Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(Kliamka @ 2011 09 08, 18:11)
Sunkus atvejis čia su pavadinimu. Gal koks varstukas? biggrin.gif reikėtų kalbininkų klausti.

doh.gif lotuliukas.gif Sakyciau labiau "apsauga nuo saules" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Scelerum. @ 2011 09 08, 18:13)
Basom?! ir patogu? aš tai su lygiapadžiais batais beveik visada būnu

Mieste beje basom dar nevairavau.Teko kaimo keliukais pavazineti,tai man baisiai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scelerum. @ 2011 09 08, 20:13)
Basom?! ir patogu?

Aš irgi labai stebėjausi, kai kažkada draugas važiavo be batų, tiesiog su kojinėm biggrin.gif O gal visai nieko, reiktų išbandyti mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prestige @ 2011 09 08, 20:22)
Aš irgi labai stebėjausi, kai kažkada draugas važiavo be batų, tiesiog su kojinėm biggrin.gif O gal visai nieko, reiktų išbandyti mastau.gif biggrin.gif

Man teko ir su kojinem, ir su pedkelnem, ir visai basa... jausmas toks neiprastas... keistas...ir pirmas minutes reik prie to priprast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 08, 17:44)
O kaip vairuojat tos, kurios nešiojat akinius kai saulė tiesiai į akis spigina?

Turiu kitus akinius tamsius nuo saules su dioptrijom thumbup.gif dar buna pirkti tokiu klipsiuku,ant remeliu uzsideda-irgi turejau,bet suluzo man jie po metu doh.gif reikia pirkti poliarizuotus,paprasto tamsinimo vairuotojams netinka,nes nenuima atspindziu.Su lengvuske kai vaziuoju tai man kazkaip nelabai reikia,o ir tingiu del trumpo laiko akinius kaitalioti,kiek ten tos saules buna,mano akys jau pripratusios,galiu pakenteti,bet vat dirbant tai be tamsiu akiniu labai labai nekas... schmoll.gif
Atsakyti
O mano korekcinių akinių stiklai lb brangūs, nuo saulės su dioptrijom nepasidarysiu. Man kaip tyčia ryte važiuojant saulė priešais būna kone per visą Europos prospektą, o grįžtant po darbo vėl ten pat priešais saulė. Ir dar ant parodos kalno ryte, kokias 1-2 s tik iš minties važiuoju, nes nk nematau. Aišku pakenčiu, šiek tiek padeda TAS daiktas, bet kažin kaip žiemą kai bus kokia plikšala ir dar saulė. Tada tikrai nieko nematyt per visą kelia. doh.gif Galvoju ar ieškot didelių akinių nuo saulės ir su dvejais važiuot. biggrin.gif
einu primest kiek reikės sumokėt už darbą prie mano rieduliuko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 08, 17:01)
Reikejo atsidarius langa,kai tik papypino,iskisti faka ir pamosikuoti jam cool.gif .

Labai norėjau, bet buvau susikaupusi į pėsčiuosius blush2.gif

QUOTE(mocha @ 2011 09 08, 17:47)
agnite, sveikinu su 2-ų metų vairavimo stažu ir siunčiu linkėjimų klevo nuėmimo proga biggrin.gif  wub.gif  4u.gif
aš jau parsivežiau naująjį pažymėjimą, tikrai koks ryškus veidas jame, kažkos šviesesnis rožinis... smile.gif

Lapą maniškis jau nulupo thumbup.gif
Valio cool.gif

Man irgi naujasis VP nenormalus. unsure.gif Ai, bet tebūnie... Kelinta diena tau išdavimo parašyta?
Atsakyti
Ale žūriu daug čia mūsų akiniuotų, aš irgi su akiniais, bet mane gelbsti mano ūgis. Esu pakankamai aukšta (na, ne mažutė, bet ir ne milžinė), taigi dažnai TAS daiktas man padeda, nes galva panašiam lygy kaip jis (gal iki pusės TO daikto) smile.gif aišku, būna tokių atkarpų, kur tenka užsiraukus važiuot, jie jau labai spigina, bet šiaip jis gelbsti mane, nes neturiu tamsintų akinių su dioptrijom.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 08, 21:17)
O mano korekcinių akinių stiklai lb brangūs, nuo saulės su dioptrijom nepasidarysiu. Man kaip tyčia ryte važiuojant saulė priešais būna kone per visą Europos prospektą, o grįžtant po darbo vėl ten pat priešais saulė. Ir dar ant parodos kalno ryte, kokias 1-2 s tik iš minties važiuoju, nes nk nematau. Aišku pakenčiu, šiek tiek padeda TAS daiktas, bet kažin kaip žiemą kai bus kokia plikšala ir dar saulė. Tada tikrai nieko nematyt per visą kelia. doh.gif  Galvoju ar ieškot didelių akinių nuo saulės ir su dvejais važiuot. biggrin.gif
einu primest kiek reikės sumokėt už darbą prie mano rieduliuko unsure.gif

