Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(chiole @ 2011 10 14, 23:48)
man dbr 36 cd. vakar jau buvom pas gydytoją- žirniuką pagavom  wub.gif todėl ir sunerimau dėl nugaros skausmo, nes prie požymių nėra parašyta, o nugarą vis pamaudžia  doh.gif

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif kelintas ciklas buvo sekmingas? nestuke.gif
Man nugara pradejo skaudeti nuo 9 dpo.jau visa savaite skauda. savaitgali turi mm prasideti, oi oi oi kaip bijau, nekantriai laukiau sio savaitgalio, kad suzinot rezultatus, o dabar bijau nusivilti, krutine visai nejautri sad.gif idomu ar visoms ji turi buti jautri? man siaip ir per pms krutine jautri buvo tik pora kartu
Atsakyti
labas
nu va pasidariau dar viena NT 25 mlU jautrumo 4:30 ryto o gal reik sakyt nakties doh.gif lotuliukas.gif , pamaciau vaiduokliuka bigsmile.gif (nors vaiduokliais netikiu) gal vis gi uzkibo g.gif, kad paskui uz migciau doh.gif . Nepraeina nei krutines skausmas, kuris prasidejo iskart op O, nei gumulas gerklei (nepykina,bet atrodo kad viskas lipa aukstyn).
MB nepatikejo, sake kita NT pirksim biggrin.gif Dar nesidziaugiu cool.gif
Atsakyti
oi, norėčiau prisijungti ir prie jūsų... 4u.gif
pradėjom planuoti tik nuo spalio pradžios, bet vat, į mano ciklo ritmą pavėlavom... o dabar vėluoja man ir mm. blush2.gif Jaučiuos kaip prieš mmm, bet niekas nesidaro jau kelias dienas. Valgau sunkiai, nes pykina, skauda ir spazmuoja pilvo apačia. Dirbu fizinį darbuką tai ir nugara pamaudžia, bet irgi neaišku nuo ko.
Kažink, kokia tikimybė, kad užkibtų 20 ciklo diena? blush2.gif o mmm jau vėluoja 10 dienų...
Atsakyti
QUOTE(Isia @ 2011 10 15, 09:42)
pradėjom planuoti tik nuo spalio pradžios, bet vat, į mano ciklo ritmą pavėlavom... o dabar vėluoja man ir mm.  blush2.gif  Jaučiuos kaip prieš mmm, bet niekas nesidaro jau kelias dienas. Valgau sunkiai, nes pykina, skauda ir spazmuoja pilvo apačia. Dirbu fizinį darbuką tai ir nugara pamaudžia, bet irgi neaišku nuo ko.
Kažink, kokia tikimybė, kad užkibtų 20 ciklo diena?  blush2.gif  o mmm jau vėluoja 10 dienų...

O NT daret? ir ciklas kiek dienu pas Jus?
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 14, 22:01)
Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif  kelintas ciklas buvo sekmingas?  nestuke.gif
Man nugara pradejo skaudeti nuo 9 dpo.jau visa savaite skauda. savaitgali turi mm prasideti, oi oi oi kaip bijau, nekantriai laukiau sio savaitgalio, kad suzinot rezultatus, o dabar bijau nusivilti, krutine visai nejautri sad.gif idomu ar visoms ji turi buti jautri? man siaip ir per pms krutine jautri buvo tik pora kartu

3 ciklas laimingas. Juokingiausia, kad anuos 2 buvo tikėtasi, laukta rezultatu ir nieko, o 3- kuris buvo kaip ir nurasytas- uzkibo ax.gif

QUOTE(Isia @ 2011 10 15, 07:42)
pradėjom planuoti tik nuo spalio pradžios, bet vat, į mano ciklo ritmą pavėlavom... o dabar vėluoja man ir mm.  blush2.gif  Jaučiuos kaip prieš mmm, bet niekas nesidaro jau kelias dienas. Valgau sunkiai, nes pykina, skauda ir spazmuoja pilvo apačia. Dirbu fizinį darbuką tai ir nugara pamaudžia, bet irgi neaišku nuo ko.
Kažink, kokia tikimybė, kad užkibtų 20 ciklo diena?  blush2.gif  o mmm jau vėluoja 10 dienų...

man buvo nusokusi O, taigi kokia savaite veliau, nei statistiskai,bet rezultatai yra nestuke.gif manau, kad pilnai gali buti, kad prisijungsit prie nestuke.gif ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jupe @ 2011 10 15, 00:01)
Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif  kelintas ciklas buvo sekmingas?  nestuke.gif

as irgi noreciau prisideti prie sveikinimu!!!! 4u.gif ir tuo paciu norejau paklausti blush2.gif ka reiskia CD ciklo diena? o dar Jus kartais rasote OBP kazkas tokio... niekaip issifruoti negaliu blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Isia @ 2011 10 15, 09:42)

o koki fizini darba dirbate?as tiek namie, tiek darbe sunkesniu nei keli kg nekeliu...o kiek tas yra sunkus svoris?kiek galima kelti nestukems?
Atsakyti
mmm - menesines
MB - mano brangusis
OT - ovuliacijos testas
NT - nestumo testas
DPO- diena po ovuliacijos
CD ciklo diena
Atsakyti
[quote=jupe,2011 10 15, 15:02]
mmm - menesines
MB - mano brangusis
OT - ovuliacijos testas
NT - nestumo testas
DPO- diena po ovuliacijos
CD ciklo diena

Papildikit mergaites, nes daugiau niekas i galva nesauna
Atsakyti
Dar ND - namų darbai (sex)
Atsakyti
o, kiek "kodu" smile.gif dekui
Atsakyti
ooo, ir kodus sužinojau pagaliau smile.gif

mano ciklas 29-31 diena, nors paskutiniu kelių metų ciklus skaičiavausi, gaunasi, kad pas mane 31 diena.

kaip norėčiau, kad būčiau nestuke.gif ... saugojomes 7 metus. O čia būtų laimės, jei taip iš pirmo karto. 4u.gif
mmm neprasideda, nors požymiai silpnoki, bet kiek pasiskaičiau tai galėtų būti ir nėstumo požymiai...
NT planuoju daryti kitą savaite, kada mmm vėluos dvi savaites... blush2.gif

dirbu prekybos centre, darbo grafikas slenkantis... dabar kaip tik darbuojuos po 11 valandų įtemptai, taip bijau persitampyti... nors toks krūvis dar nebuvo pakenkęs tiek, kad vėluotų mmm.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isia: 15 spalio 2011 - 22:16
pozymiu lyg ir jokiu siuo metu nejauciu, buvau rasiusi anksciau ka jauciau ruomet, dariausi testuka su rytiniu slapimu, tik atsitiko taip kad apsysiojau truputi testuka ir toletiniu popierium bandIau pavalyto tai mazas kampukas susiliejo, bet maciau nerysku vaiduokliuka, ar galima tiketi testuku jei taip atsitiko? nes buvau dariusis testa pries pora menesiu man parode vos vos teigiama bet poto dariausi daugiau ir buvo neigiami, jors dabar ta juostele ryskesne ir storesni, bandysiu pakartoti po poros dienu nes mmm pagal mano skaiciavimus, bet galbut nelabai tikslius turetu buti maziau nei uz savaites
Atsakyti