Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 10 03, 12:37)
Nenukabink nosiukės 4u.gif  Tikėkis, kad kitas ciklas bus sėkmingas smile.gif
Papildyta:
Sveikos merginos 4u.gif  Nu aš nelaukiau savo mmm rytoj, bet neiškenčiau ir šiandien pasidariau NT ax.gif  Ir pamačiau labai ryškias II  bigsmile.gif  wub.gif . Padėjo man jūsų virusikai, tai siunčiu visoms ir nuo savęs smile.gif Apčyyyyyyy
Na o požymaiai:
labai didelė nuojauta, kad aš jau nestuke.gif , pavyko iš pirmo ciklo thumbup.gif , tada jautrūs speneliai, o daugiau nieko. Netepliojo nei per vadinamą implantaciją, nei dabar, duok dieve, kad ir netepliotų smile.gif , Kol kas nei pykina, nei ką, nors manęs nepykino nei pirmus nėštumus smile.gif . Tikiuosi viskas bus gerai, ramiai išlaukt reikia dar pora savaitėlių ir tada žygiuosiu pas šeimos daktarą smile.gif
Sėkmės visoms kitoms 4u.gif

Labas,
Labai sveikinu thumbup.gif
O pati krūtinė padidėjo? Nuo kada speneliai pradėjo skaudėti?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 10 03, 13:37)
Nenukabink nosiukės 4u.gif  Tikėkis, kad kitas ciklas bus sėkmingas smile.gif
Papildyta:
Sveikos merginos 4u.gif  Nu aš nelaukiau savo mmm rytoj, bet neiškenčiau ir šiandien pasidariau NT ax.gif  Ir pamačiau labai ryškias II  bigsmile.gif  wub.gif . Padėjo man jūsų virusikai, tai siunčiu visoms ir nuo savęs smile.gif Apčyyyyyyy

Sėkmės visoms kitoms 4u.gif

Sveikinu labai thumbup.gif
Ir gaudau virusiuką! mirksiukas.gif
Atsakyti
Ech ...kazkaip galvoju per skaudu isvis man lysti i si portala ,ka jau kalbeti apie si skyreli -visiska depresija tuoj apims ,kazkaip atsibodo tos mintys o gal ..o gal...bet neina daugiau apie nieka galvoti
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 10 03, 15:55)
Ech ...kazkaip galvoju per skaudu isvis man lysti i si portala ,ka jau kalbeti apie si skyreli -visiska depresija tuoj apims ,kazkaip atsibodo tos mintys o gal ..o gal...bet neina daugiau apie nieka galvoti

pritariu tau...kiek laiko jau bandote?
man irgi norisi daryt testą, bet galvoju, vis tiek nieko nebus...o gal o gal...lygiai tas pats.žinau, jei prakiursiu tai bliausiu... verysad.gif toks noras, neina net atsipalaiduoti
Atsakyti
apie metus laiko gaudom maziuka ..ir isvis as pasidariau manjake kazkokia -perku rubelius kai pamatau ka grazaus ,dabar net tapukus is vienos forumietes parsisiunciau ranku darbo cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniuksxxx: 03 spalio 2011 - 16:36
oksaniuksxxx, Kalnuose, susiwelusi, prisijungiu prie jūsų, dedu viltis jau į spalį verysad.gif Tikiuosi, šį kartą būsiu protinga ir nesikuisiu po šiukšlių dėžę, ieškodama gal išsyškėjusio II blush2.gif

Kitte, pipiriuke, sveikinu jus. Saugokit savo mažiukus.

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2011 10 03, 17:33)
apie metus laiko gaudom maziuka ..ir isvis as pasidariau manjake kazkokia -perku rubelius kai pamatau ka grazaus ,dabar net tapukus is vienos forumietes parsisiunciau ranku darbo cray.gif