Tokiu atveju geriausia iseitis poliarizuoti klipsiukai.Buvau radus tokius grazius,akiniu formos,nedidelius (net nesimate kad tai klipsai,ir jie neayverciami buvo,tai taip padoriai visai atrode),berods Optio optikoj,paskui kai sulauziau ieskojau kitose optikose,neradau-tokie visi labai baisus doh.gif O visa beda ta kad konkreciai neprisimenu kurioj optio buvau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(salduslaikas @ 2011 09 08, 21:40)
Ale žūriu daug čia mūsų akiniuotų, aš irgi su akiniais, bet mane gelbsti mano ūgis. Esu pakankamai aukšta (na, ne mažutė, bet ir ne milžinė), taigi dažnai TAS daiktas man padeda, nes galva panašiam lygy kaip jis (gal iki pusės TO daikto)  smile.gif  aišku, būna tokių atkarpų, kur tenka užsiraukus važiuot, jie jau labai spigina, bet šiaip jis gelbsti mane, nes neturiu tamsintų akinių su dioptrijom.

Vat as del mazo ugio ir turiu bedos su saule-nei vienoj masinoj TIE daiktai man saules nedengia,tai kai labai spigina biski atsistoju nugara i sedyne isiremus doh.gif Speju,gal TAS daiktas vadinasi "uzdanga nuo saules" ar kaip nors panasiai?.. g.gif Autikuose jis vadinasi uzuolaida,nu bet ten ir yra uzuolaida (jos man dar labiau neuztenka nei lengvuskej doh.gif ) smile.gif
Atsakyti
O as net viso jo neatsiverciu, nes jei visa tai ziuriu pasilenkt ir ziuret pro ji. biggrin.gif Kadangi ūgiu tikrai nesiskundžiu. biggrin.gif Reik4s pasidairyt tu dalykelu biggrin.gif ant akiniu.

denaxa, ar yra tokia stabdžių skysčio (berods kad skysčio ar kažko su stabdžiais susijusio) pompa? Man pompa keičia, bet nerandu niekur tarp serviso darbų tokio keitimo.. Gal kaip nors kitaip vadinasi? unsure.gif jos kaina apie 150-200
Atsakyti
laba ciuoces biggrin.gif

as ir prie ackariku burio biggrin.gif nusipirkau nuo saules akinius, biski per tamsus stiklai, gerai tik kai saule spigina stipriai, o siaip man su jais kazko sunkiai sekasi vairuot, tai varau susiraukus ir su ta apsauga nuleista biggrin.gif

jau vazineju su savo nissaniuku- labai greitai isibegeja, jau kai rauna i prieki doh.gif lotuliukas.gif kaip schumachere galiu varyt lotuliukas.gif tik vis dar sunkoka iprast, kad zema maza masinyte
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 09 08, 21:33)
Labai norėjau, bet buvau susikaupusi į pėsčiuosius  blush2.gif
Lapą maniškis jau nulupo  thumbup.gif
Valio  cool.gif

Man irgi naujasis VP nenormalus.  unsure.gif  Ai, bet tebūnie... Kelinta diena tau išdavimo parašyta?

Kaip faina ane? biggrin.gif
Mano veidas žiauriai ryškus, parašas kitoj vietoj lyg ir, daugiau nieks nesiskiria. O data vakar dienos, kai įskaitė pinigėlius, nu užsakymo data. wink.gif irgi galioja iki 2021metų daba.
Atsakyti
As kazkada bandziau ant paprastu akiniu uzsideti akinius nuo saules, tai patogumas nekoks smile.gif
O siaip iki ziemos planuoju pasidaryti lesius ir vairuoti su jais. Ziema daznai buna, kad pilna sniego ir saule sviecia. Tada jau is viso nieko nematau, kai akys asaroti pradeda.
Atsakyti