Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 15, 18:28)
Gal ir suveike,as tai negalejau to irdeti,toli buvau  g.gif .

O kaip su tom signalizacijom, papypseno ir nustojo? Aš nematau savo auto per namų langus tai galvoju jei imtų kaukt tai ir užsikauktų ten ji, ar nutiltų? unsure.gif Suprantu, kad visokių sign. būna, bet va iš tų paprastų kokia nauda.. tik tiek kad kaukia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Singė @ 2011 09 14, 17:37)
Tu nemirtinga

Tikiuosi biggrin.gif
Šiandien perjunginėdama pavarą sugebėjau "nunešt" visa ta pavarų svirties "kukulį", rankoj liko. doh.gif biggrin.gif ant greičio atbulai užsidėjau, gerai, kad jau i kiemą važiavau.

Beje, važiavau su aukštakulniais - truputį keistoka, bet viskas ok. Ir radau Kaune kur daug visokių lipdukų vairuotojams yra - nusipirkau batuką. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 15 rugsėjo 2011 - 19:07
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 15, 20:04)
O kaip su tom signalizacijom, papypseno ir nustojo? Aš nematau savo auto per namų langus tai galvoju jei imtų kaukt tai ir užsikauktų ten ji, ar nutiltų? unsure.gif  Suprantu, kad visokių sign. būna, bet va iš tų paprastų kokia nauda.. tik tiek kad kaukia unsure.gif

Paklausiu vyro,jis gerai nusimano apie tai biggrin.gif .Draugei nesenai isplese masina,buvo su signalizacija,bet kai atejo ryte,tai tikrai nekauke jau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 15, 20:18)
Paklausiu vyro,jis gerai nusimano apie tai  biggrin.gif .Draugei nesenai isplese masina,buvo su signalizacija,bet kai atejo ryte,tai tikrai nekauke jau  g.gif .

Man buvo isplese...Ta signalizacija is pradziu pakaukia,o paskui nutyla,ir daryk ka nori su ta masina...niekam juk nerupi kad svetima kaukia...Gal dar nuo signalizacijos priklauso,jei kokia super duper susidejus naudos gal daugiau butu... ax.gif
Atsakyti
Aš nesuprantu kodėl negali būt tokia signalizacija, kuri man namie rodytų, kad mano mašiną judina. Tarkim mašina pradeda kaukt ir man pultelis pypsi žybsi ar kažkas panašaus. O tai dbr kokia nauda, jei aš tos mašinos ir taip nematau ir negirdžiu. g.gif Tiktai kaimynus erzintų. (gal ir yra tokių, bet turėjo būt iš karto tokios).
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 15, 21:20)
Aš nesuprantu kodėl negali būt tokia signalizacija, kuri man namie rodytų, kad mano mašiną judina. Tarkim mašina pradeda kaukt ir man pultelis pypsi žybsi ar kažkas panašaus. O tai dbr kokia nauda, jei aš tos mašinos ir taip nematau ir negirdžiu. g.gif Tiktai kaimynus erzintų. (gal ir yra tokių, bet turėjo būt iš karto tokios).

Yra kazkas panasaus kaip cia paraset tai peidzerines signalizacijos smile.gif
Atsakyti

Yra tokia signalizacija...bet kazin ar verta i sena masina deti tokia signalke,kaina jos kosmosine... doh.gif
Vienas pasakojo,turintis tokia signalke,pas draugus baliuskej buvo,ir pultikas signalint pradejo,tai isejo su draugais tyliai,nuciupo vagis ir gerai atkale,kad daugiau nenoretu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 09 16, 10:20)
Yra tokia signalizacija...bet kazin ar verta i sena masina deti tokia signalke,kaina jos kosmosine... doh.gif
Vienas pasakojo,turintis tokia signalke,pas draugus baliuskej buvo,ir pultikas signalint pradejo,tai isejo su draugais tyliai,nuciupo vagis ir gerai atkale,kad daugiau nenoretu... thumbup.gif

O čia tai geras thumbup.gif šaunuoliai žmonės, parodė vagims, kaip lįsti biggrin.gif
O kiek tokia kainuoja, bent apytiksliai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 09 16, 10:36)
O čia tai geras thumbup.gif šaunuoliai žmonės, parodė vagims, kaip lįsti biggrin.gif
O kiek tokia kainuoja, bent apytiksliai? mirksiukas.gif

Nezinau,zinau tik kad daugiau nei mano masinos rinkos verte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 09 15, 21:16)
Man buvo isplese...Ta signalizacija is pradziu pakaukia,o paskui nutyla,ir daryk ka nori su ta masina...niekam juk nerupi kad svetima kaukia...Gal dar nuo signalizacijos priklauso,jei kokia super duper susidejus naudos gal daugiau butu... ax.gif

Taip,pakaukia ir viskas,bet atejus prie masinos ir atsirakinus,gal suprasti,kad masina kauke ,bet kas is to,jau po laiko.

Ot geras dalykas butu,bet aisku,viskas kainuoja doh.gif .Mano masinyte jau tokia apibraizyta doh.gif ,kad baisu,gerai,kad nesutra kokia lotuliukas.gif .
Atsakyti
Pas mane ta signalizacija peidžerinė vadinama (Sheriff ZX 900) , ant pultelio matosi, ar užrakinant durys praviros paliko, ar bagažinė neuždaryta, ar kas prie mašinos lenda, kai signalizacija įjungta... ir ne karvę tekainavo prieš beveik 4 metus... iki 500 lt kažkur g.gif Tiesa, kaime, lygioj vietoj toliau traukia, o daugiabutyje net jei kieme stovi ne visada schmoll.gif Ale patinka nors tas, kad kai pvz. kieme vaikai žaisdami krepšinį užmeta kamuolį ant mašinos, man pultas rodo, kad mašina gavo smūgį, suveikė signalizacija, tai aš galiu išlyst laukan pasižiūrėt (toj pusėj buto langų nėra) ar mašina savo vietoj dar tebestovi.
Atsakyti
Aš kiek skaičiau tai irgi radau apie 500 kainą, gal kiek daugiau, bet manau, kad tikrai iki 1000 pakaktu. Pas mane ir paprasta pypsena jei duru ar bagazines neuzdarai. O gal ten peidzerine? biggrin.gif nemanau biggrin.gif
Dar pas mane ant rakto iš vienos pusės yra minkščiau, toks kaip ir mygtukas, šalia lemputė. Bet bijau spausti.. Kas čia gali būti? Ar pas jus irgi taip?
Atsakyti
Laba 4u.gif Jungiuosi į jūsų gretas - šiandien pasiėmiau savo pažymėjimą biggrin.gif Tik kad mašiniuko neturiu dar... O mūsų tai toks nemažas - Renault Espace, tai mieste nedrąsu kol kas bus išvažiuoti su ja... Bet progai pasitaikius, tikrai bandysiu užmiestyje vairuoti, paskui kur netoli namų iki parduotuvės nulėkti, reikia juk ir su ta mašina susidraugauti. O sau tai galvoju, kad reikia imt kokią visai nebrangią mažą mašinytę, kad ir pagedusią (MB su kolega sutvarkys už savikainą biggrin.gif ) ir kol pramoksiu važinėt bus gerai g.gif
Atsakyti