Aš irgi vienus tapukus jau nupirkus. Ech... greičiau ax.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif ech gaila kam nepasiseka pastoti verysad.gif te visom po balionuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif o kurios tapo nestuke.gif nuosirdziai dziaugiuosi wub.gif planuoju antra atzalele-pametinuka wub.gif pirmas ciklas buvo nevaisingas schmoll.gif na dar viliuosi kad dabar pavyko unsure.gif mmm tikrai nelaukiu spalio 10d schmoll.gif schmoll.gif nieko as tokio nejauciu tik gal kad tebemaudzia papilve ir strenas blink.gif pagausejusios baltos tasios bekvapes isskyros mieguistumas, alkio pojutis doh.gif ir dar ziauriai kaupiasi dujos, jauciuosi kaip tikra bezdanti karve blush2.gif o tikrai nieko nevalgiau tokio g.gif bet cia visi tie simptomai gali buti ir PMS unsure.gif zodziu daug vilciu nededu schmoll.gif bet sirdies gylumoje visad viltis yra rolleyes.gif sekmesmergytes jum dydeliausios!!!
Atsakyti
QUOTE(username @ 2011 10 03, 11:30)
Kitte sveikinimai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Prisimenu, kai rašei apie požymius tai labai panašūs į mno buvo, gal ir aš prisijungsiu prie tavęs.  blush2.gif
Bet dabar nieko atrodo nebejaučiu, tik kad pilvas baisuliniai išpūstas  doh.gif  ir krūtinė net dega. O visi mieguistumai praėjo, nes daug miegu ir jaučiuosi pailsėjus..ai dar tos išskyros tai baisu  unsure.gif ... be kvapo, balsvos .. kančia kažkokia (anksčiau tokių nebūdavo ir į ligą nepanašu)  blink.gif .
Papasakok Kitte gal dar kas užstrigo mm belaukiant, kas mums nežiniukėm padėtų  wub.gif
Beje, kiek laiko planavot?
Kažkas lyg rašė, kad Spalio 4 d. nelaukia mmm, tai aš prisijungiu, bet šiek tiek vėliau nelaukiu  blush2.gif  Spalio 6 d. Bet vis tiek kartu smagiau bus  drinks_cheers.gif

4u.gif Lauksiu prisijungiant wub.gif kad niekas daugiau neistrigo, viska surasiau, vat ir man tos isskyros kazkokios keistos buvo g.gif gal ir pas tave jos gera zinia ispranasaus bigsmile.gif planavom ilgai, bet bet kai kibom i darbus pavyko is antro ciklo thumbup.gif O kada Tu nelauki mm? as jau kelsiuosi i "kitus namucius" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neila444 @ 2011 10 04, 00:40)

Pagal požymius panašu, kad jau esi nestuke.gif
Man būtent įtarimą, kad visgi nepavyko, sukėlė tai, kad išskyrų baltų gausių bekvapių nėra, nes per pirmą nėštumą jų tikrai buvo - ir taip per visą nestuke.gif
Atsakyti
labas rytas, sveikinu naujas nestuke.gif saugokite save.
O aš pagaliau sulaukiau pirmųjų ilgai lauktų mmm po persileidimo, todėl iš kart nuo šio ciklo bandysim užkabinti naują nestuke.gif , labai bandysim, nes jau noras leliukui turbūt metai laiko yra, o čia dar šitaip nenusisekė.. gaudau naujus virusiukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 04, 08:52)
labas rytas, sveikinu naujas  nestuke.gif  saugokite save.
O aš pagaliau sulaukiau pirmųjų ilgai lauktų mmm po persileidimo, todėl iš kart nuo šio ciklo bandysim užkabinti naują  nestuke.gif , labai bandysim, nes jau noras leliukui turbūt metai laiko yra, o čia dar šitaip nenusisekė.. gaudau naujus virusiukus  rolleyes.gif

o as siandien einu pas gydytoja, ziuresiu ka kalbes ar leis toliau planuoti iskart, nes du menesius prasikankinau su persileidimu, kuris niekaip iki galo neivyko, kol galu gale gavo stiprius vaistus leisti (buvo galima rinktis ir LP, bet as rinkausi vaistus) mirksiukas.gif jei leis tai tikiuosi is keliones parsivezti koki Dominykiuka wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 04, 09:06)
o as siandien einu pas gydytoja, ziuresiu ka kalbes ar leis toliau planuoti iskart, nes du menesius prasikankinau su persileidimu, kuris niekaip iki galo neivyko, kol galu gale gavo stiprius vaistus leisti (buvo galima rinktis ir LP, bet as rinkausi vaistus)  mirksiukas.gif jei leis tai tikiuosi is keliones parsivezti koki Dominykiuka  wub.gif  blush2.gif

Sėkmės pas gydytojus smile.gif tikiuosi, viskas bus gerai mirksiukas.gif smagu, kad vyskite atostogu, aš irgi labai norėčiau, nes persileidimas sugadino atostogas Lietuvos pajūryje, bet kol kas pakentėsim, labai noriu, kad pavyktų iš pirmo ciklo nestuke.gif
Atsakyti