Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

Sveikos vairuotojos! smile.gif Sugrįžau po kelionių (aj kokia čia kelionė, apie 50km vienan galan), ateinu pasipasakot savo nuotykių. Netoli, bet vistiek tenka pavažiuot ten, kur visi lekia, o fūrų vairuotojų tikrai debilavotų yra. Jei matai kad priešais mašina atvaro, o aš labai į šoną nesitraukiu tai nafik lenkt. doh.gif tik streso priduoda tokie, ta fūra kol pravažiuoja tokia ilga, tik žiūrėk kad į šoną neįbombintum. unsure.gif Ir nešiojimas truputį jaučiasi kai pralekia, nors mano auto ir nėra mažytė. Bet nieko, dažniau važinėčiau, priprasčiau.
Daugiau nuotykių turėjau su auto tvarkymu. Sutvarkė jau man važiuoklę vienas meistras, tepalai pakeisti ir pan. tik spidas neveikė. Tėvai būtinai užsimanė, kad su veikiančiu važinėčiau. Na nuvariau pas elektrikus, palikau, po kelių valandų skambina pasiimt. Nukulniuoju, pasiimu, išvarau į kelią - spidas nerodo. Atgal biggrin.gif Kol apsisukau, rodo. biggrin.gif Atvarau, sakau vistiek nerodo. Pakėlė aukštai mano renuką, ištikrino, sako daviklis streikuoja. Vėl palikau. Šiand vėl variau pasiimt, atrodo, pataisė. Tikiuosi dbr ilgai nereikės su meistrais sveikintis. Pabelskim į medį. biggrin.gif
Plies žiedu kai daugiau važinėjau, buvau įkirtus į kokią juostą iš karto atsistot, kad nereikėtų makaluotis (važinėdavau iš vilijampolės į centrą ir atgal). Ten jei teisingai pasirenki juostą tai labai lengva pravažiuot, tereikia sekt kelio žyėjimą, nes juostos vingiuoja.
O benzinas jau visur brangus.. huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 14, 16:41)
Sveikos vairuotojos! smile.gif Sugrįžau po kelionių ............

Tu nemirtinga
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 09 13, 21:07)
As pirmakart vaziavau i kaima pirmyn ir atgal (i viena puse apie 130 km),tai taip pedos pavargo,desine koja net nutirpusi budavo  doh.gif Tekdavo atleidus greicio pedala vis pailsinti.Isivaizduoju jei reiketu visa diena taip vairuoti,kosmars  doh.gif
Papildyta:

As retokai uzmiesti to greicio nevirsiju  blush2.gif Kazkaip nervina taip letai vilktis,kai visos masinos aplenkia ir sau nuruksta toli toli.

Na, aš leisdavau viršyti greitį 10-20 km/h max, kažkaip labai atsakingai žiūriu į taisyklių laikymąsi smile.gif) Ypač erzindavo važiuoti kelio atkarpoj tarp Kauno ir Vilniaus, kur visi lekia 100km/h, o tu 70, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 09 14, 17:46)
Na, aš leisdavau viršyti greitį 10-20 km/h max, kažkaip labai atsakingai žiūriu į taisyklių laikymąsi smile.gif) Ypač erzindavo važiuoti kelio atkarpoj tarp Kauno ir Vilniaus, kur visi lekia 100km/h, o tu 70, tai  doh.gif

Aš iki 10km/h leisdavau sau ...daugiau tai ne smile.gif Kažkaip tas lapas man iš galvos neiškrisdavo biggrin.gif
Atsakyti
Vairuoju dvylikti metai, tačiau daugiau kaip 10 km greičio neviršiju. Kai važinėjau su 70 (dab. lapo atitikmuo) - juo labiau. Mano draugė (teises išsilaikėm vienos dienos skirtumu) tuomet viršydavo iki 40 km. Dabar save vadina kvaila ir neatsakinga. Juk tie greičiai ne nuo lubų nuimti mirksiukas.gif .
Neskubėkit ir būsit pirmos bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2011 09 14, 18:53)

Neskubėkit ir būsit pirmos  bigsmile.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
wink.gif visada sveiku protu gazą spausdavau ir tai nedažnai. Čia savaime aišku, kad reikia riziką įvertinti, o ir šiaip nėra ko lakstyti, visi žinome, kuo lakstymai baigiasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 09 14, 15:47)
Tame žiede reik žiūrėti koks ženklas ir viskas smile.gif Juk yra pažymėta, kur duoti kelią. Tiesa, viena vieta, kur nuo jonavos g. norint važiuoti į senamiestį reikia žiūrėti juostas. Man draugas iškart pasakė, kad ten per akimirką reikia persirikiuoti arba vėl liksi žiede, nes ištisinės gi kirsti negalima.  smile.gif

Del zenklu,tai ten viskas aisku,kaip kas,ziuri ir zinai,ar tavo pirmumas,ar ne,bet ten tiek juostu,tas keitimasis,isvaziavai,va kas man kliuvo smile.gif .Bet jau pradedu ikirsti visus ziedus.Dabar kitu baimiu kelyje atsirado biggrin.gif .

Vakar vos manes nenuse,bet aisku,mano klaida buvo,reikejo lysti is kiemo i gatve,kaireje puseje pilna masinu ir nieko visai nesimato,kas atvaziuoja,ar ne,o ka daryti reikejo,palaukiau,ziuriu gatve tuscia ir lindau ir aisku,kad atsirado dvi masinos ,viena speja i antra juosta nulekti,kita pristabde,dar papypino man,as kazka sumurmejau,kitos iseities gi nebuvo doh.gif .
Ta pacia diena nubrauke man masina prie PC doh.gif ,bet taip smarkiai,gabalas dazu nuo bamberio nukrito verysad.gif ,bet kokie zmones slykstus buna,negaliu tokiu pakesti!
Atsakyti
Užjaučiu dėl mašinos, įsivaizduoju koks pyktis turėjo suimti. Ir dar pasišalina ramiausiai žalos pridarę... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 09 15, 16:00)
Užjaučiu dėl mašinos, įsivaizduoju koks pyktis turėjo suimti. Ir dar pasišalina ramiausiai žalos pridarę... sad.gif

Tikrai,kad pikta ir gaila masinos,nes labai jau matosi,masina ryski unsure.gif .
Kaip daznai taip pabega vairuotijai doh.gif .
Atsakyti
O aš galvoju, kad signalizacija suveiktų jei kažkas atsitrenktų. kodėl ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 15, 18:10)
O aš galvoju, kad signalizacija suveiktų jei kažkas atsitrenktų. kodėl ne? unsure.gif

Gal ir suveike,as tai negalejau to irdeti,toli buvau g.gif .
Atsakyti