Aš irgi tik tą dalykėlį nuo saulės nusileidžiu, kažkiek padeda, bet juk neištisai ir šviečia į akis, važiuojant pasisuki, galima pakentėt šiek tiek
Nors jeigu tektų ilgą distanciją važiuot saulei spiginant į akis, tai tada dėčiausi akinius nuo saulės ant viršaus
Esu bandžiusi, gana patogu
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 08, 17:12)
Aš irgi nuleidžiu TĄ daiktą, bet kd jis padeda kaip numirėliui žvakė. O saulės akinius dediesi ant paprastų?
Ta prasme, saulės akinius ant paprastų akinių?
Na, kad su lęšiais dažniau būnu, tai užsidedu saulės akinius, bet mano akiniai yra kažkokie keisti, keičia spalvas šviesoforų, o ir šiaip baisu, kad ko nepraleisčiau, nes man tada atrodo per daug viską patamsina, nors sako, kad stiklai yra prie šviesiųjų. Tai kenčiu ir vairuoju išsitiesus, kad labai neerzintų akių ir dar kaip priedui nusileidžiu TĄ daiktą. Bet vistiek ne taip akina, jei nuleidi.
QUOTE(mocha @ 2011 09 08, 19:07)
Gal tiesiog apsauga nuo saulės?
QUOTE(mocha @ 2011 09 08, 18:07)
nežinom, kaip pavadinti, tai taip ir sakom
O vairuojant kokią avalynę dėvit?
Aš įpratau su batais ant platformos, tai daug kas stebisi, kaip čia man patogu
QUOTE(Prestige @ 2011 09 08, 18:05)
O vairuojant kokią avalynę dėvit?
Aš įpratau su batais ant platformos, tai daug kas stebisi, kaip čia man patogu 
O man patogiausia basom
Sunkus atvejis čia su pavadinimu. Gal koks varstukas?
reikėtų kalbininkų klausti.
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 09 08, 15:01)
Primine filma "Pono byno atostogos"
QUOTE(Scelerum. @ 2011 09 08, 15:55)
Išsitiesiu, jei staiga pradėjo šviesti, o jei pastoviai šviečia, tai nusleidžių TĄ daiktą
ir važiuoju susiraukus, jei saulės akinių neturiu
Man tai baisu akinius nuo saules detis
QUOTE(Samarija @ 2011 09 08, 19:08)
Basom?! ir patogu? aš tai su lygiapadžiais batais beveik visada būnu
QUOTE(Samarija @ 2011 09 08, 20:08)
Basom?
QUOTE(Kliamka @ 2011 09 08, 17:44)
O kaip vairuojat tos, kurios nešiojat akinius kai saulė tiesiai į akis spigina?
Mano akiniai tamsejantys ir su dioptrijom. Ale akys vistiek laaaabai bijo ryskios sviesos. Tai as ir nusileidziu TA daikta (ale gerai cia ji pavadinot, ir visos supranta apie ka cia
Vairuoju tik su zemakulniais, aukstakulniu nenesioju, nebent kokia isimtis, tada parvairuoju basa, jei papildomos avalynes bagazinej nesimeto