Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(LinaGustė @ 2011 09 16, 18:59)
O sau tai galvoju, kad reikia imt kokią visai nebrangią mažą mašinytę, kad ir pagedusią (MB su kolega sutvarkys už savikainą  biggrin.gif ) ir kol pramoksiu važinėt bus gerai  g.gif

Sveikinu prisijungus 4u.gif

Manau, kad pradedančiąjai vairuotojai tikrai nieko mandro nereikia smile.gif Aš pati turiu pigią auto ir jaučiuosi ramiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2011 09 16, 18:59)
Laba  4u.gif  Jungiuosi į jūsų gretas - šiandien pasiėmiau savo pažymėjimą  biggrin.gif 

Sveika mirksiukas.gif Sveikinu 4u.gif Kaip sekėsi egzaminas?
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 16, 19:20)
Sveika  mirksiukas.gif  Sveikinu 4u.gif  Kaip sekėsi egzaminas?

Egzaminas sekėsi, sakyčiau, gerai smile.gif Kaip egzaminuotojas sakė, jei ne tie keli užgesimia, tai būtų PUIKIAI smile.gif Eismas nedidelis buvo, nes šeštadienį laikiau. Ir šiaip susikaupiau, pavyko save nuraminti ir beveik nesinervinti. Beje, tavo rekomenduotas instruktorius - liuks thumbup.gif Ir pasitikėjimo savimi pridėjo, ir gerų patarimų davė, ir reikiamais maršrutais "pavėžino" smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 16, 18:22)
Dar pas mane ant rakto iš vienos pusės yra minkščiau, toks kaip ir mygtukas, šalia lemputė. Bet bijau spausti.. Kas čia gali būti? Ar pas jus irgi taip?

pas mane taip nėra, bet nuojauta sako, kad ten apšvietimas. Pvz. kad į spintelę raktą pataikytum naktį mirksiukas.gif Pabandyk tamsoj paspaust, sužinosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2011 09 16, 19:36)
Egzaminas sekėsi, sakyčiau, gerai smile.gif Kaip egzaminuotojas sakė, jei ne tie keli užgesimia, tai būtų PUIKIAI smile.gif Eismas nedidelis buvo, nes šeštadienį laikiau. Ir šiaip susikaupiau, pavyko save nuraminti ir beveik nesinervinti. Beje, tavo rekomenduotas instruktorius - liuks  thumbup.gif  Ir pasitikėjimo savimi pridėjo, ir gerų patarimų davė, ir reikiamais maršrutais "pavėžino" smile.gif Ačiū  4u.gif

Prašom mirksiukas.gif Jau už jį tai galvą guldau, kad gerai mokina. notworthy.gif Džiaugiuosi, kad pagelbėjo. thumbup.gif Įtariu smagiai pasivažiėjot. biggrin.gif Svarbiausia pasitikėjai savimi, nes ne pirmą kartą gatvėj viena vairavai (na kad pedalų nieks nespaustų ir pavarų neperjunginėtų) va ir išlaikei. mirksiukas.gif Yra noras vairuoti? Aš kai išsilaikiau tai mirdavau kaip norėdavau už vairo. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Prula @ 2011 09 16, 20:01)
pas mane taip nėra, bet nuojauta sako, kad ten apšvietimas. Pvz. kad į spintelę raktą pataikytum naktį  mirksiukas.gif Pabandyk tamsoj paspaust, sužinosi  biggrin.gif

aha, gali būt, bet.. gal paspausiu kai mašinoj būsiu, kažkaip ramiau bus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 16, 20:33)
Svarbiausia pasitikėjai savimi, nes ne pirmą kartą gatvėj viena vairavai (na kad pedalų nieks nespaustų ir pavarų neperjunginėtų) va ir išlaikei. mirksiukas.gif 
Yra noras vairuoti? Aš kai išsilaikiau tai mirdavau kaip norėdavau už vairo. biggrin.gif

Va dėl to tai pirmą pamoką pasimetusi buvau, nes gesau, ko anksčiau nebūdavo, ir šiaip keistas vairavimas buvo smile.gif Bet viskas tik į naudą smile.gif Ankstesnis mano instruktorius mėgdavo gazą paspaust, kur aš visai nenorėdavau greičiau važiuoti, tai nervindavo. O per pamokas papildomas ir per egzą, važiavau lėčiau, bet užtikrinčiau, ir pati kur kas geriau jaučiausi.
Noro dar gal nelabai yra, tik gilia kirba mintis, kad norėčiau pabandyt smile.gif Bet įtariu, kad tai tik iki pirmo išvažiavimo, paskui turbūt norėsiu ir norėsiu (jei tik sėkmingas bus tas pirmasis išvažiavimas smile.gif).
Atsakyti
LinaGustė, sveikinimai! 4u.gif
O aš kątik gavau brist nuo policininko biggrin.gif
Pas mus miestely sankryžoj prie šviesaforo avarija, sunkiai ten pravažiuot, nežinojau ką daryt, rodo policininkai, kad važiuot galima pro šoną, nu aš davai riedėt, o kad šviesafore dega raudona vis, nepamačiau, nes užsižiopsojau į sudaužytą mašiną. Policininkas lazdele mosuot man, aš langą atsidariau, jis man "kur važiuoji mergaite per raudoną" biggrin.gif aš visa blush2.gif "uoj, užsižiūrėjau" , jis man "tai va, reik vairuot, o ne užsižiūrėt! " biggrin.gif aš aaa eee, palaukiau, užsidegė žalia ir nuriedėjau sau. Gerai, kad jis nieko man nepadarė, aš ten sustojau ant perėjos pėsčiųjų, neįvažiavau ten į vidurį, bet vistiek. Kojos net nutirpo, kokia gėda, žioplė doh.gif
O policininkas toks jaunas, gražus wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 16 rugsėjo 2011 - 20:05
QUOTE(LinaGustė @ 2011 09 16, 21:00)
Va dėl to tai pirmą pamoką pasimetusi buvau, nes gesau, ko anksčiau nebūdavo, ir šiaip keistas vairavimas buvo...

