Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Isia @ 2011 10 15, 23:13)
ooo, ir kodus sužinojau pagaliau smile.gif

mano ciklas 29-31 diena, nors paskutiniu kelių metų ciklus skaičiavausi, gaunasi, kad pas mane 31 diena.

kaip norėčiau, kad būčiau  nestuke.gif ... saugojomes 7 metus. O čia būtų laimės, jei taip iš pirmo karto. 4u.gif
mmm neprasideda, nors požymiai silpnoki, bet  kiek pasiskaičiau tai galėtų būti ir nėstumo požymiai...
NT planuoju daryti kitą savaite, kada mmm vėluos dvi savaites... blush2.gif

dirbu prekybos centre, darbo grafikas slenkantis... dabar kaip tik darbuojuos po 11 valandų įtemptai, taip bijau persitampyti... nors toks krūvis dar nebuvo pakenkęs tiek, kad vėluotų mmm....  blush2.gif

O tai kam tiek laukti ir save kankint nežinioje? smile.gif Taigi nebrangūs tie testukai, tai jei mm vėluos-galit bandyt iškart darytis, o ne po dviejų sav. mirksiukas.gif
Bent man tiek nervai neatlaikytų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Pagaliau ir aš jungiuosi į jūsų būrį, tikiuosi mielai priimsite ax.gif
Prieš mėnesį susituokėme ir jau nusprendėme rimtai kibti į darbą, kad mažasis žirniukas ir pas mus apsilankytų ( 8 metus draugavome) ax.gif Tai vat vieną dieną prieš mmm darbus pradėjom, paskui po mmm pirmą dieną vėl tęsėm smile.gif Žinau, kad nelabai realu, jog tokiom dienom kas galėtų užkibt, bet atrodo visas kūnas (ir širdis) jaučia jog nestuke.gif Jau antra savaitė maudžia pilvą (toks jausmas, kad vėl bus mmm), paskutiniu metu pradėjo ir nugarą skaudėt, pasidariau labai jautri, bet koks menkniekis gali pravirkdyti blush2.gif Krūtinė neskauda, tik toks keistas jausmas lyg spenelius kas temptų g.gif MMM db turėtų būti lapkričio 2 dieną, NT dar nedariau, nes kažkaip atrodo nerealu, nors širdis labai labai norėtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pritywomen @ 2011 10 16, 11:10)
Sveikos mergaitės  4u.gif Pagaliau ir aš jungiuosi į jūsų būrį, tikiuosi mielai priimsite  ax.gif
Prieš mėnesį susituokėme ir jau nusprendėme rimtai kibti į darbą, kad mažasis žirniukas ir pas mus apsilankytų ( 8 metus draugavome)  ax.gif Tai vat vieną dieną prieš mmm darbus pradėjom, paskui po mmm pirmą dieną vėl tęsėm  smile.gif Žinau, kad nelabai realu, jog tokiom dienom kas galėtų užkibt, bet atrodo visas kūnas (ir širdis) jaučia jog  nestuke.gif Jau antra savaitė maudžia pilvą (toks jausmas, kad vėl bus mmm), paskutiniu metu pradėjo ir nugarą skaudėt, pasidariau labai jautri, bet koks menkniekis gali pravirkdyti  blush2.gif Krūtinė neskauda, tik toks keistas jausmas lyg spenelius kas temptų  g.gif MMM db turėtų būti lapkričio 2 dieną, NT dar nedariau, nes kažkaip atrodo nerealu, nors širdis labai labai norėtų  bigsmile.gif

Tikrai nemanau, kad laukiesi... schmoll.gif Patarciau kibti rimtai i darbus dabar, nes turetu but vaisingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Tai ir aš taip galvoju, bet kad tas noras begalinis ir prisivaigsti be reikalo smile.gif O į darbą ai kibsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pritywomen @ 2011 10 16, 11:10)
Sveikos mergaitės  4u.gif Pagaliau ir aš jungiuosi į jūsų būrį, tikiuosi mielai priimsite  ax.gif
Prieš mėnesį susituokėme ir jau nusprendėme rimtai kibti į darbą, kad mažasis žirniukas ir pas mus apsilankytų ( 8 metus draugavome)  ax.gif Tai vat vieną dieną prieš mmm darbus pradėjom, paskui po mmm pirmą dieną vėl tęsėm  smile.gif Žinau, kad nelabai realu, jog tokiom dienom kas galėtų užkibt, bet atrodo visas kūnas (ir širdis) jaučia jog  nestuke.gif Jau antra savaitė maudžia pilvą (toks jausmas, kad vėl bus mmm), paskutiniu metu pradėjo ir nugarą skaudėt, pasidariau labai jautri, bet koks menkniekis gali pravirkdyti  blush2.gif Krūtinė neskauda, tik toks keistas jausmas lyg spenelius kas temptų  g.gif MMM db turėtų būti lapkričio 2 dieną, NT dar nedariau, nes kažkaip atrodo nerealu, nors širdis labai labai norėtų  bigsmile.gif

