QUOTE(Kliamka @ 2011 09 08, 21:17)
O mano korekcinių akinių stiklai lb brangūs, nuo saulės su dioptrijom nepasidarysiu. Man kaip tyčia ryte važiuojant saulė priešais būna kone per visą Europos prospektą, o grįžtant po darbo vėl ten pat priešais saulė. Ir dar ant parodos kalno ryte, kokias 1-2 s tik iš minties važiuoju, nes nk nematau. Aišku pakenčiu, šiek tiek padeda TAS daiktas, bet kažin kaip žiemą kai bus kokia plikšala ir dar saulė. Tada tikrai nieko nematyt per visą kelia.

Galvoju ar ieškot didelių akinių nuo saulės ir su dvejais važiuot.
einu primest kiek reikės sumokėt už darbą prie mano rieduliuko
Tokiu atveju geriausia iseitis poliarizuoti klipsiukai.Buvau radus tokius grazius,akiniu formos,nedidelius (net nesimate kad tai klipsai,ir jie neayverciami buvo,tai taip padoriai visai atrode),berods Optio optikoj,paskui kai sulauziau ieskojau kitose optikose,neradau-tokie visi labai baisus

O visa beda ta kad konkreciai neprisimenu kurioj optio buvau
Papildyta:
QUOTE(salduslaikas @ 2011 09 08, 21:40)
Ale žūriu daug čia mūsų akiniuotų, aš irgi su akiniais, bet mane gelbsti mano ūgis. Esu pakankamai aukšta (na, ne mažutė, bet ir ne milžinė), taigi dažnai TAS daiktas man padeda, nes galva panašiam lygy kaip jis (gal iki pusės TO daikto)

aišku, būna tokių atkarpų, kur tenka užsiraukus važiuot, jie jau labai spigina, bet šiaip jis gelbsti mane, nes neturiu tamsintų akinių su dioptrijom.
Vat as del mazo ugio ir turiu bedos su saule-nei vienoj masinoj TIE daiktai man saules nedengia,tai kai labai spigina biski atsistoju nugara i sedyne isiremus

Speju,gal TAS daiktas vadinasi "uzdanga nuo saules" ar kaip nors panasiai?..

Autikuose jis vadinasi uzuolaida,nu bet ten ir yra uzuolaida (jos man dar labiau neuztenka nei lengvuskej

)