Žinau kad norisi, nes labai smalsu o kaip sektusi jei važiuočiau viena? Aš jau mokėčiau viena važiuot? bigsmile.gif Galiu valdyt situacija pati? thumbup.gif norisi įtvirtint tai ko mokeisi, suprast kad ne šiaip sau ten kažką veikei. biggrin.gif
O kuom keistas vairavimas buvo? biggrin.gif Daug papildomai važiavot?
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 16, 21:05)
O kuom keistas vairavimas buvo? biggrin.gif Daug papildomai važiavot?

3 kartus tik. Na, tuom ir keistas, kad jis nieko nespaudinėjo, tik žodžiu patarinėjo. Pirmą kartą tai daug tokių techninių patarimų davė, kažkaip vis tiek kitaip buvo, nei su ankstesniu instruktriumi. Ir vis skatino laisviau jaustis, atsipalaiduoti smile.gif Antra ir trečia pamoka buvo tą pačia dieną, tik pusantros valandos pertrauką turėjau, tai jau prisivairavau tada.... Užpakalis atbuko biggrin.gif Ir praktiškai visą laiką mieste prasimalėm. Žodžiu, naudingos tos pamokos buvo. Kažkaip nesuprantu, kodėl man su ankstesniu instruktoriumi nelabai sekėsi g.gif Pradžia tikrai gera buvo, gal pusę pamokų viskas normaliai, o paskui kažkas nutiko ir nebevyko reikalingas progresas... Juk dabar tai žinau, kad nesu kokia visiška žioplė ir galiu greitai įsisavinti, susikaupti ir normaliai vairuoti... Bet su juo kažkodėl va nesisekė. Nebuvo progreso. O ir dar piktoka, kad tikrai ne visus maršrutus Regitros išvažinojėom, o juk laiko buvo pakankamai...
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 09 16, 21:02)
O policininkas toks jaunas, gražus wub.gif  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif reikėjo sakyt 'eeeee, kad negaliu akiu atplest nuo tokio vyrisko grozio' biggrin.gif Gal dar sustabdys kada gatvej. kai miestelis nedidelis tai sansai didesni biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LinaGustė @ 2011 09 16, 21:19)
3 kartus tik.

Turbūt tas senasis nežinojo ko dar reik pamokyt, kur ką geriau galima padaryt, turbūt nelabai jam ir rūpėjo (gal klystu). Man tai sakydavo, kad nebeįdomu su mokiniu važinėt kai jau nėra ko naujo jo išmokyt, tik gatves šlifuoji. Tai gal tas senasis instr. taip ir jautėsi, gal jau buvo pasibaigęs jo mokymas. biggrin.gif
O dėl maršrutų tai gal net ne visus jie žino, nes kai aš laikiau tai naujų maršrutų buvo padavę, važiavau nežinomu. Bet bent senuosius tai turi žinot.

Aš dbr kai kur nors važiuoju tai jau stengiuosi nauju maršrutu pravažiuot kai yra galimybė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 16, 21:29)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  reikėjo sakyt 'eeeee, kad negaliu akiu atplest nuo tokio vyrisko grozio'  biggrin.gif  Gal dar sustabdys kada gatvej. kai miestelis nedidelis tai sansai didesni biggrin.gif
Papildyta:

Jei sekantį kartą keliai mūsų susikirs, reikės užsimint, kad nepamiršau jo biggrin.gif biggrin.gif ir iš tikro per jį vos per raudoną nepervažiavau lotuliukas.gif Nu jo iš tikro, kai atsisuko, mintyse galvoju oho, jaunas, gražus nu ir pabarė mane, žioplę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 09 16, 21:33)
Jei sekantį kartą keliai mūsų susikirs, reikės užsimint, kad nepamiršau jo  biggrin.gif  biggrin.gif ir iš tikro per jį vos per raudoną nepervažiavau lotuliukas.gif Nu jo iš tikro, kai atsisuko, mintyse galvoju oho, jaunas, gražus nu ir pabarė mane, žioplę blush2.gif

lotuliukas.gif kaip man smagu su jumis biggrin.gif Taip ir matau kitą kartą mocha sako "tai gal jau rašykit baudą, kiek aš galiu per raudoną važinėt" biggrin.gif
Atsakyti