeda seną. (jeigu tai tenkina)

Viskas aišku, o dėl tų atsineštinių dar reiks pasidomėt, kai ateis laikas biggrin.gif

QUOTE(S.N.A.S @ 2011 09 09, 15:47)
Kas ten siūlė netikšą vairuotoą fakais apšert: http://auto.delfi.lt...u.d?id=49454946  biggrin.gif  doh.gif

Fui, kaip šlykštu. Ir dar moteris blink.gif
Atsakyti
Aš kai dariausi akinius, labai jau ilgai rinkausi ir su daktare diskutavau dėl vairavimo. Na, išsirinkau didelius, tokius patogius akinius, bet kalba daugiausiai ėjo dėl stiklų. Siūlė man daryti tokius lęšius, kurie atitinkamam apšvietime tamsėja arba šviesėja, na, gal ir geras dalykas, bet labai jau brangiai atsieitų, nes man dar ir ploninimą reikėjo daryti (didelis minusas mano yra). Vien rėmeliai, lęšių tamsinimas ir dar paploninimas, tai jetau, sumelė būtų apvali... Tai pasilikau prie įprasto varianto, tik paploninau. Bet baisiausiai man yra tas, kai gali nusileisti TĄ daiktą, bet iš šonų, pvz, žiemą, kai daug sniego, ar šlapio kelio labai atsispindi, o viso to jau neapsaugo nė TAS daiktas ir akys labai ašaroti pradeda, o kur dar tas susikaupimas į kelią.
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 09 09, 14:07)

Aha, kaip agnite ir sakė, internetu keitėmės, ten tą pačią foto iš preito VP įkelia, nebent nori keistis gal gali ir persifotografuot smile.gif Man tiko, nieko nedariau ir paliko viską kaip yra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 09 09, 14:47)

Aha, kaip negražu biggrin.gif Ir šiaip man smagiau būtų su tuo, kuris sunervino "pasikalbėti" smile.gif
Atsakyti