NT bet kokiu atveju dar butu ankstoka, jei tik lapkricio 2d menamos mmm...
Bet jei turi nuojauta, tai linkiu kad ji pasitvirtintu, jeigu ne si cikla tai jau greitai - nes greiciausiai mazylis jau pakeliui 4u.gif
Atsakyti
Kai pirmas testukas parode teigiama rezultata (beje, likus 3dienom iki mmm), nusprendziau siandien dar viena pasidaryt NT isitikinimui. Nors pirmasis NT pradejo jau antra juostele rodyt tik nuo trecios minutes, sitas jau pradejo rodyt iskart, palaipsniui ryskedamas. Antradieni uzsirasius esu pas ginekologe, taip tikiuosi, kad patvirtins mano nestuke.gif taip tikiuosi, kad uzkibe vietoj ir viskas gerai. Kaip manote, jau turetu kazka rodyt daktarei?ne per anksti eiti?siaip manau greiciau nei veliau. Nera ko laukti, kai NT teigiami...
Kalbant apie pirmuosius pozymius- vienareiksmiskai galiu pasakyti, kad labiausiai ( na bent man) pasijaute KRUTINE, ir tik jinai. Pradejo mausti, skaudeti, dilgseti savaitei iki mmm. Pasidare labai labai jautri, mano vyras kai prisiliesdavo, tai iskart apibardavau. wub.gif dar jauciuosi labai pavargus tokia, atrodo nieko energingai negaliu padaryt, bejege tokia. blush2.gif tai vat, tokie tie pozymiai. Pilvo apacios beveik neskaudejo - ne daug. smile.gif o testukai vienas litfarmos, kitas pigus juostelinis - "after 10", taip kad jei laukiates, parodys ir tie pigiausi.
Atsakyti
QUOTE(Zmonelee @ 2011 10 16, 11:41)
Kai pirmas testukas parode teigiama rezultata (beje, likus 3dienom iki mmm), nusprendziau siandien dar viena pasidaryt NT isitikinimui. Nors pirmasis NT pradejo jau antra juostele rodyt tik nuo trecios minutes, sitas jau pradejo rodyt iskart, palaipsniui ryskedamas. Antradieni uzsirasius esu pas ginekologe, taip tikiuosi, kad patvirtins mano nestuke.gif  taip tikiuosi, kad uzkibe vietoj ir viskas gerai. Kaip manote, jau turetu kazka rodyt daktarei?ne per anksti eiti?siaip manau greiciau nei veliau. Nera ko laukti, kai NT teigiami...
  Kalbant apie pirmuosius pozymius- vienareiksmiskai galiu pasakyti, kad labiausiai ( na bent man) pasijaute KRUTINE, ir tik jinai. Pradejo mausti, skaudeti, dilgseti savaitei iki mmm. Pasidare labai labai jautri, mano vyras kai prisiliesdavo, tai iskart apibardavau.  wub.gif  dar jauciuosi labai pavargus tokia, atrodo nieko energingai negaliu padaryt, bejege tokia. blush2.gif  tai vat, tokie tie pozymiai. Pilvo apacios beveik neskaudejo - ne daug. smile.gif  o testukai vienas litfarmos, kitas pigus juostelinis - "after 10", taip kad jei laukiates, parodys ir tie pigiausi.

Belieka tik pasveikinti thumbup.gif wub.gif
Tipiniai pirmieji nestumo pozymiai 4u.gif Dabar aukit visus 9men 4u.gif
o del gines, tai as neskubeciau - nestuma greiciausiai jau matys, bet sirdele vis vien dar nesbus susiformavus ir reikes eiti dar karta po 2-3sav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 10 16, 10:44)
Belieka tik pasveikinti thumbup.gif  wub.gif
Tipiniai pirmieji nestumo pozymiai 4u.gif Dabar aukit visus 9men 4u.gif
o del gines, tai as neskubeciau - nestuma greiciausiai jau matys, bet sirdele vis vien dar nesbus susiformavus ir reikes eiti dar karta po 2-3sav smile.gif

aciu 4u.gif o kada sirdele jau susiformuoja? Na, vis vien nueisiu, kad bent patvirtintu nestuma smile.gif o daktare jau matys, ar vietoj pastojimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 10 16, 12:39)
NT bet kokiu atveju dar butu ankstoka, jei tik lapkricio 2d menamos mmm...
Bet jei turi nuojauta, tai linkiu kad ji pasitvirtintu, jeigu ne si cikla tai jau greitai - nes greiciausiai mazylis jau pakeliui 4u.gif

Ačiū, tikimės, kad taip ir bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonelee @ 2011 10 16, 11:46)
aciu 4u.gif  o kada sirdele jau susiformuoja? Na, vis vien nueisiu, kad bent patvirtintu nestuma smile.gif  o daktare jau matys, ar vietoj pastojimas? ax.gif

greiciausiai jau matys 4u.gif
sirdele susiformuoja apie 22d po implantacijos. Mazdaug 6sav skaiciuojant nuo paskutiniuju mmm pirmosios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 10 16, 10:49)
greiciausiai jau matys 4u.gif
sirdele susiformuoja apie 22d po implantacijos. Mazdaug 6sav skaiciuojant nuo paskutiniuju mmm pirmosios dienos 4u.gif

Ziurint, kada pastojau..gal jau netycia ir rodys.. ax.gif kaip bus, taip, svarbiausia, kad vaikutis sekmingai formuotusi. Kazkoks neapsakomas jausmas viduj, pastojau per antra menesi, super thumbup.gif nelabai dar tikimes su vyru rolleyes.gif tikiuosi po sirdimi isnesiosiu nuostabu musu meiles vaisiu 4u.gif
Aciu uz sveikinimus ir patarimus wub.gif smile.gif
Atsakyti
nu va vel neistveriau ir pasidariau NT.. I pagalys sad.gif mmm turi buti 20d..bet mano krutine kokia... kaip melionai... tokios dar neturejau.. i lemenuka netelpa blush2.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti